Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Disa njerėz,jo se janė idealistė vetėm nė dashuri.Ata janė idealistė pėr cdo gjė dhe nė cdo gjė.Kanė apo nuk kanė tė drejtė,duhet tė jenė apo jo,kjo ėshtė jo njė zgjedhje e tyre por se ata ashtu e shohin botėn e natyrisht edhe ata qė i rrethojnė.Edhe pse mund ta dinė qė idealja nuk ekziston,ata e ėndėrrojnė.Prandaj them qė ndaj tyre nuk duhet tė jemi kritikė.

i/e regjistruar Maska e dani♥
    Anėtarėsuar
    18-01-2009
    Vendndodhja
    ne bot edhe ne qell.....
    Postime
    26
    idealizimi i dashurise eshte njeri qe eshte sic e ka bere natyra!!!!! une mendoj se dashuria nuk duhet de idealizohet nga nje gje.....une kur nuk do ndryshohesha ose kur nuk do e ndryshonja partnerin tim vetem per ta idealizuar dashurine.....
    Danii♥

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    " Nje plak kishte kaluar gjithe jeten e tij duke shetit vende te ndryshme te botes dhe duke kerkuar njeriun ideal, perfekt , por e kishte gjetur pleqeria te vetme !

Nje djal e pyeti: Si ka mundesi qe ti ke shetitur gjith boten dhe se ke gjetur personin ideal ?
    Plaku tha : E kam gjetur !
    Po pse su martuat pra ? e pyeti djali
    Nuk pranoi, sepse edhe ajo po kerkonte njeriun ideal, perfekt! iu pergjigj plaku !

Ne tentojm te shkojm drejt ideales, por ajo nuk eshte kurre e arritur plotesisht, sepse as kerkush nuk eshte ideal, perfekt!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Fjollaa Lexo Postimin

Ne tentojm te shkojm drejt ideales, por ajo nuk eshte kurre e arritur plotesisht, sepse as kerkush nuk eshte ideal, perfekt!
    Tentojme dhe mendoj qe nje pjese arrijne ta gjejne idealin dhe pjesa tjeter zhgenjimin.
    "Carpe Diem"

I feel so so good Maska e bambolabionda
    Anėtarėsuar
    18-03-2009
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    84
    Per mua te gjesh idealen do te thote te kesh arritur kulmin
    pra i ke arrutur te gjitha c' sens merr me pas jeta kur nuk ke se c kerkon me prej saj?

pra le e jemi gjithnje ne kerkim te ideales.
    DON'T WORRY BE HAPPY

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga dani♥ Lexo Postimin
    idealizimi i dashurise eshte njeri qe eshte sic e ka bere natyra!!!!! une mendoj se dashuria nuk duhet de idealizohet nga nje gje.....une kur nuk do ndryshohesha ose kur nuk do e ndryshonja partnerin tim vetem per ta idealizuar dashurine.....
    Te kerkosh idealin nuk do te thote te kerkosh te duash qe te ndryshosh dike!
    "Carpe Diem"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga luka Boroti Lexo Postimin
    Kur dashurohesh i shikon gjerat me pozitivisht, nuk je me i kthjellet prandaj personi qe ke perballe te duket edhe ideal. Nuk ka person ideal ne kete bote sepse vete njeriu eshte qenie e ndryshueshme dhe egoiste. Pra njerez idealizimi ne cdo aspekt jo vetem ne dashuri eshte i demshem dhe devijues nga normaliteti.
    Pasi nuk ka Ideal ne kete bote(ashtu besoj edhe une)mund ta largojm nga fjalori pra kete, a po jo?
    Ps.Dashuri ideale mendoj qe eshte dashuria ne mes dy te verbeve,te cilet nuk shofin njeri tjetrin,te dy te shurdheve qe nuk degjojn njeri tjetrin,perndryshe ska mbet idealizem tjeter(per dashuri mendoj)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    nuk jam nje qe idealizon,me shum jam realiste dhe te them te drejten ne gjith jeten time ne pergjithsi me pelqen realiteti pa fantazi fare...
    njerez qe idealizojne do thoja se ne nje menyre bejne mire se mbrojne veten nga zhgenjimet qe ka jeta dhe duke enderruar ju nderthuret realja me irealen dhe keshtu e kan me te lehte vuajtjen,se nje qe eshte me kembe ne tok.
    gjithsesi do thoja se me mir eshte te fantazosh pak...
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Une mendoj se "Idealja" nuk mund te arrihet kurre qofte ne dashuri e qofte ne cdo aspekt tjeter sepse po te ndodhte kjo atehere s'do kishte me zhvillim se do arrihej perfektja dhe s'ka cfare te zbuloje me mjekesia,s'ka me luftra ,s'ka me urrejtje s'ka me shpikje e ku di une me cfare... Pra mendoj se edhe idealizim ne dashuri s'ka dhe kjo e zbukuron me shume ate...

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Tentojme dhe mendoj qe nje pjese arrijne ta gjejne idealin dhe pjesa tjeter zhgenjimin.
    Pajtohem me ty DI_ANA.

Mendoj, femėr ideale ėshtė ajo e cila beson se mashkulli ideal nuk ekziston dhe anasjelltas.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •