Kush ka nevoje per rapidshare te dergoje nje pm por kuptohet kundrejt ndonje shperblimi te vogel.
1. Opsioni i pare eshte per siguri ndaj phishing. Ai eshte nje hap shume i mire se nuk mund te te vjedhin accountin. Siguri = Besueshmeri = Me shume njerez
2. S'eshte e vertet, Rapidshare kontrollon nga cfare vendi vjen IP-ja, une kam shkarkuar nga 3-4 kompjutera njekohesisht me IP te ndryshme, dhe nuk e bllokojne. Bllokimi nodh ne raste kur ka download masive nga SHUME IP, jo vete 4-5.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Deri tashti une shkarkoj nga rapidshare pe lek fare, thjesht pres deri sa te kaloje koha e limituar per "qylaxhinjte"dhe vazhdoje punen me filma lojra per ne rrjet softe e c'far te me duhet.........
Aldi Shuli
kjo qe te djeg accountin eshte e sigurt se e bleu nje shok per 6 muaj dhe ja mbyllen per 1 muaj ngaqe shkarkonim me ip nga shtete te ndryshme...
une e kam gjet zgjidhjen me nje program qe quhet FreeRapid-0.81 ky ben thjesht shkarkimin free .. e provon nje link cdo 3-5-15 minuta deri sa ta gjen te lire per tu shkarkuar ..jam shume i kenaqur me kete se i fus linket ne resht epunon vet ai....
mund te me ndihmoni me nje peremiu account.....ose me tregoni si mund te hap nje premiumaccount ne rapid share.......................???
Pa pagese shkarkohet keshtu:
e shkarkon p/sh. linkun e pare te ndonje filmi, pastaj nese hyn qe ta shkarkosh linkun e dyte, normalisht qe do te bllokohesh ose do te kesh te drejte qe te download ish pas 24 ose 48 oresh.
Ne kete moment duhet te diskonektohesh prej internetit e pas 5 sekondash perseri konektohu dhe shkarko linkun e dyte lirisht pa pengese. Pastaj prap disconect .... conect... shkarko .... e keshtu deri ne infinit.
Mos i harxhoni leket kot.
Suksese!:
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 03-04-2009 më 18:06
Krijoni Kontakt