.....................
.....................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 07-04-2009 mė 19:59
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
brar
ka kene nji e radio tiranes
vjollca e kishte emrin me duket po nuk me kujtohet mire
DeuS, sinqerisht mos gdhifte te nesermen, nese coj veten aq poshte te shkruaj me nick tjeter! Prandaj ti buzelyera katunareske, uroj ta besosh kete. Kam pas hapur tema dikur kundra ketyre degjeneratave, madje edhe sot qe po shkruajme bashke, matem perpara se te debatoj me dike, dmth dua ta nuhas sa origjinal eshte ne shkrimet qe ka bere me pare. Une jam ky qe jam, kam te metat e mia, kam bindjet e mia (qe nuk do te thote qe jane fikse) por nje gje e kam dhe do e mbaj gjithnje...e respektoj veten time, jam burre me b0le. Ate titullin nuk e kam kot te tille. Prandaj, meqe te kam lexuar shpesh te perdridhesh dhe nuk te ngacmova asnjehere, me ler rehat ne punen time, se nja 50 barbona i kam mbi supe perdite, nuk dua 51..
Kam edhe nje te mete tjeter, qe fal! Fal por nuk harroj..
Psh, Brarin, sa here qe degjeneron dhe shan nga familja, si medote te tijen indimiduese dhe debato-triumfuese, packa se ne ato momente me vjen keq per nenen e shkrete, qe nuk e ka haberin se kush ndyresire e ze me goje pa lidhje, prape mundohem ta justifikoj veprimin e Brarit me vete. Them eshte efekti i virtualitetit, eshte njeriu i gatuar keq e i pa-gdhendur, eshte edukata e varfer qe posedon, pra shume rrethana ne te cilat perseri e fal ne vetvete. I luaj te njejten loje dhe ja kthej me te njejten monedhe, sepse keshtu jane rregullat e tavolines se tij, por mos kujto se pajtohem me ate qe bej..
Bindjet politike jane dicka tjeter..
Salen s'e du vallai, biles me krijon alergji..
Brari thote je komunist po qe se je kundra Berish-Kafshes..
Hajde merre vesh tani..
U bona i ndjeshem me duket...
Fuckin hell, get me a drink se do vjell..![]()
Ka qene nje antar me emrin rakku dhe me vone bombardoi forumin duke shkruar me lloj lloj nickesh, nuk di sa e mbani mend!Kam pershtypjen se ai plehra eshte, se e dalloj disi ne shkrim. Brar, une te shaj pak me me lezet se ky tipi me lart, apo jo?Dmth duke qene se je share e pershare nga tere forumi, ti je me i afti per te dalluar ato persona qe te bejne te ndjehesh tamam ashtu sic meriton.Pastaj, ti e di qe nuk ma ben syri terr te ta them ate qe mendoj, e nuk kam nevoje per sufler..
Ate intervisten e kerkova serisht, por nuk te lejonte te gerrmoje arkivat. Dobet shume vazhdojne te jene..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DeuS : 08-04-2009 mė 01:16
Vjollca Vokshi ,u largua nga televizioni ,po jo kur ka qene koha e atij qoftlargut ,po nga 97 ,nejse mire i doli ,se mori nje te ambasades Italiane ,goxha burre .
Elvira Dones ,shkrimtarja ka ikur ne kohen e .....dhe si fillim Milano,po per te punuar dhe jetuar ne Zvicer ,u dashurua me nje gazeter zvicerian ,me orgjine Italiane ,ajo ka punuar ne televizionin zvicerian .
Nuk e di per ke flitet se nuk e kam pare ,po me sa di une keto kane ikur nga televizioni .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Pse asht e shemtueme kur i drejtoheni Brarit ne ate menyre. Do apo s'do Berishen, keni cka me mesue prej shkrimeve te Brarit, se me c'kuptoj po ju mbush boshlleqet. Vetem prekja prej Brarit e temave kunder horave te djeshem i ban disa me u hedhe perpjete si te pickuem.
E di qe po te kishe ne dore ti (e disa tjere) do bajshit namin! Fatmiresisht iku ajo kohe!
shkoder no problem..
puro..
sipas atij qe me tregoj per kte bised te krastes..behej fjale per koh te dulles.. pra ska te bej me vjollc.. qe i perket kohes tani..
saura.. me shkoj mendja tek kjo elvira.. po sbesoj te jet fjala per ate.. sepse kjo e krastes ka shkuar mbas italis ne kajro..
pra jemi ne pritje se cdo na thot dikush.. qe mund ta ket pa kte program..
ceshtja qe me ntereson eshte se..sikur paska then kjo zonja se kur ka dashur te thot dcka ne rai athere ne koh te dulles drejtoria rai-t i ka then.. jo nuk ben se ashtu eshte muhabeti..
prandaj e dua te sakte kte muhabet sepse athere do i lidh ca gjera..qe i kam trajtuar tangent dhe me pare..
xhu.. mos e ke pa ti kte program..ose pyet ne tran se ndoshta din me treg dicka..
..
kjo pra asht, vjollca vokshi qe thote saura
paska punu ne rai ne 97
thoshte se i kishte kerku presidentit te rai te jepte mendimin e saj ne tv per shqiptaret dhe trazirat. sipas saj presidenti i rai paska thene se nuk mund ta lejonte, se gjate gjithe bisedes me te nuk kishta ba asnji gabim, megjithse fliste ne italisht, dhe njerezit do thonin: "ja, po na luftojne me armet tona, dhe nuk qenkan kaq te paditur"
vetem ket pjese pashe une
Krijoni Kontakt