Simpatizoj vetem nje ketu .....
Po shume fare ...![]()
Simpatizoj vetem nje ketu .....
Po shume fare ...![]()
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Oho, keso gjerash s'jam mesu t'lexoj ne forum.
Edhe kafirit ju degjuakan lutjet
Flm shume per respektin, simpatine, te gjitha. E njejta vlen edhe per mua ndaj teje. Per shkak te sjelljes t ekendshme dhe shoqerore qe ke, dhe pas ketij postimi tanime edhe per shkak te disa simpatizueseve qe paske, te cilet i ndan me mua. Paskemi shije te afert..
Ich drück dich :-)
Te paren milena123,te dytin Darkness pastaj pa rradhe:
Puroshkodron,Der Kaiser,Admiral,Chino,Adaes,bonbona,Skender76,Smith Poetic,Marya(per pastertine),La Lune,Era,Darius,busavata,Saura,Goldi,ProfesorA.Gas hi,Xhuxhumaku,Drague,Eros,Hard_Style,Bato,flory80, Apollyon,Blood Vendom,Xhamia,Linda5,Izadora(servus),Izabella,Mesi a4ever,Marinarin,Llapin,zogun dugagjinas,Vlonjate,Aulona,INFINITY,Xfiles,Stern,L iza12,Tony007....te gjithe ata qe i kam ne liste per mire,sorry ju te tjereve qe sme kujtoheni
PS: mund te shkruaj ke kam inat
Kalofshi gezuar vitin e ri dhe jeta eshte e shkurter per te menduar budallalleqe.
lg
Epo, po e them!
Un simpatizoj sauren!
Po ti saura, a m'simpatizon mu?![]()
paqen, e sjell vetem drejtsia
Une simpatizoj
perla, anxhi, apollyon, dea, izadora, La_lune per miqesine.
iktuus, chino, Albo, Darius, xfiles per argumentimin.
xhuxhumaku per humorin, (por jo per gjykimin e vleresimin, sado me humorizem te ironizuar... ).
Infinity per rreptesine si mesonjese.
zogu per ciltersine.
Pastaj pa dallim te gjithe i kam ne simpati: Izabella, walchiria, Drague, Milanistja, stern, mau kiko, Aikido, albela, vlonjate, rexhina, pink, gloreta, midja, unejsa, skender76, saura, suada, shpirt i kuq etj etj... te gjithe te gjithe...
La vita č bella...
Simpati kam pėr tė gjithė, pėrveē drague-s![]()
Sui generis
njeren po ajo me harroj![]()
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Krijoni Kontakt