Njeriu inteligjent e di qe nuk ja vlen te shkaterrosh familjen per 5 min sex. E shumta mund te flirtoje me ndonje kolege, por i njeh dhe i respekton limitet. Ndersa jointeligjentet e kane te veshtire te refuzojne. Nuk mendojne aq thelle. Jetojne momentin.![]()
Viva la revolucion.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 16-03-2010 më 11:14
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Komunistave duke ju bo qefi![]()
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Hera e pare qe degjoj qe besnikeria = me inteligjencen. Besnikeria ka te bej me shume me karakterin e njeriut. Se ne fakt ato te zgjuarit, inteligjentet te bejne namin, te pabese e kam fjalen. Se ato dummies sjau pret shume per dredhira. Duhet ca tru te besh llogaritjet mire mos kapesh si cjapi te kasapi.
teme vari bidonat. next.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ato dummies jane me te mencem per dredhirat, per budalliqe te tilla ja pret mendja mire...e kane profesion
Si mendon qe karakteri i njeriut behet me i forte? Familja por edhe Shoqeria ndikon ne te. Kur ke nje shoqeri te shendoshe atehere edhe vete do ndjekesh normat e shoqerise.
Opo ca debati, njera thote qe duhet me qene intelektual qe te dish tja dredhesh pertneres kurse kjo gjasme-intelektualja thote se ata te trashet jane me te djallezuar per keto gjera, sepse nje person intelektual qe eshte i rrethuar nga nje shoqeri obeze, me falni doja te thosha te shendoshe eshte me fidelino. Futja pordhes gri sallat. Po c'lidhje ka te qenit besnik me intelektin e nje personi nje here. Nje intelektual i rangut te ajnshtanit apo ku di une, mund te jete shume i shemtuar dhe doemos ky tipi do s'do ka per ti qendruar besnike te shoqes. Sic mund te ndodhi dhe anasjelltas qe nje obeze si intelektuale si me dy klase shkolle te jete, normalisht qe eshte e detyruar ti rrij besnike te shoqit, se ne te dyja rastet ngacmimet nga te ''huajt'' jane ne nevelin 0. Faktori tundim nuk ekziston fare. Une per vete jam i bindur qe nje mashkull i pashem sa do intelektual apo analfabet te jete ne natyren e tij, po ja drodhi tjetra bishtin normalisht qe do shkoje me te. Pak a shume e njejta teori vlene dhe per femrat, sa me yll te jete aq me te shumta jane shanset qe goca apo tetua ne fjale ti veje briret te dashurit, fejuarit, a burrit ne fjale. Ka dhe raste ku mashkulli i pashem apo femra e pashme jane besniker te njeri tjetrit, po kjo nuk ka lidhje fare me nivelin e intelektual te tyre, se sa me plotesimin e njeri tjetrit ne pothuajse te gjitha aspektet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 17-03-2010 më 12:17
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt