Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 159
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ato dummies jane me te mencem per dredhirat, per budalliqe te tilla ja pret mendja mire...e kane profesion
    Si mendon qe karakteri i njeriut behet me i forte? Familja por edhe Shoqeria ndikon ne te. Kur ke nje shoqeri te shendoshe atehere edhe vete do ndjekesh normat e shoqerise.
    Ka me inteligjent se Clintoni ? Harroi, ne fakt qe ishte. I ndodhi dhe atij njehere, plus sa e sa inteligjenteve te tjere. Nuku numerohen. A thua ndikon inteligjenca ne kete drejtim ? . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ka me inteligjent se Clintoni ? Harroi, ne fakt qe ishte. I ndodhi dhe atij njehere, plus sa e sa inteligjenteve te tjere. Nuku numerohen. A thua ndikon inteligjenca ne kete drejtim ? . lol
    Po merresh me politikanet lol....bej nje xhiro nga ndonje pallat qe ndertohet edhe shifi njehere si do te flasin meshkujt.
    Ato 13 k. e Tiger Woods si ka mundesi qe asnjera nuk kishte nivel te larte shkollimi?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po merresh me politikanet lol....bej nje xhiro nga ndonje pallat qe ndertohet edhe shifi njehere si do te flasin meshkujt.
    Ato 13 k. e Tiger Woods si ka mundesi qe asnjera nuk kishte nivel te larte shkollimi?
    Oj Soni, lol
    Tiger ishte Tiger. Grrrrr. Luanin milionat aty, skish nevoj per shkolle fare, nga te dyja palet.

Being besnik ska te bej me sa inteligjent je. pike.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Oj Soni, lol
    Tiger ishte Tiger. Grrrrr. Luanin milionat aty, skish nevoj per shkolle fare, nga te dyja palet.

Being besnik ska te bej me sa inteligjent je. pike.
    lol mund te besh argumente per te dyja anet edhe si gjindet fundi....
    por meqe ky studimi nxorri konkluzionin mesiguri qe do mbaj anen e meshkujve inteligjent

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    lol mund te besh argumente per te dyja anet edhe si gjindet fundi....
    por meqe ky studimi nxorri konkluzionin mesiguri qe do mbaj anen e meshkujve inteligjent
    "studimi" kish harru se meshkujt vertet ishin fedel po dhe retard .

Anyways. Rrofshin fedelet. lol

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Tradhetia,pelqehet shume,tradhetaret nuk pelqehen kurre.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kot per kryezitet:

A kemi fidela ne kete komunitet virtual ??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 17-03-2010 më 13:44
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kot per kryezitet:

A kemi fidela ne kete komunitet virtual ??
    E ve ne dyshim?! Me fidela nuk gjen as ne realitet.

Perjashtime ka nga te dy llojet, por besoj se intelektuali eshte shume ''busy'' me pune, apo aktivitete te dobishme ta kete mendjen per te tradhetuar, ndersa te papunet, apo ata qe e shpenzojne kohen e lire vetem rrugeve, kafeneve jane me te predispozuar per te tradhetuar.

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Nje studim Britanik ka nxjerre ne dukje qe meshkujt fidel jane shume me inteligjent se ata qe tradhetojne parteneret e tyre.

Studimi tregon nje lidhje te forte midis monogamise dhe inteligjences.
    Qenka si nje lloj zhvillimi social i meshkujve te cilet me inteligjencen e tyre ka bere te mundur tu adaptohen te gjithave ndryshimeve te situatave ne jete gje qe kete kapacitet nuk e paskan te tjeret

Studimi nuk ka nxjerre rezultate konkrete per te pare nese kjo teori eshte vlefshme edhe per femrat.....

mos shkruhet Fedel ?
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E ve ne dyshim?! Me fidela nuk gjen as ne realitet.

Perjashtime ka nga te dy llojet, por besoj se intelektuali eshte shume ''busy'' me pune, apo aktivitete te dobishme ta kete mendjen per te tradhetuar, ndersa te papunet, apo ata qe e shpenzojne kohen e lire vetem rrugeve, kafeneve jane me te predispozuar per te tradhetuar.
    Mia, menyren si e ke thene.. dicka nuk shkon. Pse do thuash ti? Ti thua Intelektuali ska kohe, se eshte busy. Nje i papune qe rri kafeneve eshte me i predispozuar. Po ky i papuni, si do ja veme epitetin- dummy ?
    se ben ben vaki eshte i papune temporary. Dikur ka qene dhe ai "intelektual" mbase, dhe varet si te sjell jeta. Se u know ka ups and downs. Po prape nuk e kuptoj pse duhet te vihen epitetet me intelektuali apo jo intelektuali. Cfare te ben inteligjent sot njehere? Shume konfjuzin kjo tema. lol

psh do ishte me e besueshme ky sondazhi nese do ishte bere ne baze te bukurise. Nje mashkull handsome eshte me i predispozuar te tradhtoje se nje ugly one. Kete po, po kete tjetren, s'arrij ta kuptoj, ti bej lidhjen flas.

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •