Ne Shqiperi- misra te pjekurqe shisnin jashte.
Ketu ne Amerike- nqs llogariten cimcakizat; akullore ralle here gjate veres gjithashtu
Ne Shqiperi- misra te pjekurqe shisnin jashte.
Ketu ne Amerike- nqs llogariten cimcakizat; akullore ralle here gjate veres gjithashtu
Akullore.....
Ushqime rrugës nuk më pëlqen të ha, edhepse kam shumë pak kohë të lirë, por për ushqim ndaj kohën të ulem dhe të ha si njeri, ose nuk ha fare!!
Në ndonjë rast të veçantë, në veturë mund të ha ndonjë frut, asgjë tjetër.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Zakonisht duke ecur rruges ha burek,hot-dog.tost etj et
Gjat rruges mund te haj ndonje belegte brötchen,croissants pij edhe ndonji kafe ....turp nuk me vjen fare ,se kur te mer urija sdo me dit fare se kush te shikon
Turp??Fareee!Sma ndjen se cfare mund te mendoje ndonjeri.Vetem se jane ca ushqime qe smund ti hash rruges,sepse bejne sh therrime,te bejne pis,duhet te tregosh kujdes ndersa ha.
Sa per ata qe thone qe duhet ti kushtosh kohe te ngrenes dhe jo te hash si qen :
sigurisht qe nese do kisha kohe,sdo e haja ne kemb e te me shkonte ushqimi ne kurriz.Kjo behet per efekt kohe dhe kur je shume i uritur.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Rruges nuk me ndodh te ha ndonjeher ushqime .
Mendo dhe Pasurohu
Kur nuk kam kohe te ha mengjes marr me vete ndonje frut ose croissant . Me ka ndodh
por jo shpesh her te ha sanduiç . Vallaj, nuk me ka shku menja a ma shohin a jo te tjeret![]()
As qe se kam problem fare te ngrenit ne rruge. Ha ku te dua, si te dua dhe ca te dua. Ndonjehere ka pas raste qe e kam pershkuar rrugen, me dhalle ne njeren dore, byrek me gjize ne tjetren, dhe me celularin ne vesh. lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt