Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 28 prej 32 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 318
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    O muah,ik se nuk keni goje te flisni..JEni kok e kembe te shkerqire
    Ca eshte kjo fjale e re "shkerqire"

O MUAHHH nuk e more ne telefon Janin si ka mundesi?

Ate dite qe po luanim Poker i the me jep Nr e telefonit se do te marr ne tel nga Olimpiko kur te jemi duke grit kupen
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2009
    Postime
    21

Talking

Cdo fjale qe e thoni osht vec prej zemres se plaste. Nuk ka vend per kritika per kete Barcelone fantastike me superyje sa te duash. Me kete Barcelone qe nuk shpenzon shume marramendese per te marr lojtare te kalibrit superior e te mos fitoj tituj.
    Ajo i rrit keta futbolliste vet i jep mundesi qe te luajne me topin dhe ja rezultati nuk mungon.
    Iniesta,Pique, Xavi, V.Valdes, Messi, Pujol,Krkiq gjithe keta jane produkte 100 % katalanase.
    Kushedi se sa yje tjere do te vijne me vone. Ylli tjeter qe pritet te vij ne Barcelone eshte Cesk Fabregas ndoshta jo tani por pas 2 apo 3 viteve sigurisht.
    E ju qe flisni keq per Barcelonen e keni prej xhelozie se dhelpra kur nuk mundet me mrri rrushin thote qenka i tharrte.
    Kaloni mire

Ps. Forconi pak ekipet se dobet

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ketu je ne forum dhe secili e komenton shkrimin sipas midese se tij.Prandaj,nuk te kerkoj te me maresh doren po te kerkoj te shkeles friksionin e trurit dhe te fusesh te dytin ndersa friksionin te gishtave(gojes) shkele,dhe nxire nga marshi se e ke ne te pestin.
    Te Thash Dhe Njeher Dhe Prap Ku E pe Chit Chatin Ti Njeher Un Nje Mendim Shkruajta Qe Ne Finale Vajtet Me Albiter Se Nuk Donte Platini Te Vinin Dy Skuadra Angleze Kaq Nuk Kupton
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2009
    Postime
    21
    O Bim Bum Bam ka leke Barcelona i blen edhe arbitrat

Ncncncnc ne lojen me Chelsean ka fitu futbolli e jo anti-futbolli. Barcelona ka lujt futboll Chelsea anti-futboll.

Ankesat Platini i pranon deri me 1 qershor shkoni e ankonu atje

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Me sa di unë goli i dytë ishte ai i Messit apo mos gabohem?

ps. Ua kan humbur mendjen fare siç duket juve të Manchës..
    Po po ashtu është. E kisha fjalën për golin e parë që pësuam kur e lanë të lirë të vraponte. Po kam ngatrruar Messin me Iniesten.

Citim Postuar më parë nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Ti ose je qorr nga syte ose ben vete o cun se s'ka mundesi. E kush do t'ja dije nese ishe ti ne Rome apo ne hene, apo harrova, tifozet e vertet shkojne rrine te porta e stadiumit dhe shikojne ndeshjen. Ca dreq tifozi je ti me qafsh kur ti nuk di te analizosh nje ndeshje futbolli pa tifozllek, po si kalama qe je te lejohet se ke shume per te mesuar. Lajmin nuk e shpika une por thjesht e solla ketu, prandaj nqs nuk te pelqeu, me mire mos i leviz gishtat fare po shko kap ndonje arush dhe fillo vajto humbjen.

Hajt shnet
    O shoqe ti mos na bëj si piçkë e zgjuar me ato që shkruan. Unë po të them që ai nuk përfaqëson tifozët apo klubin e Manchester United me atë veprim që ka bërë po thjesht vetveten.

Ne jemi tifozë të futbollit e jo të dhunës. Këtë e treguam qartë me duartrokitje të vazhdueshme edhe kur u zëvëndësua Iniesta edhe kur doli Xavi lojtar i ndeshjes edhe kur e ngriti kupën Barcelona.

Nëse je mësuar të shikosh ndeshjet nga portat e stadiumit më vjen vërtet keq për ty

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ca eshte kjo fjale e re "shkerqire"

O MUAHHH nuk e more ne telefon Janin si ka mundesi?

Ate dite qe po luanim Poker i the me jep Nr e telefonit se do te marr ne tel nga Olimpiko kur te jemi duke grit kupen
    Se kisha numrin se e shita atë telefonin, se do e kisha mor ta uroja.

Barcelona kishte tre vjet pa fituar trofe dhe e vërteta është se e meritonte fitoren në atë ndeshje dhe me atë fitore arriti fitoren e tre titujve duke bërë "histori". Vetëm se ishte pak si 10 vjet me vonesë.

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    O shoqe ti mos na bëj si piçkë e zgjuar me ato që shkruan. Unë po të them që ai nuk përfaqëson tifozët apo klubin e Manchester United me atë veprim që ka bërë po thjesht vetveten.

Ne jemi tifozë të futbollit e jo të dhunës. Këtë e treguam qartë me duartrokitje të vazhdueshme edhe kur u zëvëndësua Iniesta edhe kur doli Xavi lojtar i ndeshjes edhe kur e ngriti kupën Barcelona.

Nëse je mësuar të shikosh ndeshjet nga portat e stadiumit më vjen vërtet keq për ty
    Kaq pak kishe? He ndjehesh me mire tani qe e shpalose talentin tend te fjaleve te bukura? Qe ti je nje mbeturine eshte mese e qarte sepse adoleshent si puna jote as per te pastruar banjot publike nuk perdoren se i beni me pis, por te thashe dhe me pare, rritu dhe ca dhe pastaj ec bej ekspertin e futbollit ketu sepse ti nuk e ke idene ca eshte nje loje futbolli, e jo me te komentosh mbi te. Po dhe burra me mustaqe qe e njihnin tifozllekun qe para se ti te planifikoheshe o hajvan dhe e pranojne kur skuadra e tyre luajti sic duhet dhe kur luajti skandal. Megjithese nuk ke faj se je akoma me pampers.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    urime per fitoren barcelona.
    nje urim per te gjith tifozat e barcelones--jeni me te miret
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kaq pak kishe? He ndjehesh me mire tani qe e shpalose talentin tend te fjaleve te bukura? Qe ti je nje mbeturine eshte mese e qarte sepse adoleshent si puna jote as per te pastruar banjot publike nuk perdoren se i beni me pis, por te thashe dhe me pare, rritu dhe ca dhe pastaj ec bej ekspertin e futbollit ketu sepse ti nuk e ke idene ca eshte nje loje futbolli, e jo me te komentosh mbi te. Po dhe burra me mustaqe qe e njihnin tifozllekun qe para se ti te planifikoheshe o hajvan dhe e pranojne kur skuadra e tyre luajti sic duhet dhe kur luajti skandal. Megjithese nuk ke faj se je akoma me pampers.
    U mundëm nga skuadra më e mirë në fushë mbrëmë që e prishi ndeshjen duke vonuar lojën që në minutën e 50. Aq të frikësuar ishin
    Se meritonim të fitonim, biles as nuk po provonin.
    Ndryshe nga tifozët e Barces që fishkëllyen kur morëm ne medaljet ne i duartrokitem kur morën kupën edhe i uruam kur dolën nga stadiumi.

Duhet ta kesh nga pleqëria me siguri

Adoloshencaaaaaaaaaaaaaa oooooo ooooooooooooo

U mundëm nga skuadra më e mirë në fushë mbrëmë që e prishi ndeshjen duke vonuar lojën që në minutën e 50. Aq të frikësuar ishin

Lere se ti qenke komplet nje humbje kohe por kur ben dhe te zgjuarin mos durofte perendia.

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Lere se ti qenke komplet nje humbje kohe por kur ben dhe te zgjuarin mos durofte perendia.
    Shiko ndeshjen pastaj fol

Jo ti (që je askush) po edhe këta të tjerët që janë Barcelonista të "kuq flakë" nuk e mohojnë dot që Barcelona filloi të vononte lojën që në fillim të pjesës së dytë.

Apo edhe ti je e kuqe flakë vene vene

Si dilni juve (pseudo)tifozët e Barcelonës kur fitoni ndonjë gjë, si kërpudhat pas shiut

Faqja 28 prej 32 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •