Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 269
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Femija duhet te rri me nenen, vetem nqs nena eshte rujna zot .
    ne pergjithesi femijet rrine me nenen kjo dihet por vetem ne rastet kur nena eshte rujna zot si thote izadora atehere i takon babit .
    deri kur femija te mbushe 18 vjec pastaj mund te zgjedhi vete se me ke do te rrije .

ne shqiperi eshte mire se nuk paguan gje per femijen kur ndahesh po te jesh ketej duhet ta besh mend mire sepse do ta paguash femijen deri kur te behet 18 vjec

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Varet ca moshe jan femijet!Te vegjlit duan kujdes dhe sherbim duhet ti mbaj nena.Atyre qe ju punon llogjika pyeten para gjyqit dhe zgjedhin prindin qe ndjehen me mire!Si nenat dhe baballaret jane te llojeve te ndryshme.Mendoj s'ka pergjigje te sakt per kete pyetje ,varet sipas situates.

Nje kusherira ime ishte mjeke okuliste dhe i shoqi farmacist.U divorcuan per arsyet e tyre .jo tradheti.vajza 12 vjece, kur e pyeten ne gjyq tha;Mami te kam shume xhan po une do rri me babin sepse ai do ndihmen time.ti perballon cdo gje vet.Te gjithe ngelem me goje hapur.sepse nuk e prisnim qe ajo te bente kte zgjidhje.Po ja qe ndoth.Zakonisht gocat i duan me shume baballaret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 07-02-2010 më 21:02
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Varet ca moshe jan femijet!Te vegjlit duan kujdes dhe sherbim duhet ti mbaj nena.Atyre qe ju punon llogjika pyeten para gjyqit dhe zgjedhin prindin qe ndjehen me mire!Si nenat dhe baballaret jane te llojeve te ndryshme.Mendoj s'ka pergjigje te sakt per kete pyetje ,varet sipas situates.

Nje kusherira ime ishte mjeke okuliste dhe i shoqi farmacist.U divorcuan per arsyet e tyre .jo tradheti.vajza 12 vjece, kur e pyeten ne gjyq tha;Mami te kam shume xhan po une do rri me babin sepse ai do ndihmen time.ti perballon cdo gje vet.Te gjithe ngelem me goje hapur.sepse nuk e prisnim qe ajo te bente kte zgjidhje.Po ja qe ndoth.Zakonisht gocat i duan me shume baballaret.
    shume mire rast interesant por ne pergjithesi ne shumicen e rasteve 90% femijet i marrin mamate kur jane ne moshe nen 18 vjec pastaj grate jane me shume te privilegjuara sidomos ketu ku jam une (ti duhet ta dish se je dhe ne boston ).raste shume te rralla jane kur femijet shkojne me babain vetem nese nena nuk punon , eshte e alkolizuar , etj e merr babai femijen .gjyqi vendos qe babai ka te drejte ta marri femijen 1 here ose 2 here ne jave dhe ti paguaj per rritjen e femijes .ka dhe raste qe bien dakort vete pa vajtur ne gjyq

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    shume mire rast interesant por ne pergjithesi ne shumicen e rasteve 90% femijet i marrin mamate kur jane ne moshe nen 18 vjec pastaj grate jane me shume te privilegjuara sidomos ketu ku jam une (ti duhet ta dish se je dhe ne boston ).raste shume te rralla jane kur femijet shkojne me babain vetem nese nena nuk punon , eshte e alkolizuar , etj e merr babai femijen .gjyqi vendos qe babai ka te drejte ta marri femijen 1 here ose 2 here ne jave dhe ti paguaj per rritjen e femijes .ka dhe raste qe bien dakort vete pa vajtur ne gjyq
    Nuk eshte 18 mosha e pyetjes e ke gabim atehere femija fiton panvarsi po nuk qe ne kolegj s'mer as pension me.eshte aty ke 8 vjetet me duket.
    Thashe qe rastet jan shume te larmishem .Po ndoth qe shkojne femijet edhe me baban.Tek rasti qe une dhashe burri kishte 12 vjet diference me gruan.Dhe goces ju dhimbs i jati se te jemen e kishte te re ,ky ishte preteksi po femijet manipulohen zakonisht.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Nuk eshte 18 mosha e pyetjes e ke gabim atehere femija fiton panvarsi po nuk qe ne kolegj s'mer as pension me.eshte aty ke 8 vjetet me duket.
    Thashe qe rastet jan shume te larmishem .Po ndoth qe shkojne femijet edhe me baban.Tek rasti qe une dhashe burri kishte 12 vjet diference me gruan.Dhe goces ju dhimbs i jati se te jemen e kishte te re ,ky ishte preteksi po femijet manipulohen zakonisht.
    nuk e di une se sa e ka boston por daja im eshte i ndare ka cunin 16vjec duhet ta paguaje dhe 2 vjet akoma deri sa te mbushi 18vjec prandaj po them . dhe e takon vetem 1 here ne jave .

sa per rastin qe the ti duhet te dish nje gje qe femijet merziten shpejt ajo eshte akoma femije 12 vjec mos te duket cudi kur ti kerkoje babait dua te rri me mamin .

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    nuk e di une se sa e ka boston por daja im eshte i ndare ka cunin 16vjec duhet ta paguaje dhe 2 vjet akoma deri sa te mbushi 18vjec prandaj po them . dhe e takon vetem 1 here ne jave .

sa per rastin qe the ti duhet te dish nje gje qe femijet merziten shpejt ajo eshte akoma femije 12 vjec mos te duket cudi kur ti kerkoje babait dua te rri me mamin .

Mbase vjen!Ajo e mbante gocen si princesh dhe kaloi ne depresion pas kesaj ngjarje s'ja priste mendja ti ikte edhe femija.Prandaj thashe jane pa fund rastet dhe shume te ndryshem perfundimet.

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Mbase vjen!Ajo e mbante gocen si princesh dhe kaloi ne depresion pas kesaj ngjarje s'ja priste mendja ti ikte edhe femija.Prandaj thashe jane pa fund rastet dhe shume te ndryshem perfundimet.
    ok por une personalisht jam i mendimit qe femija duhet te rrije me mamane ka me shume nevoje per te akoma me shume kur eshte vajze .

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    ok por une personalisht jam i mendimit qe femija duhet te rrije me mamane ka me shume nevoje per te akoma me shume kur eshte vajze .
    Pse???

Babai eshte me i fuqishem per sherbim dhe me rrogat zakonisht meshkujt i kan me te larta, dashuria besoj ju s'duhet t'ju mungoj per femijen tuaj apo jo???

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Pse???

Babai eshte me i fuqishem per sherbim dhe me rrogat zakonisht meshkujt i kan me te larta, dashuria besoj ju s'duhet t'ju mungoj per femijen tuaj apo jo???
    ska te bej shume rroga e babait jo se po e mbajti mamaja babai do ta paguaje gjithesesi femijen dhe ketu ne michigan me duket eshte 400$ ne muaj .
    nuk nuk jam kunder mos ta mbajne burrat por me e drejte eshte ta mbaje mamaja

pse ben kete lloj pyetje ti ne amerike jeton dhe besoj se e di qe mamate i marrin femijet.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    ska te bej shume rroga e babait jo se po e mbajti mamaja babai do ta paguaje gjithesesi femijen dhe ketu ne michigan me duket eshte 400$ ne muaj .
    nuk nuk jam kunder mos ta mbajne burrat por me e drejte eshte ta mbaje mamaja

pse ben kete lloj pyetje ti ne amerike jeton dhe besoj se e di qe mamate i marrin femijet.

Une e di qe e mer mamaja po ka plot raste qe i ka mar edhe babai.Femija i mer 30% te chekut para tax varet shume nga te ardhurat.Gjithesesi mendimi im eshte qe te dy prinderit duhet te kontribojne per edukimin e femijes se tyre.qofshin ata te ndare apo bashk pergjejesia duhet te jet e njejte.Edhe mamat edhe babat duhet te arrojne cdo gje ne lidhjen e tyre per te mos stresuar femijen.duhet te ngelen shok.Mendimi im.PO ju meshkujve ju pelqen t'na i lini ne femrave kalamajt dhe te ndiheni prape beqar

Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •