Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 129
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Ja edhe pak histroi humoristike nga jeta ime :

Ishte dita e 7-Marsit ( Dita e Mesuesit ), pasi qe une e kam memn time mesuese te Gjuhes, mendova qe me mire 7 dhe 8 marsin tia uroja pernjeheresh, dhe mendova qe me mire t'ia uroja neser, keshtu qe ne oren e Gjuhes, kur te gjithe nxenesit ia uronin festen e mesuesit, une nuk u ngrita ne kembe, kur te gjitha filluan te me shikonin, atehere mesuesja me pyeti, pse ti nuk u ngrite qe te me japesh lulen, kurse une qe te nxirresha prej situate, thash " nuk me ka mbetuar asnje mesuese", ajo me shikoi mire, dhe me tha, gjenjeshtra i ka kembet e shkrutra dhe hunden e gjate, kurse une qe isha paksa me i vogel atehere se tash, kisha frike nga genjeshtra se mos me rritej hunda si pinokut, ose me zvogeloheshin kembet, e nxora lulen te cilen e kisha mbushur nje kg perfum, me pas te gjithe filluan te qeshnin, kurse mesuesja qeshte pa ze, kur ia dergova lulen, ajo i mori ere, aq shume kishte pas perfum lulja sa ajo teshtiu me te madhe, te gjithe nxenesit i thane "shendet" me pas mbajten frymen, kur ajo tha nuk ka asgje te keqe, perveq se ka hedhur nje kg perfum, ata te tjeret filluan te qeshnin me sa u mbante, kurse une isha i hutuar, dhe duke i pare ata te qeshnin fillova te qeshja edhe une me sa me mbante !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    -Ku e ke televizorin-mė tha djali i vėllait.
    -Mė ėshtė prishur-i them.
    -Po, ē'pati, pse u prish, -vazhdoi ai.
    -Pa tė keqen e kujt, i ra gripi i derrit,- i thashė.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Kjo eshte nje ngjarje e vertete qe i ka ndodhur ne Itali ne Bologna nje te njohurit tim.......
    Ky djali punonte si karpentier dhe kish pak kohe qe kish vajt ne Itali
    Ne nje moment i thote ustai i tij ne italisht < va a prendermi una curva >
    curva ne italisht = kthese ne shqip ne rastin tone behet fjale per disa hekura te kthyer si berryl
    Shqiptari i habitur i kthehet italianit curva no adesso ......la sera ti porto io quanto vuole per tjetr gje e kuptoj ky .........
    dhe i thote shokut te tij nje shqiptari qe kish prane: po ky ka luajtur fare , ku ti gjej kurva tani une ketij
    Kuptohet shoku i tij nuk po merte dot fryme nga te qeshurat dhe kur i tregon dhe te tjereve te qeshurat nuk kishin te sosur
    Shqiptari qe beri gafen doli i fituar se vetem pse beri te qeshte "capon" mori si shperblim 20 000 lireta

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Ne maj te ketij viti nje shoqe kishte ditelindjen dhe na fton per dreke. Ishim 5 goca e tre ēuna. Kemi pire shume dhe ne fund per ta mbyllur na sjellin nje shishe shampanje per te uruar ate qe festonte. Tapa e shishes se shampanjes m'u duk e lezetshme dhe e mora e futa ne ēante. (Une kam fiksim qe gjerat qe me duken te lezetshme i marr dhe i ruaj).
    Pasi hengrem dreke ngaqe po kalonim mire te gjithe bashke, s'na ikej ne shpi, duke shku nga nje lokal ne nje tjeter (si ne Shqiperi s'ke ku iken dhe rri gjithe diten lokaleve). Duke fol me njeri - tjetrin u be muhabeti serioz... filluam te flisnim per dashurine e per historite tona e meqe dy prej nesh kishin kohe te gjate qe ishin nda nga i dashuri e s'kishin plane per lidhje ne ate periudhe, na thote nje shok:
    "E kam vendos do bej dhe une si ju goca... do e lej te dashuren se me eshte merzit. Do rri vetem ca kohe, do i vej tape".
    Sa tha ky shoku ket une ne menyre shume spontane, s'e di nga me erdhi, hap ēanten, nxjerr tapen e shampanjes qe kisha marr me perpara dhe i them... "Ja merre ket, ndoshta te ben pune e ke dhe te blinduar me hekura. Pastaj i them... kshu eshte i shkurter, po ndoshta te ben pune gjeresia, i ze te gjitha qoshet"
    Ia plasen te qeshures te gjithe keta se nuk e prisnin..., kush qeshte me shume po na shihte gjithe lokali, lam nam gjys ore duke qesh me lot...

Sot e kesaj dite e kam akoma tapen ne ēante, s'ma ban zemra ta hedh, eshte ba tape vip te shoqeria jone LooooL
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Ne maj te ketij viti nje shoqe kishte ditelindjen dhe na fton per dreke. Ishim 5 goca e tre ēuna. Kemi pire shume dhe ne fund per ta mbyllur na sjellin nje shishe shampanje per te uruar ate qe festonte. Tapa e shishes se shampanjes m'u duk e lezetshme dhe e mora e futa ne ēante. (Une kam fiksim qe gjerat qe me duken te lezetshme i marr dhe i ruaj).
    Pasi hengrem dreke ngaqe po kalonim mire te gjithe bashke, s'na ikej ne shpi, duke shku nga nje lokal ne nje tjeter (si ne Shqiperi s'ke ku iken dhe rri gjithe diten lokaleve). Duke fol me njeri - tjetrin u be muhabeti serioz... filluam te flisnim per dashurine e per historite tona e meqe dy prej nesh kishin kohe te gjate qe ishin nda nga i dashuri e s'kishin plane per lidhje ne ate periudhe, na thote nje shok:
    "E kam vendos do bej dhe une si ju goca... do e lej te dashuren se me eshte merzit. Do rri vetem ca kohe, do i vej tape".
    Sa tha ky shoku ket une ne menyre shume spontane, s'e di nga me erdhi, hap ēanten, nxjerr tapen e shampanjes qe kisha marr me perpara dhe i them... "Ja merre ket, ndoshta te ben pune e ke dhe te blinduar me hekura. Pastaj i them... kshu eshte i shkurter, po ndoshta te ben pune gjeresia, i ze te gjitha qoshet"
    Ia plasen te qeshures te gjithe keta se nuk e prisnin..., kush qeshte me shume po na shihte gjithe lokali, lam nam gjys ore duke qesh me lot...

Sot e kesaj dite e kam akoma tapen ne ēante, s'ma ban zemra ta hedh, eshte ba tape vip te shoqeria jone LooooL

RRusho ,nuk besoj se ai shoku jot e perdori
    Nje dite isha duke gatuar kishin ardhe shoket e ēunave shqipe dhe italiane(qe kane mesuar gjithe ato fjale shqip ,sidomos ato te pistat ...)
    Bie zilja e telefonit te shtepis ,une siper sobes gjith nerva ,thash kush eshte tani aman ...
    Kur zeri matane italisht Sono Enkeleda ....
    Jane keto call center ,qe te ēajne menderen ore e pa ore ...
    He mi i thash ne shqip fol ēa do per ti dhene te njohur dhe me e embelsu muhabetin ,si italianeve ja mbyll direkt telefonin ...
    Kjo vazhdonte italisht duke publiku ate per te cilen me kishte marre
    dhe une per inatit prap shqip ,e di ēke ti o goc mos na shqeteso me shume ne kete ore ,na le rehat te hajme buke ...
    Kjo se donte veten , u hutu aq shume po nuk donte e nuk donte te fliste shqip e ne fund
    ''Comunque tu non sei Albanese ,stronca ''me thote
    Jo mi Enceleda nga fisi i Enkeledeve nuk jam ,ma ka mesu baba jot shqipen se e kam dashnor ,hajt tani mos na rr ....fillova ''zhargonin e pasur'' ,ēunat e shkrine ....
    thash sa budallaqe ka ne kete dynja ,te mohosh nacionalitetin tend ,me fliste nje italisht lum ai qe dh ...mbas gardhit .
    Thash me vete si eshte bota nje tufe me italian ktu qe dun te mesojne shqip ,kjo idiotia ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 27-09-2009 mė 03:52
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    nje kusherira ime ka ikur ne itali per her te par para disa vitesh kur ishte femi afro 6 vjeqe..
    dhe ai diten e par qe arrin ne itali del ne ballokn te sodis pamjet...
    atje ajo degjon nje fjal''va fan kulo''dhe meqe ajo i kishte degjuar prinderit e saj te thonin se ajo duhet te mesoj sa me shum fjal italisht qe te mund te hynte ne shkoll shpejt ajo e rregjistron kete fjal ne memorje e shkon e pyet te emen...
    e ema qe te mos i tregoj te vertetn i thot...''do me than a u lodhe'' dhe ti kur te vin babi thuji keshtu se i behet qefi ti flasesh italisht...
    dhe ajo as nje as dy sa vjen i jati i hillet ne qaf e i thot ''babi va fan kulo'' i jati nje sederli i tmerrshem sa e degjon kete fjal e shikon te bijen e shput turive asaj..
    ajo shtang fare e ndersa del e ema duke qeshur ai behet me nervoz...i thot ''qa ka me qesh se degjove qa me tha////
    e ema ja tregon se si qe puna e pastaj u rregulluan punet se po te mos tregohej kush e di se qa do behej me kusheriren time te dashur..........
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Kjo eshte nje ngjarje e vertete qe i ka ndodhur ne Itali ne Bologna nje te njohurit tim.......
    Ky djali punonte si karpentier dhe kish pak kohe qe kish vajt ne Itali
    Ne nje moment i thote ustai i tij ne italisht < va a prendermi una curva >
    curva ne italisht = kthese ne shqip ne rastin tone behet fjale per disa hekura te kthyer si berryl
    Shqiptari i habitur i kthehet italianit curva no adesso ......la sera ti porto io quanto vuole per tjetr gje e kuptoj ky .........
    dhe i thote shokut te tij nje shqiptari qe kish prane: po ky ka luajtur fare , ku ti gjej kurva tani une ketij
    Kuptohet shoku i tij nuk po merte dot fryme nga te qeshurat dhe kur i tregon dhe te tjereve te qeshurat nuk kishin te sosur
    Shqiptari qe beri gafen doli i fituar se vetem pse beri te qeshte "capon" mori si shperblim 20 000 lireta

hahahahah
    kjo me kujtoi nje shqiptar qe kishte shkuar klandenstin ne itali.
    Punonte pa letra dhe nje dite i tha shefi la pulizia...... (me pastru dicka ).
    Ky i gjori kishte hedh veglat e punes ne toke dhe ja kishe mbath vrapit.
    Shefi kishe ngel i habitur dhe kishe pyetur nje puntor tjeter :
    U ofendua qe i thashe pastro .....???

Ai i gjori e kishte kuptuar Polizia
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    hahahahah
    kjo me kujtoi nje shqiptar qe kishte shkuar klandenstin ne itali.
    Punonte pa letra dhe nje dite i tha shefi la pulizia...... (me pastru dicka ).
    Ky i gjori kishte hedh veglat e punes ne toke dhe ja kishe mbath vrapit.
    Shefi kishe ngel i habitur dhe kishe pyetur nje puntor tjeter :
    U ofendua qe i thashe pastro .....???

Ai i gjori e kishte kuptuar Polizia

Rrusho mire qe si ka thene :fai una bella sc....,nje shoqes time ne hotel i kishte thene pronaria me fshi mire dmth ,ajo kishta hap syte na filxhan ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Nje ngjarje qe me ka ndodhur, nuk eshte per te qeshur , por mua me ka ardhur plasje se kur don te besh mire gjen keq.
    Kisha marre njehere nje shtepi me qera ne nje vend te europes , nuk ka rendesi se ku, dhe me duhet te largohesha sepse nderrova zonen dhe vendin e punes.

Ne apartamentin ku isha kisha nje si tip komodine te vogel te cilen ma kishte dhene dikush falas dhe kur ika nuk e mora me vete , , ti sherbeje atij qe do vije thashe se edhe keshtu falas e kisha dhe le te mbeteshe ne sherbim te tjereve, personi qe do vinte mbas meje , po ti mos pelqente le ta hidhte vete.

Por jo, kur je jashte njerezit e agjencise qe me kishte dhene shtepine per momentin kur bera dorezimin e shtepise nuk me thane gje, por atyre u kisha lene leke per sigurimin dhe duhet te mi kthenin nqs nuk e kisha demtuar apartamentin gje qe pata shume kujdes te mos demtoja asedhe nje gje.

Ok dhashe celesat e shtepise nga u largova dhe vajta tek shtepia e re qe ndodhej 500 km larg.

Ata te agjencise, qe te me merrnin sa me shume leke nga ato qe kisha lene per garancine filluan te me merrnin ne tel cdo dite dhe te me nxirrnin pretekse , jo gjeten nje njolle tek dera e banjos dhe duhet lyer , jo nuk e di se cfare dhe kulmi arriti kur ma thane qe duhet te vete qe te nxjerr komodine perjashta sepse nuk u perket.
    Po mire i thashe cte bej se ndodhem 500 Km larg , nuk do vije vetem per nje komodine qe mund te nxirret kollaj vetem me nje dore.
    Jo me thane ata, ne nuk jemi hamej dhe do angazhojme nje firme transporti per nje komedine te vogel dhe do tju reduktojme nga shume e garancise qe na keni lene.
    Keshtu qe nje komodine e vogel te cilen ma dhane falas dhe mendova so do ti hynte ne pune dikujt qe do vinte pas meje e pagova 120 euro
    Keta jane kapitalistet qe nuk te lene gje per te te rrjepur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 15-10-2009 mė 11:49

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Nje ngjarje qe me ka ndodhur, nuk eshte per te qeshur , por mua me ka ardhur plasje se kur don te besh mire gjen keq.
    Kisha marre njehere nje shtepi me qera ne nje vend te europes , nuk ka rendesi se ku, dhe me duhet te largohesha sepse nderrova zonen dhe vendin e punes.

Ne apartamentin ku isha kisha nje si tip komodine te vogel te cilen ma kishte dhene dikush falas dhe kur ika nuk e mora me vete , , ti sherbeje atij qe do vije thashe se edhe keshtu falas e kisha dhe le te mbeteshe ne sherbim te tjereve, personi qe do vinte mbas meje , po ti mos pelqente le ta hidhte vete.

Por jo, kur je jashte njerezit e agjencise qe me kishte dhene shtepine per momentin kur bera dorezimin e shtepise nuk me thane gje, por atyre u kisha lene leke per sigurimin dhe duhet te mi kthenin nqs nuk e kisha demtuar apartamentin gje qe pata shume kujdes te mos demtoja asedhe nje gje.

Ok dhashe celesat e shtepise nga u largova dhe vajta tek shtepia e re qe ndodhej 500 km larg.

, qe te me merrnin sa me shume leke nga ato qe kisha lene per garancine filluan te me merrnin ne tel cdo dite dhe te me nxirrnin pretekse , jo gjeten nje
    tek dera e banjos dhe duhet lyer , jo nuk e di se cfare dhe kulmi arriti kur ma thane qe duhet te vete qe te nxjerr komodine perjashta sepse nuk u perket.
    Po mire i thashe cte bej se ndodhem 500 Km larg , nuk do vije vetem per nje komodine qe mund te nxirret kollaj vetem me nje dore.
    Jo me thane ata, ne nuk jemi hamej dhe do angazhojme nje firme transporti per nje komedine te vogel dhe do tju reduktojme nga shume e garancise qe na keni lene.
    Keshtu qe nje komodine e vogel te cilen ma dhane falas dhe mendova so do ti hynte ne pune dikujt qe do vinte pas meje e pagova 120 euro
    Keta jane kapitalistet qe nuk te lene gje per te te rrjepur.

Kete historine tende mire do ishte ta postoje te tema ,'' Histori per te vene kujen dhe per te shkulur lesht e kokes nga jeta juaj'' . Nese nuk ka teme te tille, hape nje. Jam i bindur qe do kete fluks si teme.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •