Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në gjysmëfinale

Votues
103. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

65 63.11%
  • Inter

38 36.89%
Faqja 18 prej 32 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 316
    i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202
    Rasti ballotelika te bejme ne me ballotelin, nje here publikisht vesh fanellen e milan mbas shan murinjon para te gjith lojtareve tash hedh ne toke fanellen ..Me thoni cili lojtar ne bote ka ofenduar klubin ne kete menyre.Fale inter ai nget makinen ferari,se perndryshe do vjelte molla ne fushat e italise.Ju them ai ka mbaruar me inter.Forca inter

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Me sa duket ne nje lajm qe sapo lexova tani Interi do ta shese Balotelli kete vere

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Urime fitoren Interit më gëzon fakti që ekipi Italian kori fitore, por disa vendime të gjyqëtarëve më lan gojëhapur, gjithsesi shpresojmë të shikojmë një ndeshje të bukur kthyese.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    ndeshja e pare perfundoj ne rezultatin 3-1 ne favor te interit. pas pasimit te golit te pare pame ne fushe nje inter monster ne shfrytezimin e rasteve per gol

urime djema sinqerisht.

kampionet e botes u gjugjezuan perpara magjise zikaltre forca INTER

ndeshja tjeter mbas 7 ditesh

forca INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    Nuk e pashe urime,do zoti hani dru rradhen tjeter.
    lg

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    S`po di vertet ketu disa interist me siguri kan DIoptrin Zi kalter vetem ashtu shohin se di un me cfar stili e fitoj Inter Barcelonen un ju them se me ket loj qe shfaqet mbren ne Spanj keni mu deklasu...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    me 2:0 Barcelona kualifikohet
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Ishte qe ju prefte dora atij anesorit e kisha vene ne bast 2-1
    hahha edhe ti? edhe une e kisha vene bast 2 me 1 per Inter.
    Dreqi e mori nje cop qorri qe nuk e pa qe ishte offside
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    S`po di vertet ketu disa interist me siguri kan DIoptrin Zi kalter vetem ashtu shohin se di un me cfar stili e fitoj Inter Barcelonen un ju them se me ket loj qe shfaqet mbren ne Spanj keni mu deklasu...

Po bre ashtu te gjithe qenkemi ne Intersitat ashtu,gzohem me ty qe qenke neutral,por ne postime je me Barcelonen,dukesh dhe shihesh prej shum larg.

Me lojen e mbremshme Interi mund te kore fitore edhe ne barcelon,te jemi realista xhdo gje mund te ndodh ne futboll.Topi eshte i rrumbullaket.

Per ndeshjen e pare dmth dje cka ishte,interi e meritoi te fitonte dhe fitoi me ne fund me merit,dhe te them dicka se ju tifozat e barcelones dmth te kohes se fundit cka jeni bere,se shumica i di si bohen tifoza,cili klub e mer shampion ligen andej beheni,mos mendoni se me te vertet lojtaret e barces kan pikur prej qielli,te njejt jane si keto te Interit.

Eshte nje top rrumbullak dhe sic thash me lart edhe ne mes te kembeve hyn dhe smujsh me e ndal.Ok sidoqoft ne fushen e gjelbert prom Interi doli fitues,ndeshjen tjeter presim dhe e shohim,kemi edhe nje jave koh.

Forcaaa Interrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga Bledari Lexo Postimin
    Me sa duket ne nje lajm qe sapo lexova tani Interi do ta shese Balotelli kete vere
    sa gabim do bejn te shesin nje talent te madh gati esht milan apo mancini ta mari me vete po ne nje an mir ja ben ha po bejn te tilla gjera keta qe jan me te ritur se balotelli ke shembullin e totit 20 mi euro gjob mori qe esht 34 vjec dhe ben si adoleshent dhe jo balotelli qe esht vetem 19 sa deshir do kisha ta shija balotellin me fanellen e bayernit per mua esht nje talent qe ne itali dalin radh
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Faqja 18 prej 32 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •