Close
Faqja 21 prej 37 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 363
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Himitsu Lexo Postimin
    E shef qe kam bere pyetje me vend?
    Po je goc e zgjuar ti, e kam thene une
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Po je goc e zgjuar ti, e kam thene une
    E pra e po e the ti eshte mese e vertete
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Flos_ch Lexo Postimin
    Ndoshta ma shtrembet se mua skan per tu pa ata, une sepaku po flas direkt ketu ne forum per veten time, une te garantoj Geri_Tr se cdo kund ka homosexual neper qytetet e Kosoves po ashtu edhe ne Shqiperi por nuk dojne me fol shume se tani crregullohen per tan diten, se kuptohet sikur mua qysh me ofendojne e ckas me thojne por apet une jam ajo qe jam dhe do ja dal deri ne fund.

edhe une mund te dal ne forum pas nje nicku dhe te them jam gay apo jam terrorist po sa vlere ka kjo moj trimja e forumit qe deklaron qe je lesbike !!! te shpise ta dine qe je me prirje homoseksuale ??? atehere do jesh trime dhe do te jepja doren po ta beje nje gje te tille !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    une jam kunder keyre martesave
    Kurrë mos thuaj kurrë.

i/e regjistruar Maska e Flos
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    edhe une mund te dal ne forum pas nje nicku dhe te them jam gay apo jam terrorist po sa vlere ka kjo moj trimja e forumit qe deklaron qe je lesbike !!! te shpise ta dine qe je me prirje homoseksuale ??? atehere do jesh trime dhe do te jepja doren po ta beje nje gje te tille !!!
    Pika e pare ka qen diskutimi per mua ne familje, e tani ne anet e tjera dhe nuk frikohem prej askujt sepse sjam kriminile dhe asgje te keqe deri me sot si kam be askujt.

Jam kjo qe jam edhe pike.

i/e regjistruar Maska e Flos
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    148
    Flos ti beson ne zot???????

Cfare po bendon ti keshtu, une i besoje Zotit shume dhe jam gjithnje ne lutje te tij, pse cfare po mendoni ju se une pse du nje femer nuk dua me askend as prinderit e mi, as vellezer as moter sidomos Zotin si ashtu keni pyetur, ok une kisha me ju then se pa e njoftu nje njeri pak me mire dhe me shume ju lutem te keni pak rrespekt per disa pyetje qe nuk zen vend ne shpirtin tim.

Ciao

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar më parë nga Flos_ch Lexo Postimin
    Cfare po bendon ti keshtu, une i besoje Zotit shume dhe jam gjithnje ne lutje te tij, pse cfare po mendoni ju se une pse du nje femer nuk dua me askend as prinderit e mi, as vellezer as moter sidomos Zotin si ashtu keni pyetur, ok une kisha me ju then se pa e njoftu nje njeri pak me mire dhe me shume ju lutem te keni pak rrespekt per disa pyetje qe nuk zen vend ne shpirtin tim.

Ciao
    Flos ti po thua qe beson ne Zot po mire me thuaj pak kjo lidhja jote me nje femer si mendon ti se eshte ne syte e Zotit?? Jo per gje por une ne bibel kam lexuar qe Zoti ka peshtire per ata qe kyrejne akte seksuale me ata persona qe jane te njejtes gjini eshte gje e neveritshme dhe i ndeshkon.Kur ti beson ne Zot si mund te shkosh ti kunder vullnetit te tij??? A nuk eshte urdheruar qe mashkulli eshte per femren dhe femra per mashkullin?? Nuk lexoj ne ndonje vend une qe femra eshte krijuar per femren dhe mashkulli per mashkullin.

Ku qendron besimi jot?
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    VDEKJE PEDERAV,KREJT KEM MI PRE N`FYT NESE DALIN HAPTAS NE QYTET.
    Ma mire mos u shfaqni n`publik se kem me ju myt pasha Zotin.

e ty FLOS_CH t`kisha vjerr ne bander,edhe ti kisha lshu 2 pitbulla me ta honger p****

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Pergjigje!

Flos ti po thua qe beson ne Zot po mire me thuaj pak kjo lidhja jote me nje femer si mendon ti se eshte ne syte e Zotit?? Jo per gje por une ne bibel kam lexuar qe Zoti ka peshtire per ata qe kyrejne akte seksuale me ata persona qe jane te njejtes gjini eshte gje e neveritshme dhe i ndeshkon.Kur ti beson ne Zot si mund te shkosh ti kunder vullnetit te tij??? A nuk eshte urdheruar qe mashkulli eshte per femren dhe femra per mashkullin?? Nuk lexoj ne ndonje vend une qe femra eshte krijuar per femren dhe mashkulli per mashkullin.

Ku qendron besimi jot?
    Te ndihmojme ne pergjigje qe mos te jete kjo teme ku nje person i vetem duhet ti pergjigjet te gjithe ketij forumi te madh "100% Straight"

E nderuar mbase per kete mund te te pergjigjet anetari- drague !
    Zoti qe ti perfol eshte i gjithefuqishem mbi te gjithe apo jo !? andaj ka mundesi te perhapi te verteten per vetveten dhe nuk ka nevoje per dishepuj ne toke, gjitheashtu rrjedh se ka mundesi ti beje te gjithe te jene te nje percaktimi dhe nje vullneti- pra te vullnetit Zotit.
    Une nuk di ku lexon ti , por shkrimet i kane shkruar njerezit dhe sic shihet ti lexon edhe ne kete teme dmth ja qe ke lexuar se ka edhe femra qe thone se jane krijuar per nje femer..si ne kete teme psh. anetarja e nderuar flos.
    Eshte plotesisht e pakuptimte ti tregoj une flos se cka duhet te doje, ke duhet te dashuroje dhe cka duhet te haje, e kupton personalen ti apo jo ?.. e njejta gje eshte me Zotin dhe me fene, ceshtje personale pra !

"Prano jeten me te gjitha veshtirsite dhe doje ate"...ne moto apo jo? une do te shtoj edhe nese nuk mund tia lehtesosh kujt jeten,mos ja veshtirso !eshte jeta personale e gjithesecilit!

me nderime ,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 07-09-2009 më 11:42
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    une po pata mundesi i kisha ngulur ne hu

Faqja 21 prej 37 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •