Postuar më parë nga bombona i bie te jesh ne te dytin ee ne klas te 10? Ashtu po ca viti je???????????????????
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Postuar më parë nga Geri Tr Ashtu po ca viti je??????????????????? uuuuuuu shum dashke zotrrote ehehe ma me madhe se ti jam ja e mesove........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona uuuuuuu shum dashke zotrrote ehehe ma me madhe se ti jam ja e mesove........ Po e di qe je me e madhe se u,nje 2 vjet je me e madhe jo ndeonje diference e madhe. Per mua mosha nuk ka rendesi
Postuar më parë nga Geri Tr Po e di qe je me e madhe se u,nje 2 vjet je me e madhe jo ndeonje diference e madhe. Per mua mosha nuk ka rendesi hahha jo sjam 2 vjet mor geri hehehehe me pak...........
Postuar më parë nga bombona hahha jo sjam 2 vjet mor geri hehehehe me pak........... aq me mire
Postuar më parë nga Geri Tr aq me mire mir per ty po jo per mu............ se sma mush menjen hehehehe looooool
Postuar më parë nga bombona mir per ty po jo per mu............ se sma mush menjen hehehehe looooool Me thuaj mu cfare duhet te bej une qe te ta mbush mendjen ty,une vetem per ty ndryshoj
Postuar më parë nga Geri Tr Me thuaj mu cfare duhet te bej une qe te ta mbush mendjen ty,une vetem per ty ndryshoj thjesht mos haxho kot frym se nuk ke mundesi hehehehehehee he si te duket ee
Postuar më parë nga bombona thjesht mos haxho kot frym se nuk ke mundesi hehehehehehee he si te duket ee Sapo me vrave
Postuar më parë nga Geri Tr Sapo me vrave soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy me mir qe ne filim se te ushqeja me ndjnja hehehehehehhehee hajt tesh ngjallu se kena muhabete mir eehheeh
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt