po at'her arbrereshi niko po dufka te kthehemi ne pagan ti lutemi gjarperinjve mbase po thua ne besen e te pareve ?!
po at'her arbrereshi niko po dufka te kthehemi ne pagan ti lutemi gjarperinjve mbase po thua ne besen e te pareve ?!
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Shqiptaret e kane provuar shume kohe kete qe po thua ti tani dhe e kane pesuar keq nga fqinjet greko-serbe.Ka qene konvertimi masiv ne muslimanizem qe i ruajti shqiptaret nga zhdukja si komb dhe ty si ortodoks shqiptar.Pa kete konvertim ti sot nuk do te arrije te flisnje shqip ashtu sikurse nuk flasin me 2 miljone arvanitas ne Greqi dhe shume te tjere ne serbi te asimiluar perfundimisht nga kisha ortodokse serbe.
Me shume dua shqiperine.
Per presheven...
Mire mire bjeri fyllit ti, po deshe flasim per temen, por me rrespekt, pasi jane shume, shqiptaret qe e duan Kryepeshkopin e Tiranes, Durresit dhe gjithe Shqiperise...
Me e lagu e se lagu s'shkohet larg!
Ti ke mendimin tend, mbaje per veten tende, sikur une kam timin dhe nuk ta imponoj ty.
O sabah sa qef i ke polemikat, por me shume akoma keto polemika ngjajne me thashe e theme, pastaj s'ta kam ngene te debatoj me mendime dhe perkufizime boshe. Pasi the fjalen tende te vyer, urdhero dhe lesho rruge se ka edhe te tjere qe duan te thone te tyren, qofte edhe ne perputhje me mendimin tend, pasi qe jemi ne demokraci!![]()
Janullatos eshte vetshpallur kryepeshkop.Le ta provoje lekuren se sa i vlen ne nje referendum mbare kombetar.
Me shume dua shqiperine.
jo jo nuk me intereson se qka behet me kryepeshkopin tek e fundit ajo esht problemi juaj i ortodokseve nuk kam qef shum te perzihem ne fejen e te tjerve un kam besimin tim qe me duket me i drejti per te tjeret nuk me intereson shum , por e nderlidha se shum krishter pe perdorni ket besa e te parve at'her del qe te jemi pagan e jo krishter sepse iliret kan qen pagan para krishterizmit okay , sa per temen nuk kam pergjigje
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Sipas te gjitha gjasave AT MARKU ka argumente te forta pore nuke deshirone te baje perqarje nder popull duhet pasur kujdes sepse ai e dine krejte historin e kishesdhe do te bie ne uje krejte puna egrekut dhe shumica do te pendohen pore pasi shumica e tyre jane kokeforte nuke do ta pranojne humbjen ketu ashteproblemi pse nuke ngutet At MARKU deshiron ne menyra qetesuese te marreate qe i takon vetem SHQIPETARIt e jo te tjeter kujve tejene zote shtepije ne shtepin e Shqipetarit sepse ashte turp,
atehere po ta kthej popullorēe, sikur do te thoshte nje aktor i jone, drite paste, "pirdh pirdh se lerohesh"..., po ti sikur e ben kastile.
Mire ta tha nje anetar me lart, po sikur te ishte Janullatosi nje nga kreret e myslimanizmit ne Shqiperi, ti kurresesi nuk do te ngriheshe me kaq zell per te kerkuar "drejtesi" patriotike!
Po keshtu do te benin nese ne vend te quhej Janullatos, te quhej Ratszinger..., edhe bashkeatdhetaret tane te atij besimi, nuk do te dilnin me shpate ne dore si dikush me larte!
Ja pra ē'do te thote Tolrance midis shqiptaresh, thjesht nje emer, sikunder nje gerrvishtje makine, dhe ti hedhin trute ne ere...,sa larg jemi me evropen ne! Edhe Turqia nuk do te bente kaq problem sa ju, pikerisht ju ( nese je nga Kosova ), nuk duhet te flisni me perēmim per Kryepeshkopin ne ze, ate te Shqiperise, me origjine greke, e ē'fare pataj...???!
Ne ne kosove do ta thirim al ibn hafuzin me qene kryetare per fe ne kosove kurse katoliket ne kosove kanevendose nji hungarez te udheheq ,dhe shume mire do te miremi veshndrmjet vedi pas 100 vjete,.
Ja pra qe ti parashikon qe ai bin hafuzi jot, kur te vije do te beje ēorb shqiptaret, kurse ky qe po flasim, ka dy dekada dhe nuk na ka shti ne sherr, a e di pse, sepse predikon paqe, fjale qe e ke humbur nga memorja jote, por edhe qe e ke perjashtuar nga fjalori i shqipes se bukur!![]()
Krijoni Kontakt