Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    As Amerike, as Kanada. Pa dokumenta je i vdekur me te gjitha kuptimet e fjales.
    Po po ke te drejte po ketu nuk behen dokumentat.Me te ardhe atje gjeja e pare qe do bej eshte te mundohem me te gjitha menyrat ti bej.Kaloni mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2009
    Postime
    1
    a mund te me ndihmoj njeri se a mund te qendroj ne florida thjesht me pashaport britanike mbasi te kem ardhur per holiday?

Ndoshta dikush nga ju eshte larguar ne drejtim te Amerikes ose Kanadas ashtu sic po kerkoj une te largohem i lutem te me adresoje diku per vizen,une paguaj deri ne 10,000 Euro qe jane gati 20,000 dollar,se une i kam gjetur dy vende per te ikur por duhet te pakten dy deri ne pese muaj kohe,kurse une e dua me shpejt.Kaloni sa me mire

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga gent001 Lexo Postimin
    Ndoshta dikush nga ju eshte larguar ne drejtim te Amerikes ose Kanadas ashtu sic po kerkoj une te largohem i lutem te me adresoje diku per vizen,une paguaj deri ne 10,000 Euro qe jane gati 20,000 dollar,se une i kam gjetur dy vende per te ikur por duhet te pakten dy deri ne pese muaj kohe,kurse une e dua me shpejt.Kaloni sa me mire
    10 000 euro jane baraz 14 700 dollare plako,

para 5 vjtesh ka qene 15000 dollare per me shku me vize ne usa.

shif mos gjesh ndonji nga ambasada qe ta rregullon kete gje

po besoj se 10 000 euro, deri ne spanje mund te shkosh...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    10 000 euro jane baraz 14 700 dollare plako,

para 5 vjtesh ka qene 15000 dollare per me shku me vize ne usa.

shif mos gjesh ndonji nga ambasada qe ta rregullon kete gje

po besoj se 10 000 euro, deri ne spanje mund te shkosh...
    Par 5 vjet e gjysem ka ikur vellai im me 12,000 dollar dhe ja kan paguar biletat hotelin dhe ushqimin ato qe e derguan,kurse mua me shkon 20.000 dollar per arsye se 10.000 euro paguaj vetem vizen te tjerat i paguaj une dhe jo ato qe mund te me dergojn,dhe nese nuk ndihmon mos merr pjese sepse une po kerkoj ndihme seriozisht nuk po tallem.kalo mire

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga gent001 Lexo Postimin
    Par 5 vjet e gjysem ka ikur vellai im me 12,000 dollar dhe ja kan paguar biletat hotelin dhe ushqimin ato qe e derguan,kurse mua me shkon 20.000 dollar per arsye se 10.000 euro paguaj vetem vizen te tjerat i paguaj une dhe jo ato qe mund te me dergojn,dhe nese nuk ndihmon mos merr pjese sepse une po kerkoj ndihme seriozisht nuk po tallem.kalo mire
    Nese e ke seriozisht shko interesohu ne ambasade. Ndryshe nuk vjen dot. Bjeri nga Meksika si shume te tjere, po s'te eci, gje qe s'ta keshilloj te vish si ilegal. Eshte bere tej mase e veshtire jeta per ilegalet ne te gjitha drejtimet.
    Feelings change - memories don't.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    o Gent, a do me ardh knej me ba naj dor lek, apo do me ardh me ba letrat e me marr ndihmat e shtetit. keto dy rruge jane qe do zgjedhesh.

nqs do me ardh me ba naj dor lek nuk mund te mbajn te bllokur dokumentat, mjafton te marrish numerin e punes dhe i ke te gjitha rruget hapur, ato qe te thone qe dokumentat jan gjithcka, jane shum gabim, ne fakt nqs je puntor i forte dhe ke zanat nuk te pengojne dokumentat, ato jan thjesht te levizesh nga nje shtet ne tjetrin, po punove fort do besh lek te madh dhe nuk e ke problem edhe nqs te kthejne mbrapsht, me nigjo mu, jam vete pa letra une, te them te drejten nuk me pengojne ne asnje drejtim, perveqse te levizesh, kshuqe nqs e ke da menjen me punu, hajde dhe mos e rruj fare, se sot te duhen leke, jo letra, se po pate leke mund te blesh dhe fabriken e letres,

Infinity, merr gjo ndihma shteti ti qe thu dokumentat jan gjithcka. pffffffffff

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Kemi ndonjeren prej jush pa martue,per ju femrat e kam,tme nxjerni mua nga ky vend se nuk jetohet ketu.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Amerike ose Kanada
    Mire e ka padrilla, nqs je qen i punes, ik edhe pa letra, se ja ben dermanin. Ama, nqs je shqipo kafeneje, aha...keq e ke punen. lol

Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Mire e ka padrilla, nqs je qen i punes, ik edhe pa letra, se ja ben dermanin. Ama, nqs je shqipo kafeneje, aha...keq e ke punen. lol
    Cfare pune? Construction, se jo per gje po dhe construction-i ka rene, apo droge?

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •