Close
Faqja 19 prej 26 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 256
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

gjergj...

Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Malsor,

Eshte njesoj, sikur nje nxenesit ti thuash mos eja me ne shkoll perderisa agjëron !

Pse njesoj ? Sepse si Agjerimi, si Mbulesa jan urdheresa per besimtarin dhe jo gjithkushi i praktikon, edhe kjo pakicë qe i praktikon, me ligje qe vet i kemi kopjuar nga kulturat e huaja (zakonisht masonike: antiislame), duam ti bejm mbi-Hyjnore !. Me vie keq, po nuk eshte njesoj si shamia e si stringi i nje adoleshente qe ka gjysem-prapanicen jasht pantollonave. Perderisa autorizohet te shkosh me kepuca nike, adidas, ne shkoll nuk ka arsye pse te ndalohet shamia ! Nese ndalohet shamia, duhet ndaluar edhe shallin per dimer dhe syzat per ver. Po duam neutral ? Atehere po behemi neutral tamam ekstremista !

Kur mos ti pergjigjem pyetjes dhe filloj me nje pergjigje, kjo supozon qe po supozoj qe po thua drejt por shtrohet pyetja ... .

Nuk eshte vetem rasti i Arlindes, raste te tilla jan shumfishuar koheve te fundit, sa qe edhe gazetat zvicrrane s'po e kuptojn reagimin e ketyre te ashtuquajtur "direktora".
    http://www.20min.ch/ro/news/monde/story/26413793

Tash mos u ngut, medreseja eshte shkolle private, nuk eshte shkoll publike, pra nga taksat qe qytetaret paguajn, medreset nuk prekin kurfar subvencioni. Nese vajza yte kerkon te vishet si Murgesh, kjo nenkupton qe ajo edhe synon te behet Murgesh, per te, egzistojn shkolla te specializuara. Por nese deshiron te mbulohet duke mos synuar muret e manastireve, atehere le te shkoje ne shkolle. Tek e fundit nuk do rrri aty pergjithmon, 1, 2 vite dhe kalon klasen ! Me rendesi eshte mesimi qe perfiton nga aty pasiqe shkolla publike eshte e te gjitheve.

Nuk besoj qe ta ndalon ndokush te vishesh ne jeans-e, t-shorte per ti dhen mesim femive, e sheh qe kjo eshte ne besimin tend, je i bindur qe duhet shkuar tamam si duhet ! Dhe kete bindje nuk jam as un, e as direktori i shkolles qe mund ta ndryshon. Un i shoh profesoret ne zvicerr, ketu mesueset shkojn ne rroba per ver, mesuesit ne shorte, maica, xhaketa lula-lula,.. e si te duan, thot mir nje fjal e urt : Mos ja kqyr gujen, por kqyrja punen !

Me duket qe mendja e popullsis kosovare eshte ende e mykur, duhet kaluar nje gjenerat per ti ndrruar figurat qe asnjeher s'kan dalur jasht kufirit shqiptar. Ju s'jeni polic ne shkolla, ju jeni mesimdhensa ! Ju s'jeni fetar, por laik, e si laik e keni per obligim qe ta respekton besimin e gjithkujt, edhe te ateistit ! Me rendesi per ju eshte qe mos te hapni tema fetare dhe pastaj te anoni, mund te besoni, por jo te anoni gjat mesimit ne keto instucione !
    cka lidhje agjerimi ketu o gjergj..pse hidhesh dege me dege..jane me qindra nxenes qe shkojne ne shkolle dhe qe agjerojne...a ke ndigjuar diku ti qe nje drejtor apo nje mesues ta kete perjashtuar nje nxenes pse ai agjeron...tja ken prishur me force agjerimin..une nuk kam degjuar..ndoshta ti din raste te tilla..por qe ne te vertete nuk kan lidhje me ate cfare po diskutojme ketu..apo ishte nje menyre e jotja me u hedhe dege me dege qe ti shmangeshe diskutimit..alibi kot..me perfundim nul....

ti pergjigjesh sipas deshires tende e jo siq eshte e verteta..kush ta tha gjergj se pse u veshe si murgeshe motra ime apo qindra motra tona dashkan me u ba murgeshe..sipas logjikes sate del qe edhe arlinda deshka me na u be imame..une nuk e besoj asnjeren..as ate qe veshe rroba murgeshe se dashka me u ba murgeshe as ate qe vesh shami se dashka me u ba dicka islamike..jo i dashur nuk eshte kjo logjika..mos dredho siq dredhon gjarperi...si arlinda me shami si motra ime me veshje murgeshash nuk kan vend ne shkolle...a logjike eshte ajo ti nderhysh tjetrit se cka synon te behet ne jete..me demek nese nuk na synoka muret e manastirit atehere te rrije nja 1-2 vjet ne shkolle..ama nuk guxon ajo te shkoje ne manastir...se nuk deshiron ti..le te kaloje mini nje here neper mustaqe..ska dert..uh si do benit ju fetaret e thekur dhe arsimdashesit me te medhej te trojeve shqiptare po ta shihnit nje femer te veshur si murgeshe apo nje djale me raso prifti ne shkolle..qe besa kishit me ja shkule dhembet drejtorit te shkolles..tek ju ben krim emri katolik i nje shkolle dhe qenkeni duke pranuar qe krahas nje vajze me shami ne koke te ulej nje vajze me veshje murgeshe..shume hipokrite jeni...

kemi dale edhe jashte gjergj..te pakten une kam mbi 16 vjet rrugeve te europes..dhe i kam pa mesuesit edhe ketej...nuk eshte justifikim si vishen mesuesit ketej..une edhe ketej nuk kam pare dike te shkoje ne shkolle si klloun me pantallona te shkurtera apo ne kanotjere..a kan problem lulet ne xhakete apo ne fustanin e nje mesuesi/e..nuk besoj..une nuk te thash per jeans por per pantallona te shkurtera..ti i bere bisht...se jeni mesuar te hidheni dege me dege..e jo te kapeni per trungu..

mos ja baj gajlen mendesise shqiptare ( dhe jo siq thua ti '' kosovare'')...populli shqiptar po duket teper i imancipuar dhe nuk po jua var hiq juve fetareve te thekur dhe arsimdashesve te medhenj..bash ky injorimi qe po ju ben populli shqiptare po ju shqeteson juve dhe aspak perjashtimi i arlindes se shkrete...me te cilen po abuzoni ne menyre te turpshme...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

shihni ku arrini...

Me kujtohet kur isha nxenes ne vendlindje, nje profesor pat dhunuar nje vajz gjat shetitjes, pse ? Sepse e ka eksituar aq shum te gjorin saqe nje dit prej diteve, vendosi ta dhunoi ne malet ku e kishte sjellur ! Kete qe po e them eshte e 1oo% e vertet, dhe raste te tilla jam i sigurt qe kan ndodhur ne çdo shkolle kosovare !
    a ka me idiotesi se kjo qe thoni...turp tju vije...si mund te veni paralele te tilla o njerez...pse eshte nje pedofil diku ne nje vend atehere ne te gjitha shkollat e kosoves ka pedofile...o fetare te thekur ju qe qirreni per arsimimin si keni guxim ti dergoni motrat dhe vajzat e juaja neper keto shkolla kur paska profesora te tille ...o ju fetare te thekur pse sot protestoni per shamija dhe nuk protestoni per mesues te tille pedofila qe na q...vajzat tona neper shkolla...

ju jeni per tju meshiruar o njerez...per ju duhet ai shejtoni prej elbasoni qe vinte dhe ju q....grate dhe vajzat e fshatit morine dhe ju i krehnit bishtin...dhe jo vetem ky shejtoni prej elbason por edhe do shejtona te tjere majmuna arabie...

fali o zot se vete i ke lindur budallenj....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Me kujtohet kur isha nxenes ne vendlindje, nje profesor pat dhunuar nje vajz gjat shetitjes, pse ? Sepse e ka eksituar aq shum te gjorin saqe nje dit prej diteve, vendosi ta dhunoi ne malet ku e kishte sjellur ! Kete qe po e them eshte e 1oo% e vertet, dhe raste te tilla jam i sigurt qe kan ndodhur ne çdo shkolle kosovare !
    Keso rastesh jan ne numer shum me te madh, mirpo numrohen vetem ato raste qe i di e gjith opinioni dhe ato raste qe konsiderohen si te fshehta apo te mbuluara jan me qindra ne gjith kosoven.

Vitin e kaluar nje vajz kishte mbetur shtatëzën, pasi qe kishte bere mardhenje seksuale me profesorin e saj dhe tash kjo vajz (qe e njof personalisht) pasi kishte mbetur me barrë e braktisi shkollen dhe nuk vazhdoj më.(iku ta lindte kopilin)

Une personalisht besoj ne rritje dhe perhapje te simptomave sataniste neper shkollat tona, sepse vetem nje Satanisti i duket keq kur nje vajz kultivon moralin e saj ne shkoll.

Sot kishte protest per rastin ne fjal, qe do te thot eshte perdore mjeti i fundit demokratik dhe nese edhe kjo lloj menyre nuk funksionon, ateher Rroft Stupci
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Keso rastesh jan ne numer shum me te madh, mirpo numrohen vetem ato raste qe i di e gjith opinioni dhe ato raste qe konsiderohen si te fshehta apo te mbuluara jan me qindra ne gjith kosoven.

Vitin e kaluar nje vajz kishte mbetur shtatëzën, pasi qe kishte bere mardhenje seksuale me profesorin e saj dhe tash kjo vajz (qe e njof personalisht) pasi kishte mbetur me barrë e braktisi shkollen dhe nuk vazhdoj më.(iku ta lindte kopilin)

Une personalisht besoj ne rritje dhe perhapje te simptomave sataniste neper shkollat tona, sepse vetem nje Satanisti i duket keq kur nje vajz kultivon moralin e saj ne shkoll.

Sot kishte protest per rastin ne fjal, qe do te thot eshte perdore mjeti i fundit demokratik dhe nese edhe kjo lloj menyre nuk funksionon, ateher Rroft Stupci
    Rrnoftë !

Problemi eshte qe as Demokracin nuk din ta respektojn keta qe flasin n'emer t'saj, por edhe kjo mesohet, dhe mesohet pikerisht me Stupcin n'dor ! Jo te gjithe profesoret jan pisa, por seriozisht shumica e tyre me duket qe jan be prof, vetem per kete pun ! Tua hapin syt adoleshentave te reja qe gjithnje e me te paveshura shkojn neper shkolla !

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    A nuk deshmon kjo se feja dhe vlera fetare, kapitali i juaj shpirtror është DHUNË?

Të siguroj se kjo metodë satanike - frikë ndaj tjereve, nuk do te sjellë suksese.

Dhuna sjellë dhunë.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    A nuk deshmon kjo se feja dhe vlera fetare, kapitali i juaj shpirtror është DHUNË?

Të siguroj se kjo metodë satanike - frikë ndaj tjereve, nuk do te sjellë suksese.

Dhuna sjellë dhunë.
    Allahile jam kurrioz te ju pyes ju te krishteret rreth shamis(nga qudia po pyes)

Sa ka bazë shamia te ju te krishteret?
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Allahile jam kurrioz te ju pyes ju te krishteret rreth shamis(nga qudia po pyes)

Sa ka bazë shamia te ju te krishteret?
    Per te krishterët është Krishti dhe jo shamia as bylyziku.

Ato kuriziotet tua nuk më obligojnë aq sepse janë satanike dhe unë asnjëher nuk i pergjigjna atij.

Je personi se kam besuar se je musliman dhe normal musliman, kjo nuk me pengon as mua as nuk duhet ta pengoj asnjë njeri me mende te shendoshë, por gjatë kësaj kohe kam konstatuar se je krejt shejtan i mshehur dhe nxites per urrejtje. Prandaj derisa deklarohesh se:

Postuar më parë nga fisniku-student
    Kjo është edhe arsyeja të besoj se je jo i sinqert dhe, jo person me parime te shendosha dhe jo person ne ndikim te Zotit.

Të propozojsh "stupc" per vëllezerit tu te fisit-gjakut dhe besimit, mos mendo se je ai qe mendon por je ai qe kurr nuk e ke menduar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 07-05-2010 më 09:53

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    O NJEREZ .DALLONI FENE ME SHKOLLEN-SHTETIN.
    SHTETI YNE ESHTE LAIK ,I NDARE NGA FEJA.
    NE INSTITUCIONET SHKOLLORE SI RREGULL ESHTE BARTJA E UNIFORMA TE NXENESVE.NUK LEJOHET MBULIMI ME SHAMI.

NE INSTITUCIONET FETARE SI RREGULL ESHTE BARTJA E SHAMISE ,NE TE KUNDERTEN NUK TE LENE TE HYSH BRENDA.PSE NUK LEJOHEN FEMRAT TE NDJEKIN MESIMET FETARE PA SHAMI NE NSTITUCIONET FETARE.KAM SHEMBULL .

PSE FEJA KERKONE NGA SHKOLLAT DICKA QE NUK E LEJONE VET NE INSTITUCIONET FETARE.

MJAFT EKSTREMIZVE TE VATIKANIT,MOSKES DHE MEKES.

RROFTE KOMBI.

O popull askush nuk eshte kunder besimit se edhe vete drejtori eshte musliman por duhet ndare gjerat e shkolles me ato te fese.

Sa per ata fanatik si 77 toni 77 ,ata jane personat qe na fshijne edhe shkrimet tona kur nuk iu pelqejne si fanatik te krishter qe jane por kush mos t'ia vare ketij minoriteti ne zhdukje.

Jemi musliman por ne rend te pare jemi shqiptar te shkolluar.
    Disa papat dhe arab po tentojne te na perqajne me keso rastesh.Zonja vajze nese ka zgjedhur besimin le te shkoj ne medrese dhe fakultet te feve dhe atje eshte obligim me vu shami.

O derra askush nuk me jep pergjigje pse nuk lejohen femrat me u shkolluar ne medrese pa mbules .Kam shume raste qe nuk jane lejuar.
    Kok tula si ju duket ky veprim i imameve te medreses .

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

cfare lidhje..

cfare lidhje ka kjo kenge o gjergj..a e perfaqeson nje kenge apo nje debil mesues arsimin shqiptare a...nuk u pergjigje perse e dergon motren dhe vajzen tende ne shkolle kur aty ka profesora ashtu siq aludon ti dhe ai studenti fisnik..kjo tregon amoralitetin tuaj ku ne nje ane protestoni per shamija e tash na nxjerrni profesora qe q...vajza ne shkolla..futjani por.dhes tash...ju pame sa e doni arsimimin dhe sa e doni shamine...populli nuk jua ka futur as nuk do jua fute kurre..eshte popull fisnik populli shqiptare dhe ju ka lene ne minorance apo minoritet ...

fali o zot se nuk e dine cka bejne..

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    pasi qe keni deviju ne kete aspekt sikur automjeti ne rrugen me ngrica dhe me bor.
    Devijimi është pjesë e jetes së njeriut, ajo është verteuar qe ne zanafillë, por nëse njeriun s'ka se kush ta drejtoj në rrugë ky është problemi edhe më i madh, jo vetem problem por fundosje e perjetshme. Te krishteren e kan rrugen, e kjo rrugë është vet Jezus Krishti. Te mjerët ata qe nuk e pranojnë Krishtin; Rrugen, Jeten dhe te Verteten. Ky është devijim i perjetshem, nëse njeriu nuk epranon Krishtin por diçka apo dikënd tjeter.

Mirpo sa per ta perkujtu ty si te krishter se shamia ka baze edhe tek feja jote, ateher merre dhe shikoje kete video
    JO, per dallim nga ai i shpates dhe i gjakderdhjes, Krishti nuk është revolicionar i jashtem dhe i traditave te popujve, Jezusi është revolicionar i brendshme, Ai rendesi i jep personit të brendshem - në zemren dhe shpirtin e njeriut Ai qendron dhe punon, te tjerat janë dytsore apo krejt kote per jeten me Krishtin.

Shamia në krishterim nuk është fe apo obligim, është traditë. feja - besimi është në Jezusin dhe në Krishtin njeriu e ka Jeten se jo në shamia.

Ajo vajzë qe po flitet si edhe vajzat tjera shqiptare qe mbulohen, per mua nuk janë pengesë dhe as qe e kam thënë dikund, sikurse të me pytke dikush mua unë nuk lejoj qe te pengohet dhe ndalesa nuk eshte e mirë, por në mua shpresa nuk është nëse mbanë apo nuk mbanë njeriu shami, por shpresa është në Zotin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 07-05-2010 më 11:02

Faqja 19 prej 26 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •