edhe une mund te dal ne forum pas nje nicku dhe te them jam gay apo jam terrorist po sa vlere ka kjo moj trimja e forumit qe deklaron qe je lesbike !!! te shpise ta dine qe je me prirje homoseksuale ??? atehere do jesh trime dhe do te jepja doren po ta beje nje gje te tille !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
une jam kunder keyre martesave
Kurrë mos thuaj kurrë.
Cfare po bendon ti keshtu, une i besoje Zotit shume dhe jam gjithnje ne lutje te tij, pse cfare po mendoni ju se une pse du nje femer nuk dua me askend as prinderit e mi, as vellezer as moter sidomos Zotin si ashtu keni pyetur, ok une kisha me ju then se pa e njoftu nje njeri pak me mire dhe me shume ju lutem te keni pak rrespekt per disa pyetje qe nuk zen vend ne shpirtin tim.
Ciao
Flos ti po thua qe beson ne Zot po mire me thuaj pak kjo lidhja jote me nje femer si mendon ti se eshte ne syte e Zotit?? Jo per gje por une ne bibel kam lexuar qe Zoti ka peshtire per ata qe kyrejne akte seksuale me ata persona qe jane te njejtes gjini eshte gje e neveritshme dhe i ndeshkon.Kur ti beson ne Zot si mund te shkosh ti kunder vullnetit te tij??? A nuk eshte urdheruar qe mashkulli eshte per femren dhe femra per mashkullin?? Nuk lexoj ne ndonje vend une qe femra eshte krijuar per femren dhe mashkulli per mashkullin.
Ku qendron besimi jot?
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
I'm Dying
VDEKJE PEDERAV,KREJT KEM MI PRE N`FYT NESE DALIN HAPTAS NE QYTET.
Ma mire mos u shfaqni n`publik se kem me ju myt pasha Zotin.
e ty FLOS_CH t`kisha vjerr ne bander,edhe ti kisha lshu 2 pitbulla me ta honger p****
Te ndihmojme ne pergjigje qe mos te jete kjo teme ku nje person i vetem duhet ti pergjigjet te gjithe ketij forumi te madh "100% Straight"
E nderuar mbase per kete mund te te pergjigjet anetari- drague !
Zoti qe ti perfol eshte i gjithefuqishem mbi te gjithe apo jo !? andaj ka mundesi te perhapi te verteten per vetveten dhe nuk ka nevoje per dishepuj ne toke, gjitheashtu rrjedh se ka mundesi ti beje te gjithe te jene te nje percaktimi dhe nje vullneti- pra te vullnetit Zotit.
Une nuk di ku lexon ti , por shkrimet i kane shkruar njerezit dhe sic shihet ti lexon edhe ne kete teme dmth ja qe ke lexuar se ka edhe femra qe thone se jane krijuar per nje femer..si ne kete teme psh. anetarja e nderuar flos.
Eshte plotesisht e pakuptimte ti tregoj une flos se cka duhet te doje, ke duhet te dashuroje dhe cka duhet te haje, e kupton personalen ti apo jo ?.. e njejta gje eshte me Zotin dhe me fene, ceshtje personale pra !
"Prano jeten me te gjitha veshtirsite dhe doje ate"...ne moto apo jo? une do te shtoj edhe nese nuk mund tia lehtesosh kujt jeten,mos ja veshtirso !eshte jeta personale e gjithesecilit!
me nderime ,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 07-09-2009 më 11:42
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
une po pata mundesi i kisha ngulur ne hu
Krijoni Kontakt