Ni sen me vike interesant kur e lexojsha ne Kuran kur thojke: Kurani eshte per ata qe kuptojn.
Hahahahahahahhahahahahahahahahahahah...
Ni sen me vike interesant kur e lexojsha ne Kuran kur thojke: Kurani eshte per ata qe kuptojn.
Hahahahahahahhahahahahahahahahahahah...
Per at duhet mos me pas paragjykime ...asgje me shum .
Aty bëhet shplarje truri dhe thirrje për marrje jete të mos-besuesve në një rend social shoqëror që drejtohet nga mësimet e kuranit, as më shumë e as më pak sharia në veprim.
Përse nuk duhet të paramendohen zgjidhje për këto probleme, si duhet të sillet një shoqëri e shëndoshë (dhe jo dekadente me titullim "demokratike") me "profesorë" si ky që jep porosi.
A duhet t'i krijojë mundësinë që të takojë krijuesin e tij sa më shpejt?
(ai në parajsë, ne shpëtojmë nga llomotitjet).
Prektora
Paj qe po ta tregoj nisen.
Kur vnon syza nuk sheh mir a po se e ki ma terr pershkak t'syzave, e psh kur t'lexon vetem Kuran je i kufizum vetem aty pa marr parasysh se cka lexon tjera libra prap s'mundesh me dal jasht Kuranit. E per kete une e mendoj se jan si te verber kur ta lexojn Kuranin dhe e besojn njesoj si me syza :P
Pasi qe e the kete, me bere te mendoj nje gje. Eshte ndoshta mendim makaber, por kur mendon me gjate, kupton se sipas fese islame te vrasesh muslimanin, i ben nje te mire, sepse e dergon tek Allahu. Per shembull te gjithe kryqezatoret ne te kaluaren paskan qene shkaktare qe muslimanet jane shkuar tek Allahu.
Paramendo cfare feje..
S'mund te durohem pa nxjerrur nga kjo edhe dy mesime/teori:
1) Kur te meson gabeli per Zotin, edhe Zoti te del gabel.
2) Islami si kanalizimi: Sa me thelle qe futesh ne te, aq me shume llym gjene.
Kurani eshte shume i qarte, nuk ka asnje komplikacion. Te vriten te krishteret dhe mosbesimtaret, te vriten grate edhe nese pesojne nje perdhunim, nje burre te kete 10 skllave. Ku eshte komplikazioni i Kuranit? Kane te drejte islamiket, Kurani nuk ka nevoje te interpretohet.
Qaq qe eshte i qart ne disa Sure thote: Ne e kemi pru te Verteten por DISA NUK E KUPTOJN. Pra ketu del per dikon e dikon nuk eshte shume i qarte, e ketu del si Komplikacion per dike, e une kete nuk e quaj kjartesi por pshtjelltesi.
Interesant eshte te ju se shpesh her ju shoh qe disa fjal i thuani si i mendoni e jo si jan te shkruara ne Kuran.
Krijoni Kontakt