Close
Faqja 169 prej 236 FillimFillim ... 69119159167168169170171179219 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,681 deri 1,690 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga mendi1 Lexo Postimin
    flm shume te gjitheve per ndihmesen e dhene respekt per ju..............
    Nk na tregove, a e regullove problemin?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    108
    po me klikim te pare nuk me hapen mesazhet ,por duke klikuar ne fushat tjera njeher si psh.junk,drafts,sent e me pastaj radhes duke klikuar ne inbox me hapen me te vertet kjo me habit pse keshtu ndodh,pse qysh ne fillim em klikim ne inbox nuk me hapen por mbase te klikoj ne fushat e lartepermedura me pastaj em hapet ,ne kete menyr sadopak zgjidha problemin te nderuar, respekt per te gjithe.........

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

MSN me thot gabim pasw ose id

Pershendetje te gjithve adesa e msn qe kam pata rreth nje jave qe se pata hapur dhe kur provoj ta hap me thot we can"t sing you in to windows lie messenger.
    the vindows live ID or password you entred is incorrect.
    Pastaj me nxorri ca opsione resset pasword i thash resed dhe dhot infor e password i kemi cuar te e-maili yt ose te alternative e-mail.

Ndihma juaj shpetim per mua se me prish sh sh pune ajo adrese.
    Respekte

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    Pershendetje te gjithve adesa e msn qe kam pata rreth nje jave qe se pata hapur dhe kur provoj ta hap me thot we can"t sing you in to windows lie messenger.
    the vindows live ID or password you entred is incorrect.
    Pastaj me nxorri ca opsione resset pasword i thash resed dhe dhot infor e password i kemi cuar te e-maili yt ose te alternative e-mail.

Ndihma juaj shpetim per mua se me prish sh sh pune ajo adrese.
    Respekte
    Sigurohu mir mos te ka levizur ora e pc-se.Nese po,vere dhe daten,muaj e vit ne rregull dhe pastaj provo perseri.
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Gabriel se kuptoj cpune ka ora ktu .
    Muftik nuk ke Id dhe pass te sakte .
    Kurse ajo puna e pass te ri ta con vetem nese ke vene nje adrese tjeter kur ke bere regjistrimin dhe ta con te ajo adrese .
    Nese ke fjalen kyce te asaj pytjes qe te ben : psh Kush eshte kafsha e preferuar ??
    Ti je pergjigjur : Njeriu ath mund te rekuperosh pass tend me ane te Id qe ke .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Sepse Muftiku thot "Msn qe kam pat para nje jave" qe do te thot,keti i ka pas ber me par! Ose shpjegimi i tij nuk eshte i sakt.

Shpesh her ndodh qe per shkak te ores,dt,muaj e vit MSN nuk hapet nese ato nuk jan ekzakte.Kshu qe mendova ta pyes njiher dhe nuk do ish keq te kontrolloheshin njiher,jan apo sjan ok.

Tjeta!
    Feel the pump √

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Sepse Muftiku thot "Msn qe kam pat para nje jave" qe do te thot,keti i ka pas ber me par! Ose shpjegimi i tij nuk eshte i sakt.

Shpesh her ndodh qe per shkak te ores,dt,muaj e vit MSN nuk hapet nese ato nuk jan ekzakte.Kshu qe mendova ta pyes njiher dhe nuk do ish keq te kontrolloheshin njiher,jan apo sjan ok.

Tjeta!
    jo data dhe ora eshte ne rregull

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Gabriel se kuptoj cpune ka ora ktu .
    Muftik nuk ke Id dhe pass te sakte .
    Kurse ajo puna e pass te ri ta con vetem nese ke vene nje adrese tjeter kur ke bere regjistrimin dhe ta con te ajo adrese .
    Nese ke fjalen kyce te asaj pytjes qe te ben : psh Kush eshte kafsha e preferuar ??
    Ti je pergjigjur : Njeriu ath mund te rekuperosh pass tend me ane te Id qe ke .
    Problemi eshte se as pergj e pyetjes se mbaj mend por as adresen alternative se mbaj mend.
    Shkurt une mendoj se zbehet gje.Por doja te dija pse ma beri kete gje.

Kur ke bere futjen e te dhenave dhe ke fut adrese emaili,adresa e emailit ka qene korrekt dhe adrese qe e perdor apo jo?Pasi ke fut te dhenat ke klikuar reset.Atehere kontrollo llogarite e emailit qe perdor,si yahoo,gmail etj.Aty do gjesh linkun e derguar nga windows live.Klik te linku dhe fut passwordin e ri.
    Nqs ste ka ardhur link nga windowslive(hotmail) shkon te windows live. Fut emrin ne login,passwordin e le bosh,klik poshte ne linkun"forgot pasword" dhe ploteson te dhenat prape,mbaj mend adresen e emailit qe do futesh aty,psh emri@gmail.com.Klikreset.Pastaj shkon ne gmail hap emailin klik dhe hap mesazhin e windows live.Klik ne link dhe ne faqen tjeter te jepet mundesia te futesh password te ri.
    Pastaj shkon ne windows live dhe perdor paswordin e ri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-10-2009 mė 00:22

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Eee shiko mos dikush ta ka nderruar paswordin !!!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    Problemi eshte se as pergj e pyetjes se mbaj mend por as adresen alternative se mbaj mend.
    Shkurt une mendoj se zbehet gje.Por doja te dija pse ma beri kete gje.

Kur ke bere futjen e te dhenave dhe ke fut adrese emaili,adresa e emailit ka qene korrekt dhe adrese qe e perdor apo jo?Pasi ke fut te dhenat ke klikuar reset.Atehere kontrollo llogarite e emailit qe perdor,si yahoo,gmail etj.Aty do gjesh linkun e derguar nga windows live.Klik te linku dhe fut passwordin e ri.
    Nqs ste ka ardhur link nga windowslive(hotmail) shkon te windows live. Fut emrin ne login,passwordin e le bosh,klik poshte ne linkun"forgot pasword" dhe ploteson te dhenat prape,mbaj mend adresen e emailit qe do futesh aty,psh emri@gmail.com.Klikreset.Pastaj shkon ne gmail hap emailin klik dhe hap mesazhin e windows live.Klik ne link dhe ne faqen tjeter te jepet mundesia te futesh password te ri.
    Pastaj shkon ne windows live dhe perdor paswordin e ri.
    E bera kete qe me the por kur i dhash forget pasw me kerkoi adresen e emailit une futa nje adrese qe e kam ne rregull.dhe pltesova te dhenat dhe me e erdhi linku te kjo adresa e rregullt.Pasi klik te linku me thoshte fut adresen e emailit dhe pasw e ri.Une provova dhe te adresa e emailit futa adresen qe kam harruar pasw por nuk ma pranoi.Dmth kjo rruge qe the ti ishte per nderrimin e pas nese e din pasw qe ke.
    Dmth sme kreu pune

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •