Close
Faqja 31 prej 102 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...me qka e kishe shperbly eulexin per ket pun qe po e bejn .....

- veq mos thuj jav qoj nonen se per ate e dim .....

Hashimi po ia qojke grun ne vend t'avokatit haahahahaah

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    .......

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    edhe kur e akuzuan per kinse krime lufte thoshin kemi fakte

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    eulexi ka qellime shum madhore per kosoven ti fus shqiptaret ne konflikt nder veti si ne shqiperin e 97-s

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    eulexi ka qellime shum madhore per kosoven ti fus shqiptaret ne konflikt nder veti si ne shqiperin e 97-s
    Jo beno jo,hiq mos u merakos se nuk futet kush ne luft,ani per keta hajna vetem qe kemi me i faliminderu eulexin,po qenke i ri ne keto pune,sepse te luftohet korrupcioni te hiqet e keqja nga kosova eshte gjeja me e mire qe mund ti ndodh kosoves.
    Sa u perket fakteve une besoi qe nuk jan aq naiva sa te bastiset qeveria dhe mos te ket fakte per ket e siguroi une sepse ata jan ekspert te ketyre fushave,aq me shume kur kete bastisje askush nga miqet tan nuk e ka kundershtu perkundrazi nje mik i yni i ka preferu nje avokat te fort sepse do ndjersiten kur te ken ballafaqim me fakte.
    Ti beno vetem lere per nje moment inatin ketheju aresyes dhe qdo gje normale do te duket,do ishte abnormale sikur dikush te jet mbi ligjin,fal bashkesis nderkombtare jemi ketu ku jemi,prandaj automatikisht keta e kan te drejten edhe te na mesoin se si ndertohet shteti ne menyr te drejt e jo ne menyren all zanzibar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    për Fishtani1

-keti hajni veq ka me ju rendue landa se ky far djali qenka i ri sikur une pas lufte

keti djaloshi nuk i paska qendruar prindi ne burgjet e kuksit vetem pse eshte LDK

-apo nuk ja paskan masakrue prindin pas luftes shiku

eulexi eshte duke perdorur nje taktik e cila siq po duket do te ket sukses

komandanti i brigades 121

komandanti i 121 mij euro ne muaj vjedhje

KETA JAN PATRIOTAT E AZEM SYLES

BESOJ QE SHPEJT SHUMICA DO TI KEN TE MBYLLURA DYERT NE KULLEN E JASHARJAVE

keta pisa ta humbin vleren me te shenjt te kombit shqiptar

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Eulexi nuk duhet te ndalet vetem me kete aksion.Sa i perket krimit ekonomik dhe krimit te organizuar duhet ta kryej detyren e vet se sa per prokuroret dhe gjygjtaret tane ata moti kane deshtuar.Eulexi duhet ti zgjeroj hetimet edhe para kesaj qeverije,dhe ne te gjitha fushat duhet te hetoj.Duhet ta hetoj edhe menyren e privatizimit ne kohen Dugolli,duhet ti hetoje gati te gjithe tenderet qe jane dhene ,jo vetem ne ministrine e transportit.Duhet te hetoj prejardhjen e pasurise se te gjithe funksionareve,sepse dihet se disa e kane pasurine nga tenderet dhe manipulimet e disa te tjere e kane pasurine nga reketimet e ndryshme.
    Nese i bene keto Eulexi atehere kjo i bie se populli i Kosoves po clirohet per te dyten here,heren e pare eshte cliruar nga serbia,e kete here do clirohet nga hajnat dhe nga varferia dhe do merr rrugen e drejt per aty ku i takon-pra per Evrope.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Hashimi po ia qojke grun ne vend t'avokatit haahahahaah

...tonden a? po pse ja ke lon more hashimit....nejse une e di qe ti ja beson punen e Hashimit qe ta punon mir grun ....

....a thu a ajo e jotaj me kish pranu edhe mue mosi jam antar i PDK-s , veq mos harro na sjemi llafe koti si ju Ldk-ja qe veq llafe jeni kan qe 20 vjet pa vepra hiq...jo ne jem tjer ne jem vepra , veq po te tregoj edhe njo qe ne provovt me mua ka me ta harru Thaqin ...se ty ashtu kshtu je i harrum prej asaj kurve...

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Antikorrupsioni dyshon për keqpërdorim të miliona eurove në PTK
    Publikuar: Sot, më 09 maj 2010

Artikuj të ngjashëm

Presidenti Sejdiu fillon vizitën në Gjermani
    Sejdiu nderon Rifat Berishën me Urdhrin “Hero i Kosovës”
    Admirali Mark Fitzgerald vizitoi ushtarët e KFOR-it në Prizren
    Specializantët kërkojnë nga Bukoshi rishikimin e listave
    Prishtinë, 9 maj – Koha Ditore, nëpërmjet një shkrimi hulumtues të botuar në numrin e sotshëm njofton se Korporata Publike e Telekomunikimeve të Kosovës (PTK) i jep ekstra miliona euro një kompanie nga Qiproja.
    Korporata e Postë -Telekomit në tenderin “Platforma e Faturimit” ia ka dhënë “ekstra” 9 milionë euro një kompanie nga Qiproja. Ky veprim i kësaj ndërmarrjeje publike ka tërhequr vëmendjen e Agjencisë Kosovare Kundër Korrupsionit, i cili zotohet se do ta procedojë rastin në prokurori.
    Përmes këtij tenderi të mbyllur në prill të këtij viti, PTK-ja ka ndarë afro 20 milionë për kompaninë nga Qiproja “Amdocs Development Limited”, për të krijuar dy platforma të ndara të faturimit për njësinë e Telekomit dhe të telefonisë mobile VALA. Për të dy njësitë e PTK-së kjo kompani në vitin 2010 ka kërkuar rreth 10 milionë euro për secilën veç e veç.
    Dy vjet më parë kompania “Amdocs”, sipas dokumenteve që ka siguruar gazeta Koha Ditore, kërkonte 11 milionë euro për një platformë të përbashkët të faturimit për të dy njësitë e PTK-së. Sipas Agjencisë Antikorrupsion, buxheti i kësaj korporate në këtë rast është dëmtuar për miliona euro. (Tekstin e plotë mund ta lexoni në gazetën sotshme Koha Ditore)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Nuk po muj ta shiqoj ket video,

po me del ,,FLASH PLAYER 2,,

si mund ta shiqoj ket video , nese ka mundesi dikush te me tregoj.
    faliminderit

Faqja 31 prej 102 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •