Close
Faqja 27 prej 61 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 607
    Kam ndermend pc e dergoj ne dyqan kompjuterash se diēka nuk esht ne rregull me te.Mbreme prap me tha 1gb ndersa sot mu rrit perseri ne 2gb.Kasen nuk po e hap se nuk merrem vesh me harware hiq dhe e prish krejt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gigabyte : 23-01-2009 mė 03:23

O gigabyte , biosi nuk funksionon si rulet nji her po njiher jo , per te qen i sigurt merr nji nga kto programe benchmark qe te tregojn parametrat e pc dhe shikoje aty.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    mo po ca programe thoni ju nese rami gabon ose fail pc beep ne fillim edhe te thote qe ram ka ndryshuar ca modeli eshte kompjuteri
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Qenke interesant mor burre.18 here te kam pyetyr si eshte pc ne krahasim me disa dite me pare(kur te thoshte 1gb) me i shpejte apo njelloj?
    O blood e shikova mir por mua sme duket ndonje ndryshim i madh ne shpejtsi e pc ne krahasim kur ishte 1gb.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ca modeli eshte kompjuteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ca modeli eshte kompjuteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ka motherboard foxccon (kaq di per modelin)

Ēfar sme ndodh mua me rritet rami pa shpenzuar asnje cent.Shpresoj te rritet prap (nja 4gb do pelqeja)
    Do ju them se kur e pash per her te par se eshte rritur 2gb mendova se jam ne enderr.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32
    te njejten gje e kam hasur ehe une ne pc, ama une kam hasur ne shpejtesine e Procesorit, kur beja nje properties te My Computer dilte se shpejtesia e tij eshte psh. 2.0 GHz por pasi beja nja 2-3 Refresh kur e beja prap properties dilte se eshte me shume psh. 2.5GHz, kam provuar me programe te ndryshme dhe aty afishohej se eshte 2.5 GHz, por nuk me ka nxjerrur ndonje defekt ose diqka, thjesht jam pajtuar me mendimin qe pc mund te mos i afishoje ne at qast te dhenat e sakta te pc deri sa te kryhej mir procedura e kerkeses qe kemi bere ne pra te behet ekzekutimi i atyre te dhenave...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2008
    Postime
    36
    Shikoni edhe unė kam rastin me loptopin tim,mirpo unė nuk do ta quaja problem.Nė loptop kam tė instaluar Microsoft edtion vista ultimate 32-bite.RAM-memorien shkruan se ėshtė 3.GB. Mirpo nė Bios i shkruan qė ėshtė 4096MB.E kam instaluar Vista ultimete 64-bite ,aty shkruan se ėshtė 4GB. Edhe tash kam dy sisteme nė D: kam instaluar windows 7 ultimate testues edhe aty shkruan se ėshtė 4GB.Tash desha tju pyes se ku ėshtė shkaku.

Ja sot me thot se eshte 1gb ndersa neser mund te me thot prap 2gb.A mund te jet njera nga kartat e ramit me defekt

Faqja 27 prej 61 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •