Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 77
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

kaq u bera nuk di ndonje bukuroshe te doje ndonje idiot
    femres po nuk ja levduan shoqet pak mashkullin ajo nuk shkon me te dhe jo me ta tallin

por mesa po kuptoj me duket se eshte ngateruar fjala idiot
    ne shqiptaret jemi shume te "zgjuar" sa ju themi dhe amerikaneve per menyren sesi e jetojne jeten jane idiota po dihet ku eshte amerika dhe ku eshte shqiperia
    nqf se ju quani idiot dike qe ka shtepi te bukur po ashtu dhe makine dhe qe e prish parane dhe nuk e investon qe te siguroje brezat e ardhshem kete idiot femrat e kane dashur duan dhe do ta duan
    shendet

***mistrece*** Maska e Himitsu
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne forcen e shpreses dhe bukurine e endrres
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari Lexo Postimin

kaq u bera nuk di ndonje bukuroshe te doje ndonje idiot
    femres po nuk ja levduan shoqet pak mashkullin ajo nuk shkon me te dhe jo me ta tallin

por mesa po kuptoj me duket se eshte ngateruar fjala idiot
    ne shqiptaret jemi shume te "zgjuar" sa ju themi dhe amerikaneve per menyren sesi e jetojne jeten jane idiota po dihet ku eshte amerika dhe ku eshte shqiperia
    nqf se ju quani idiot dike qe ka shtepi te bukur po ashtu dhe makine dhe qe e prish parane dhe nuk e investon qe te siguroje brezat e ardhshem kete idiot femrat e kane dashur duan dhe do ta duan
    shendet

Nuk arij te kutoj kete menyren tende te konceptuarit te gjerave sepse flet per femren si te ishte vetem nje objekt seksual ....si te ishte pa ndjenja dhe pa zemer dhe sikur mos qe qenie njerezore ashtu sic je dhe ti zotrote...
    Po ato qe e duan jane ato qe dine se si ta shfrytezojne ate njeri dhe nuk e duan per cfare eshte ai por per parate dhe pasurine qe ka ... me mire te me urejne per ate qe jam se sa te me duan per ate qe kam
    Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
    I'm Dying

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Himitsu Lexo Postimin
    Nuk arij te kutoj kete menyren tende te konceptuarit te gjerave sepse flet per femren si te ishte vetem nje objekt seksual ....si te ishte pa ndjenja dhe pa zemer dhe sikur mos qe qenie njerezore ashtu sic je dhe ti zotrote...
    Po ato qe e duan jane ato qe dine se si ta shfrytezojne ate njeri dhe nuk e duan per cfare eshte ai por per parate dhe pasurine qe ka ... me mire te me urejne per ate qe jam se sa te me duan per ate qe kam
    Ke fol tamam mi goc dhe ke shume te drejte pasi shumica e meshkujve i shohin femrat jo qenje njerezore qe duhen te respektohen por sic e the ti objekte' seksi',femra per mua eshte si nje lloj libri te cilin une duhe t'i shfletoj faqet qe ta kuptoj me mire,katnaret vallaj aty i rri mendja tek......e di vet se nuk dine si te sillen me femrat,qe te jesh burre nuk do te thote ti trajtosh femrat si objekte....
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ke fol tamam mi goc dhe ke shume te drejte pasi shumica e meshkujve i shohin femrat jo qenje njerezore qe duhen te respektohen por sic e the ti objekte' seksi',femra per mua eshte si nje lloj libri te cilin une duhe t'i shfletoj faqet qe ta kuptoj me mire,katnaret vallaj aty i rri mendja tek......e di vet se nuk dine si te sillen me femrat,qe te jesh burre nuk do te thote ti trajtosh femrat si objekte....
    Te jesh burre nuk do te thote ta trajtosh femren si objekt por ta trajtosh si te ishte nje nder qeniet me delikate, ta besh te ndihet e mbrojtur, ta besh te ndihet e qete, e dashur.. te komunikosh m ete dhe te mundohesh ta kuptosh.. dhe nese eshte e nevojshme dhe te luftosh per te kjo do te thote te jesh burre dhe jo ta trajtosh si objekt
    I'm Dying

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Te jesh burre nuk do te thote ta trajtosh femren si objekt por ta trajtosh si te ishte nje nder qeniet me delikate, ta besh te ndihet e mbrojtur, ta besh te ndihet e qete, e dashur.. te komunikosh m ete dhe te mundohesh ta kuptosh.. dhe nese eshte e nevojshme dhe te luftosh per te kjo do te thote te jesh burre dhe jo ta trajtosh si objekt
    Jo cdo femer e meriton kete trajnim lal. Dhe mendoj qe ato qe e meritojn e marrin kete trajnim. Te jesh e sigurt qe femra eshte gjeja me e rendesishme e nje mashkulli dhe nje mashkull do ndihej shume bosh nqs sdo kishte nje femer perkrah. Do te thoja qe mashkulli gjen gjith cplodhjen tek femra gjen gjith humorin gjen gjith gezimin por kuptohet nqs ajo eshte femra e duhur nqs ajo seshte femra e duhur atere ajo behet preh e te keqijave te mashkullit dhe perfundon ne ato trajnime (abuzime sexuale)
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Jo cdo femer e meriton kete trajnim lal. Dhe mendoj qe ato qe e meritojn e marrin kete trajnim. Te jesh e sigurt qe femra eshte gjeja me e rendesishme e nje mashkulli dhe nje mashkull do ndihej shume bosh nqs sdo kishte nje femer perkrah. Do te thoja qe mashkulli gjen gjith cplodhjen tek femra gjen gjith humorin gjen gjith gezimin por kuptohet nqs ajo eshte femra e duhur nqs ajo seshte femra e duhur atere ajo behet preh e te keqijave te mashkullit dhe perfundon ne ato trajnime (abuzime sexuale)
    Besoj se e marin kete trajtim per thjesht faktin se jane ato qe nuk lejojne qe nje mashkull ta shikoje apo ti drejtohet si te ishte nje objekt sepse ja bejne vendin dhe atyre qe sillen ne nje menyre te tille.. Kam pare shume femra qe kur kalojne rruges dh ei hedhin djemte llafe.. fillojne qeshin dhe ndihen mire.. ndryshe nga disa te tjera qe mund te shikojne me inat.. une nuk e di por nej sjellje te tille ashtu sic flasin shume meshkuj "idiot" jo te hengsha gjoksin, jo te hengsha fundin, mir si nuk thone dhe ndonje fjale tjeter... I shof si nje ulje per femren se shifet vetem ne ate aspekt qe nuk duhet te shikohet nje femer, por duhet te shikohet pertej koraces qe ajo ka sepse brenda ajo ka ndjenja ashtu si cdo tjeter... Por nese je femer e kerkon dhe e pranon nje sjellje te tille kundrejt saj ateher ska pse te ankohet apo gjera te tjera..Me kane pare bol femra qe kane bere qe meshkujt mos kene respekt kundrejt tyre dhe pastaj te fillojne te qajne... dhe se meren me idiote dh esillen vete si idiote..Ah per mendimin tim mir eshte ajo qe idioti shkon ke idioti
    I'm Dying

Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ah per mendimin tim mir eshte ajo qe idioti shkon ke idioti
    E kam then une kete

Cdo gje shkon ne vendin e vet ashtu dhe lidhja e nje mashkulli me nje femer

Nuk ka se si te ndodh qe nje nje i zgjuar te marr nje idiote apo dhe e kunderta
    S |< R /\ p /\ |_ |

Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Ahahah thua??? Pse vetem zeri i embel do e qetesonte ??? Une them se dhe nje dru prapa kokes do i jepte qetesine me absolute lol
    Ja kete keni te keqe ju femrat qe ju ta merrni per dobesi sjelljen e mire
    S |< R /\ p /\ |_ |

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Mir e paske thene te pakten pranoni qe femra eshte ajo qe zbut meshkujt se ndryshe do ishit vecse barbare lol
    more po te flasim per qenie te egra dhe te pazbutura, jo femra por as perendia ska ctu bej me atyre. Fjala eshte qe femra, jo "e zbut" mashkullin, por e ben ate me te ndergjegjshem dhe me te pergjegjshem per veprimet qe bejne. Nje mashkull i cili nuk eshte i lidhur eshte si nje eektron i lire, qe shkon andej nga deshiron te shkoj dhe ben ate cfare ia ndjen te bej. Ardhja e nje femre ne jeten e tij e ben ate te mos mendoj vetem per veten, por edhe per partneren qe ka ne krah...

ps. dhe mos harro, "zbutesit jane me te eger se ata qe zbuten
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    454
    Mao kiko fjale me vend...

Hmm sme duket se une e kam mare per dobesi ndonjehere faktin qe nej cun eshte sjelle mire me mua perkundrazi kam krijuar shume respekt
    I'm Dying

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •