KUNDER!!!
Eshte thjesht nje excuse per te mos bere hapin e marteses. Ka gjera shume me te rendesishme qe duhet te shikohen tek nje njeri se sa i con apo jo corapet ne kosh mbasi i heq.
KUNDER!!!
Eshte thjesht nje excuse per te mos bere hapin e marteses. Ka gjera shume me te rendesishme qe duhet te shikohen tek nje njeri se sa i con apo jo corapet ne kosh mbasi i heq.
....ideale e zgjuar!
Feel the pump √
Reja ndoshta ne fillim do ishe e lumtur,por mos haro se traditat tona jan mbrojtje per femren.
Ketu ku jetoj un edhe pse vajzat jan te lira besom nukjan aspak me te lumtura.
Ruaje nderin qe te jesh e respektuar....
e di Sueda e di..per qato thash se traditat tona nuk lejojn:Svec pyetje kot edhe pse se kam ndermend ta bbej..vec nese shkoj te tezja ather pse io mendoj pasi ta gjej idealin..
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
kunder, sepse humb kohe kot. me mire martoju dhe shnet burri huj.
te gjithe kunder bashkjeteses, un jam pro por sdo te thot qe jam kujder marteses ne fillim bashkjetes pastaj martes , bashkjetesa ndihmon ne njohje me te thell![]()
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Jo vetëm që jam kundër bashkëjetesës, por e vlerësoj si një gjë shumë të ulët.
Eshtë një shkelm kundër natyrës dhe vlerave njerëzore.
Jam Pro bashkëjetesës
Për mendimin tim është me mire te bashkëjetosh sepse e njeh atë person me mire dhe e sheh se deri ku mund te arrini se bashku dhe jo te martohesh pa e njohur mire dhe pas nje viti te ndahesh qe për mendimin tim kjo është me e ulte se te bashkëjetosh.
Mendo dhe Pasurohu
flasin per martese vetem beqaret ketu mesa shoh.
hahahahaha
le te japin mendim edhe te martuarit
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt