Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 01-07-2009 mė 21:49
ed rama e deshi i tha sala sille ta firmos se na cave t r a p | n e se ka pa fare vec e ka firmos sala. ra ne gropen e vet idhulli yt pedero skicofeni evidnist ramosi.
dhe ngushellime zogu qe fitoi njeriu qe te ka perdhunuar e masakruar familjen tende. ( kte te fundit e them duke par urrejtjen qe ke ti per te se aq urrejtje sa ke ti ndaj tij vec po ti pati ber ato gjera te justifikohet zogu)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 01-07-2009 mė 21:51
Mua nuk me interesojne partite, as te Shqiperise, as te Kosoves e as te Maqedonise, mirpo ketu jam i nje mendimi me ty, se Pandeli Majko eshte me t'vertete nje patriot dhe politikan i madh. Kete e ka vertetuar gjat luftes se Kosoves, ku une si Zėu_s shfrytzoj rastin (edhe pse ai nuk e lexon) ti falenderohem me zemer. Keso politikan te zot dhe te vendosur si Pandeli Majko na duhen neve Shqiptarve, e jo njerz qe e qojne kryte perpjete si kali.
Zėu_s , vetem desha qe ta perkujtoj se Pandeli Majko eshte nga minoriteti bullgar ne Shqiperi, andaj mos i ngrit aq shume levdatat per ate. E vetmja arsye pse une them se eshte me i mire eshte sepse ai eshte me i qete se keta sigurimsat e tjere ne PS te cilet jane te gjithe spiune dhe njerez te pabesueshem qe duan shkaterrimin e Shqiperise.
Ca i kish ber kanalizimeve te Tiranes Edipupupu Ishte mbyt Tirana sot!!!Ai s'rregulli dot jeten e tij S'besoj se kishte aftesi te regulloj te popullit !
jam kurioze sa e ka rrogen i deputet aty??
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Elonaa mos te behemi si komunistet qe kan si moto Gerdecin, edhe ne te marrim kanalizimet!
Kanalizime ka ne tirane, por kur ka stuhi jashtzakonisht te forta si kjo e sotmja, ska ci ben burre nene gjith atij shiu qe ka rene. Ka qene stuhi e papare, edhe e njejta stuhi ka permbyt Cekine, Italine, Polonine e disa vende te tjera qe jan shum perpara nesh me infrastrukture.
Ka qene stuhi e frikshme, por te them te drejten, te lagjia ime gjith ajo stuhi kaloi edhe pellgu me i madh i ujtit te lagte vetem pak kembet, sepse kanalizimet jan perfekte. Por gjithsesi eshte lagje e re edhe normale eshte bere me standarte te tjera.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt