Postuar mė parė nga toni007 shum flm izabella , un po zhgjethe ate pijen ngjyre blu se eshte ngjyra ime e preferuar. Te befte mire Toni dhe e dija qe ate do e merje ti
Postuar mė parė nga izabella Mer yllo dhe prost e mire e the ne dasem te beqereve se na ka mare malli per nje dasem po na ftuan Prost rrushe Une mezi po pres nje dasem qe e kam nga vera me kismet. Me ka mare malli per dasem
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga toni007 xhamo nje jack denils per mu , si thu ti e meritoj? te pershendes Merr qkado qe te kesh deshir toni se i keni pej meje ti plus dy her mer me hjek hidherimin e mbremshit
Postuar mė parė nga *suada* Prost rrushe Une mezi po pres nje dasem qe e kam nga vera me kismet. Me ka mare malli per dasem Lum si ti e paske nje dasem a bohet gjo po te vij dhe une lol jo per naj gjo une shkoj vete tani po skam asnje qe martohet vec po u martova vete prap
do e pija dhe nje kafe me kete larte nese pranon dihet
Postuar mė parė nga izabella Lum si ti e paske nje dasem a bohet gjo po te vij dhe une lol jo per naj gjo une shkoj vete tani po skam asnje qe martohet vec po u martova vete prap Hahahahahahahahahahahahahahahahaahhah..... Mire se te vish rrushe, ty te ftoj une *_*
Postuar mė parė nga King_Arthur do e pija dhe nje kafe me kete larte nese pranon dihet me gjithe qejf po me duket se kafe nuk paska ketu se dhe une kafe kerkova e sme dha njeri
Postuar mė parė nga izabella me gjithe qejf po me duket se kafe nuk paska ketu se dhe une kafe kerkova e sme dha njeri hehee po se paske kuptuar mire ketu lihen takimet per kafe lol
Postuar mė parė nga izabella Lum si ti e paske nje dasem a bohet gjo po te vij dhe une lo jo per naj gjo une shkoj vete tani po skam asnje qe martohet vec po u martova vete prap Postuar mė parė nga *suada* Hahahahahahahahahahahahahahahahaahhah..... Mire se te vish rrushe, ty te ftoj une *_* O lagja tap akoma zgjuar ju
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga King_Arthur hehee po se paske kuptuar mire ketu lihen takimet per kafe lol hahaha une mire e kam kuptuar lol po prape kafe nuk pranohen ketu
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt