Kur lexoi ketu ne FSH habitem se si fyhen shqiptart mes veti turp .
Jam i bindur se ka shume Shqipeter te Maqedonis , Kosoves , Malit zi , Presheves, Medvegjes , Bujanocit qe jan torturuar ,vrar i ka kushtuar jeta qe e kan thane emrin SHQIPERI.
Kur lexoi ketu ne FSH habitem se si fyhen shqiptart mes veti turp .
Jam i bindur se ka shume Shqipeter te Maqedonis , Kosoves , Malit zi , Presheves, Medvegjes , Bujanocit qe jan torturuar ,vrar i ka kushtuar jeta qe e kan thane emrin SHQIPERI.
Mendoj se i dojn shum pamarur parasysh se jane jasht kufijve te tyre,po ka disa qe besimi ju pengon dhe si pasoj e saj fillon ta urrej apo ta ofendoj me gjera qe nuk duhet tja thot.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
une shqiptarve mundohem ti rri sa me larg, perveē atyre qe kam njohur perpara se te ikja ne itali. Dhe kjo vlen per shumicen, shqiptaret kane nje veti qe e dallojne njeri tjetrin thjesht me nje shikim nje kilometer larg, dhe kur qellojne perballe apo ne autobuz thjesht bejne sikur nuk e kuptojne se ai tjetri eshte shqiptar, dhe kur flasin flasin italisht qe te mos ta kuptoje shqiptari tjeter se ky eshte shqiptar.
Thjesht mbajne distancen mes njeri tjetrit.
xfiles se ke kuptu pyetjen qe e ka bere,sa na doni ju shqiptaret e Shqiperis neve shqiptareve jasht kufijeve te Shqiperis cka jemi, kjo mendoj se eshte pyetja qe e ka bere ai.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ke te drejte, e paskam keqkuptuar pyetjen.
ohhh edhe une gabim e paskam kuptuar sondazhin. Sela mos i krijo pershtypjet me forume se ata anatere te cilet replikojne ashper me njeri-tjetrin nuk jane te nje etniciteti.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Xfiles- Sido qe ta kesh kuptuar pyetjen, prape pergjigjen e dhe ne nje fare menyre :P
Ne fakt kjo pyetje qe eshte shtruar, eshte kot. Une dhe nqs respektoj nje shqiptar (qofte ky dhe jashte Shqiperise), e respektoj si njeri dhe jo se eshte nga Kosova psh. Te jesh shqiptar nga Kosova, Mal i Zi, Maqedoni etj, nuk te jep ndonje status te vecante "dashurie".
Kam shok nga Drenica dhe Prespa e Maqedonise te cilet i respektoj dhe i kam miq shum te afert, me te afert se vet korcaret qe kam ketu ku jam, por kjo nuk vlen ne pergjithesi por ne nivel individual.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
une votova se,shqiptaret e shqiprise i duan apo i respektojn pak shqiptaret jasht kufivet!!
Shpjegimi i votes time!
une mendoj se sa do shume qe te i duam,ofrojme,ndihmojme,apo respektojme shqiptaret jashte kufirit,kurre nuk duhet te themi se i duam shuume,POR DUHET TE I DUAM AKOMA DHE ME SHUME!pasi per mendimin tim ate qe shqiptaret e shqiprise nuk arriten dot ta bejne per kombin,shqiptaret jashte kufirit e bene me se miri,konkretisht Kosovaret te cilet me forcen inteligjencen dhe luften qe ata bene kundra Serbit, arriten te fitojne pamvarsine njehkosisht ngriten larte dhe vlerat e kombit shqiptar ne pergjithsi!!
un per vehte personalisht shqiptaret jasht kufirit ,i dua njesoj sikur gjithe shkodranet!!
Cfare pyetje qe beni mua me duken njelloj ku ka me mire se te jesh i rrethuar nga fqinje qe flasin nje gjuhe me ty dhe kane te njejtat zakone sic jemi ne me Kosoven apo Maqedonine te shpesojme qe kur te vijme ne Kosove te mos kemi me nevoje per pashaporte apo kontrolle doganore
Krijoni Kontakt