Close
Faqja 174 prej 231 FillimFillim ... 74124164172173174175176184224 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,731 deri 1,740 prej 2309
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    mund te jet web faqja pa optimizim per perdorim neper tabs (sidomos me reklamat te cilat i fusin)

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Uke Topalli Lexo Postimin
    mund te jet web faqja pa optimizim per perdorim neper tabs (sidomos me reklamat te cilat i fusin)
    Pajtohem me Uken Plotėsisht dhe edhe njė pyetje? A e ke marre ndonjė Update kohet e fundit apo ne pėrgjithėsi??
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Pershendetje

Hhmmm

Kam te njejtin problem, shpresoj te mos kete te beje me postimin ne linkun e me poshtem

http://www.forumishqiptar.com/showth...98#post2562698

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143
    po si skam mare update e kam me license windowsin patjeter para disa diteve e bera update me erdh automatikisht

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve nuk kam pas asnjehere problem me internet explorer 8, por tash radha e dyte qe me ka blloku nuk e di pse, hapa forumishqiptar dhe hyra ne nje pyetje me te djathten dhe >Open in new tab< dhe mu blloku internet explorer duhet me Ctrl+Alt dhe Delete per me e heke dhe per me fillu prap, edhe tash ne nje faqe tjeter shqip e njejta gje hapa dicka dhe mu blloku? ne faqet tjera deri tash nuk me ka ndodh asnje problem.
    kam Windows XP pro Xp3 origjinal me license cka mund te kete?...
    me ka ndodhur dhe mua njehere(e perdora i detyruar per te bere teste), kur hapja tab te ri dhe beja paste te adreses bente crash i shkreti IE8.

Ri instalo ndonje version me te ri, ose thjesht ri instaloje,
    dhe beji nje nder vetes dhe botes,
    perdor ndonje shfletues te hajrit qe meriton te quhet Browser.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Lexo ky problem u ka ndodh shume vetave ketu ke puna ime,e para une te rekomandoj te perdoresh browse tjeter me se shumti,e dyta kjo gje rregullohet vetem me bere reset IE

Kliko Tools pastaj Internet Options shko tek Advanced dhe ne fund poshte restore advanced setings ke `RESET` kliko ne ate beje IE restart dhe te garantoj qe je ne rregull.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    ok ne regull flm te gjitheve?
    kam edhe dicka a ka ndonje program qe tregon shembull per pjeset hardwerike shembull zeri nuk me punon si ta shoh qe karta e zerit me eshte djege si ta vertetoj.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    ok ne regull flm te gjitheve?
    kam edhe dicka a ka ndonje program qe tregon shembull per pjeset hardwerike shembull zeri nuk me punon si ta shoh qe karta e zerit me eshte djege si ta vertetoj.
    http://www.passmark.com/products/soundcheck.htm

Ne disa raste nje pjese hardware duket sikur eshte prishur,nuk punon,kur ne fakt shkaku eshte problem me windowsin, ose konfigurim i keq.Nje program qe kontrollon windowsin per probleme
    Passmark OSCheck.
    Per ta vertetuar qe nje karte zeri eshte prishur apo eshte ne rregull ndiqet kjo rruge:
    Formatohet kompjuteri dhe instalohet windowsi.
    Shkarkohen dhe instalohen drajverat me te rinj te madherbordit perfshire biosin dhe versionet me te reja te drajverave per karten e zerit dhe programi perkates.
    Instalohet karta ne folene PCI.
    Futen kablli audio aty ku duhet.
    Konfigurohet zeri ne windows/kontroll panel qe te jete mbi nivelin mesatar.
    Nqs luan nje skedar kenge apo video dhe nuk jep ze,provohet karta te futet ne nje fole tjeter pci.Nqs perseri nuk punon, e fut karten instalon drajverat nga disku ne nje kompjuter tjeter.
    Nqs punon ne kompjuter tjeter atehere ke problem me madherbordin.Nqs nuk punon karta as ne kompjuter tjeter,atehere eshte prishur.
    Ka raste qe nje karte audio instalohet ne madherbord,instalohen drajverat dhe programi.Karta nuk punon,duket skur eshte e prishur,por shkak mund te jete karta nuk eshte kompatibel me madherbordin.Karta e zerit suporton 32 bit audio,madherbordi nuk suporton 32 bit audio dhe karta nuk punon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 18-01-2010 mė 21:18
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195

Kerkoj ndihmen e experteve vetem!

Sapo kam filluar dizajnin bazik dhe kam pervetsuar shum mire HTML, tani po mesoj dhe CSS.
    Se eshpejti do filloj nje kurs te programimit ne java dhe web dizajnit ne java.
    Puna esht se po mendoja te mesoj edhe PHP por kam frike e mos bohem paksa konfuz dhe i ngaterroj.
    Kerkoj keshillen tuaj nese ia vlen te perdor dizajnin me CSS ose HTML apo te perdor edhe PHP?
    Nje pyetje tjeter eshte:
    Dizajni figurativ (template, colors, bg, fonts etc.) i nje websiti te programuar me PHP, me cfare ndertohet normalisht, me CSS?

Pres per shkrimet tuaja experte ne menyre qe te di se cilit kod dizajni dhe funksioni ti jepem me priritet apo edhe definitivish.
    Faleminderit per durimin!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Java eshte mjaft mire,poashtu edhe CSS,+...Php eshte edhe ajo mjaft mire,por nuk di se cfare ti do.Nese deshiron t'i pervishesh punes neper web faqe,atehere fillo me PHP,nese do vetem te dish,apo edhe te krijosh dicka,cdo gje ne lidhje me gjuhet e tjera eshte mjaft e perdorshme !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •