Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237

Cfare quajne Vajzat sot "Jete te bukur" ??

Pershendetje Vajza Shqiptare kudo qe ndodheni (brenda apo jashte Shqiperise),

dua patjeter te kuptoj se cfare quhet sot (viti 2009) "Jete e bukur", "Qejf", "Lumturi" e keshtu me radhe nga pikepamja e nje Vajze Shqiptare.

P.sh qejf sepse ngrihem takoj nje shoqe, dal per kafe, kthehem nga kafja, shkoj ketu, vete atje ... skam asnje detyrim apo qellim...

Apo, kam blere nje makine dhe me te shetis nga mengjesi ne darke...

Apo, jam e lumtur dhe bej jete te bukur se kam nje familje te mrekullueshme...

Apo, apo, apo - shpresoj te jem shprehur kuptueshem dhe uroj te kemi nje diskutim sa me te larmishem.

Parashikoj qe do kete nje hendek midis pershkrimit te Vajzave Shqiptare brenda Shqiperise (qe nuk e kane njohur Emigrimin) dhe Vajzave Shqiptare qe jetojne jashte Shqiperise (bile shume interesante do ishte pergjigja e Vajzave Shqiptare le lindura jashte Shqiperise). Nese nuk prish pune Vjaza p.sh mund te shkruaje se ku jeton - do ishte shume interesante.

Ju lutem shume miresjellesisht djemeve dhe atyre Vajzave qe nuk e quajne veten Shqiptare te jene vecse vezhgues ne kete Teme.

Dashte Evolucioni dhe Moderatoret jane te duruar me ndonje dalje nga Tema.
    Larmia = Bukuria

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje Vajza Shqiptare kudo qe ndodheni (brenda apo jashte Shqiperise),

dua patjeter te kuptoj se cfare quhet sot (viti 2009) "Jete e bukur", "Qejf", "Lumturi" e keshtu me radhe nga pikepamja e nje Vajze Shqiptare.

P.sh qejf sepse ngrihem takoj nje shoqe, dal per kafe, kthehem nga kafja, shkoj ketu, vete atje ... skam asnje detyrim apo qellim...

Apo, kam blere nje makine dhe me te shetis nga mengjesi ne darke...

Apo, jam e lumtur dhe bej jete te bukur se kam nje familje te mrekullueshme...

Apo, apo, apo - shpresoj te jem shprehur kuptueshem dhe uroj te kemi nje diskutim sa me te larmishem.

Parashikoj qe do kete nje hendek midis pershkrimit te Vajzave Shqiptare brenda Shqiperise (qe nuk e kane njohur Emigrimin) dhe Vajzave Shqiptare qe jetojne jashte Shqiperise (bile shume interesante do ishte pergjigja e Vajzave Shqiptare le lindura jashte Shqiperise). Nese nuk prish pune Vjaza p.sh mund te shkruaje se ku jeton - do ishte shume interesante.

Ju lutem shume miresjellesisht djemeve dhe atyre Vajzave qe nuk e quajne veten Shqiptare te jene vecse vezhgues ne kete Teme.

Dashte Evolucioni dhe Moderatoret jane te duruar me ndonje dalje nga Tema.
    Larmia = Bukuria

Kjo qe kam nenvizuar me lart eshte pergjigjja ime ...ndoshta me von mund te jap dhe ndonje pergjigje tjeter

Muderatoret i kemi shum te duruar

Shum interesante temat qe hapni
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Varet mo kokekatrori. Ka qe kenaqen me pak, ka qe edhe pse i kane te tera nuk u gjendet dermani; Dine vetem te qahen lol.
    Varet nga synimet qe i ke vene vetes per te arritur ne jete, dhe cfare jane me te rendesishme per ty; leket apo familja, apo shoqeria, shendeti, karriera.
    Une p.sh si simple girl qe jam kenaqem me pak, me aq sa me ofron jeta .
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Varet mo kokekatrori. Ka qe kenaqen me pak, ka qe edhe pse i kane te tera nuk u gjendet dermani; Dine vetem te qahen lol.
    Varet nga synimet qe i ke vene vetes per te arritur ne jete, dhe cfare jane me te rendesishme per ty; leket apo familja, apo shoqeria, shendeti, karriera.
    Une p.sh si simple girl qe jam kenaqem me pak, me aq sa me ofron jeta .
    Kisha vendosur te mos nderhyja ... Simple po ama goxha e sistemuar je mesa degjova - si thone kote, te mirat nuk i lene te bien ne shesh :-D

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    - te mirat nuk i lene te bien ne shesh :-D
    Varet ku i hedh syte mo kokekatrori, dhe cfare kerkon ti te nje vajze. Mund ta kesh para syve, dhe nuk e kupton qe eshte ajo e duhura. Vajzat e mira nuk kane brire. Mos kerko me te miren, por ate qe te pershtatet ty me shume, si ne paraqitje ashtu dhe ne te tjerat.
    Feelings change - memories don't.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ne te vertete ka raste qe jam e kenaqur me gjerat e dites, me rezultatet e mira e me rradhe e ka raste te tjera kur me hipen nje merzitni ku nuk kenaqem nga asgje sado mundohem apo mundohen njerezit qe me rrethojne. Besoj se te gjitheve na pelqejne gjerat e thjeshta, por nga ana tjeter duhen edhe ndryshime, pushime, argetime. Mua p.sh me pelqen shume te shetis neper qytete apo shtete qe nuk kam pare asnjehere. Me pelqejne ushqimet e mira. Me pelqen shpesh here edhe muzika folklorike e vendeve bashke me njerezit e thjeshte qe kercejne e une duke i vezhguar aty afer si e si per te mesuar apo thjeshte buzeqeshur me gjithe ate alegri. Ah me pelqen edhe shume deti. Adhuroj shetitjet. Familja, s'ka vajze qe nuk do te jete e kenaqur e te beje gjithe keto gjera me famijen e saj qofte nene me femije, e qofte beqare me prinderit e me rradhe.
    Deshirat tona nuk mbarojne kurre, por e rendesishme eshte qe mos arrihet kurre ai deshperimi qe kthehet ne nje moskenaqje permanente.
    (Jetoj ne Itali prej disa goxha vitesh tashme)
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Ne te vertete ka raste qe jam e kenaqur me gjerat e dites, me rezultatet e mira e me rradhe e ka raste te tjera kur me hipen nje merzitni ku nuk kenaqem nga asgje sado mundohem apo mundohen njerezit qe me rrethojne. Besoj se te gjitheve na pelqejne gjerat e thjeshta, por nga ana tjeter duhen edhe ndryshime, pushime, argetime. Mua p.sh me pelqen shume te shetis neper qytete apo shtete qe nuk kam pare asnjehere. Me pelqejne ushqimet e mira. Me pelqen shpesh here edhe muzika folklorike e vendeve bashke me njerezit e thjeshte qe kercejne e une duke i vezhguar aty afer si e si per te mesuar apo thjeshte buzeqeshur me gjithe ate alegri. Ah me pelqen edhe shume deti. Adhuroj shetitjet. Familja, s'ka vajze qe nuk do te jete e kenaqur e te beje gjithe keto gjera me famijen e saj qofte nene me femije, e qofte beqare me prinderit e me rradhe.
    Deshirat tona nuk mbarojne kurre, por e rendesishme eshte qe mos arrihet kurre ai deshperimi qe kthehet ne nje moskenaqje permanente.
    (Jetoj ne Itali prej disa goxha vitesh tashme)
    Mrekulli Era - kjo ishte nje pergjigje Model per kete Teme.

Uroj te te plotesohen sot dhe mot gjithe deshirat qe te bejne te Lumtur

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Per mua jete e bukur eshte te gjej nje burre (husband) qe te jet fiks fare sic e dua une
    nese kjo ndodh atehere sdua gje tjeter ne jete se do ti kem te gjitha

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Per mua jete e bukur eshte te gjej nje burre (husband) qe te jet fiks fare sic e dua une
    nese kjo ndodh atehere sdua gje tjeter ne jete se do ti kem te gjitha
    Shume koment i bukur Eni.
    Ama Ti e di qe deshirat/lumturia evolojne gjithmone ne jete

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Njeriu eshte nje qenie e cuditshme,nuk kenaqet asnjeher me ato qe ka,gjithmon kerkon me shume.

"Jete e bukur"
    Kete jete qe bej e quaj te bukur,por edhe po te ishte pak me shume nuk jam kundra.
    Jete e bukur per mua eshte nje jete pa stres.Luksi me pelqen por nuk eshte primare per mua.
    Gezojme shendet te plote dhe e shijojm jeten me aq sa kemi mundesi.

Me pelqejne udhetimet ,por do e quaja "Jete e cmendur"

Jetoj ne Europe.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •