Postuar mė parė nga drague duhet me e pa ne profil te gja icik. Po ti ku e ke pa profilin tim ? Postuar mė parė nga Homer Ngaqe ka dal shum e veshun ? harrova lolin Kjo ka qen ue sa i papam qe je shoku pa lol fare ... hahahhah
une kam pa dhe profilin e mona lizes mi
Postuar mė parė nga drague une kam pa dhe profilin e mona lizes mi Asaj ja ke pa , timin se ke pa ??
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Asaj ja ke pa , timin se ke pa ?? mos se do i lej pa gjume kto gigolot e forumit
Postuar mė parė nga drague mos se do i lej pa gjume kto gigolot e forumit Pse mer ne per profil po flasim jo per nai gjo tjeter ...
Postuar mė parė nga drague mos se do i lej pa gjume kto gigolot e forumit qafsh, anastas angjelin, ca ke pa tregoi plakut apo i ke bo ene resme....lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku qafsh, anastas angjelin, ca ke pa tregoi plakut apo i ke bo ene resme....lol jam i qete mer plak.
se kena lon nji muhabet pergjys.
Drague SMOD! PRO.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Postuar mė parė nga Apollyon Drague SMOD! PRO. nji sec. se jom tu i bo darken kalamojve.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt