Kaq keq qėnkeni katandisur me diskutues kėtej nga Gjuha Shqipe, sa keni filluar tė diskutoni me ēėrra tani? lol
Kaq keq qėnkeni katandisur me diskutues kėtej nga Gjuha Shqipe, sa keni filluar tė diskutoni me ēėrra tani? lol
Elegance is an attitude.
Ashtu eshte!
Askush nuk mund ta dije me mire se ajo qe e ka lindur.
E ajo e ka thene me qindra here se Ati i Lekes eshte Patriku Amonit. Pra ati dhe mesuesi i Aleksandrit te cilin ai e vrau per te mbyllur profecine dhe ashtu sic ishte parathene duke e shtyer ne hendek per te testuar aftesite e tij oraklullore ne moshe te re afro 12 vjecar. Duke i thene na lart: po ti profeti qe na qenke - une te shtyeva me shprese se ti do ta dish qe me pare se ckam per te bere dhe se do te me ndaloje - por ti paske qene profet i rrejshem prandaj gjete dhe vdekjen e merituar. - I ati para se te vdiste iu pergjiegj nga poshte: E kam ditur - profecia u vertetua... ti vetem sa e permbushe ate.
Por mesuesi me meritor i tij ka qene ajo qe e ka lindur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 09-01-2010 mė 15:52
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Je shume gabim, si zakonisht. I kam lexuar te gjitha postimet dhe realiteti eshte se postimet e VIOLANDA jane shuuuume me argumentuese dhe me te logjikshme se shkrimet tuaja te bazuara ne Wikipedia.
Jam shume i befasuar se si disa forumist shume te respektuar nga une, si Baptist dhe Javan e humbin kohen duke u marre me ty. Krejt ēka lexova nga ti ishin gjysem postime te cilat i permbyll duke thene: nese ka nevoje mund ta argumentoj...jam e gatshme ta spjegoj me vone...do te ju tegoj me vone.....e te cilat faktikisht nuk i ben.
Vetem vazhdo sepse se shpejti do ta thyesh rekordin boteror per postime...
Emathia nga anglishtja eshte pershtatje nga latinishtja ! GJITHSESI lexohet "Imathia" , e=lexohet "i" ne kete rast nga anglishtja .
Por eshte text anglez mi maloke ! Une jam Fierak , ne Fier nuk ka minoritar , thjesht nuk pranoj ti bashkohem turrmes idiote ku je ti !
NE GREQISHT EDHE SOT EMRI ESHTE IMATHIA , Cecene je ti ? Ore Emathia eshte adoptim perendimor ! JO VENDAS !
Miremengjes , referenca ?
Ke te drejte , per keta kafshe po nuk ishe nacionalist IDIOT , je minoritar ! Pike e zeze !
Foli ky ftyre Dinariku Sllav, me thote mua grek . Ik bashkohu me kafshen e cmendur nacionaliste . Proklamoni edhe Argjentinen shqiptare : Ar gjen ti LOL
Greket jane njerez muti , por identitetin e tyre nuk e bejne me buke , por me fakte TE KEQ INTERPRETUARA . edhe e vetmja menyre per ti ndalur jan faktet e MIREINTERPRETUARA edhe jo ato idiotsite e tua qe jan edhe me keq se greket !
Po referencat e atij ? Ky proklamim me ngjan me ato idiotsite e JOhn Wilkes qe thote qe shqiptaret jan turq te zi ! LOL Si Wilkes edhe ky pretendim eshte pa baza ! VETEM FJALE ! Hera e pare qe fjala shqiptar permendet ne histori eshte shek.XVI AD .
Keto referencat jan nje fillim i mbare qe te ngurtesojme pretendimet tona per Aleksandrin e trete .
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt