Postuar mė parė nga tutankamon PO ..PO MOS U MERZIT SE DO TA GJEJ NJE MOMENT TE LIRE VETEM PER TY .. CONSIDERONI VETEN NJERI SIMPATIK APO ?? Njeri normal me karakter pak te veshtir po gjithsesi e shoqerushme :d me cfar mereni ne jet
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Albela Njeri normal me karakter pak te veshtir po gjithsesi e shoqerushme :d me cfar mereni ne jet SHES KOKAIN . PUNOJ DHE JETOJ JET NORMALE DHE TE KANQSHME PER MUA !! A ESHT E MADHE DESHIRA PER TE JETUAR NE SHQIPERI??
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon SHES KOKAIN . PUNOJ DHE JETOJ JET NORMALE DHE TE KANQSHME PER MUA !! A ESHT E MADHE DESHIRA PER TE JETUAR NE SHQIPERI?? deshira e madhe po r kushte jo cfar te ben te ndjesh me shum mall per shqiperin
shumeeeee deshire e sepse te pakten nuk ndihem e huaj... E ke bezdi jeten pezull?
La vita č bella...
Postuar mė parė nga [era] shumeeeee deshire e sepse te pakten nuk ndihem e huaj... E ke bezdi jeten pezull? E mbush kollaj une ate, ja kete moment me ty He moj era si te kam?
Postuar mė parė nga gloreta E mbush kollaj une ate, ja kete moment me ty He moj era si te kam? vallai se kam idene si osht era sot, po sot po me duket me teper si nje fllad i lehte me cfare po merresh? (pervec FSH)
/l、 (゚、 。 7 l、 ~ヽ じしf_, )ノ ...e Dio disse kung e kung fu... 哈哈
Me F/Sh, Youtube dhe FB... Ti me ēfare po merresh tani?
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar mė parė nga Mau_kiko vallai se kam idene si osht era sot, po sot po me duket me teper si nje fllad i lehte me cfare po merresh? (pervec FSH) Mbaj vesh qe te hysh ti ketu Hej Mau a beson ti ne castet e shumta qe ndodhin ne jete?
Postuar mė parė nga milanistja_el Me F/Sh, Youtube dhe FB... Ti me ēfare po merresh tani? duke pare nje film Postuar mė parė nga gloreta Mbaj vesh qe te hysh ti ketu Hej Mau a beson ti ne castet e shumta qe ndodhin ne jete? edhe besoj.... si i kisha hapat, te lehta apo te renda ?
Postuar mė parė nga Mau_kiko duke pare nje film edhe besoj.... si i kisha hapat, te lehta apo te renda ? Hapa calamane A ke ngrene ndonjehere mushmolla?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt