Waw...
Gjithe keto pergjigje.
Falenderimet e mia per ndihmen tuaj.
Drejten me thene, edhe ka gjetur... Me duhet te dorezoj nje punim neser dhe per ilustrimin e nje koncepti me duhen te dy palet e thonjezave: keto si apostrofa qė i kam gjetur dhe ato si "v" horizontale qe nuk i gjej dot. E theva tastieren duke i kerkuar me duket![]()
![]()
( shaka).
Pershendetje
Elna.
Dua te fus shkronja qe si permban tastiera dhe hap programin Character Map. Gjej psh shkronjen "ė" e cila vjen si kombinim i komandes "Alt" + 0235. Mundohem te perdor kete komand ne fushen e komentit ne forum ose edhe ne cdo text dokument qe kam dhe s'funksionon!. Nuk e di nese komanda duhet bere njeheresh bashke apo vec "alt" dhe pastaj numrat?!. Gjithsesi i kam provuar te gjitha menyrat, edhe vec edhe bashke, dhe serisht nuk punon. Cili mund te jete problemi?! Flm
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Une njoh keto kombinime:
ė = Alt+137
Ė = Alt+0203
ē = Alt+135
Ē = Alt+128
Mban Alt e shtypur dhe nderkohe shtyp numrat.
Nqs deshiron te shkruash nje text ne MS Word apo ne nje Word Processor tjeter, germen "ė" e zevendeson me "w" dhe ne fund i jep replace.
Shpresoj te te kem ndihmuar nqs eshte kjo ajo qe ti kerkon.
........
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Vendosja e karaktereve te vecanta ne tastieren time behet me Alt + shifrat ne pjesen e djathte te tastieres (numrat qe jane te vendosura ne formen e makines llogaritese) , nuk mund te fus karaktere me numrat qe jane siper te rendiutr nga 1-9. Ndoshta kjo funksionon dhe me laptopet, nuk e kam provuar.
Pjesa e makines llogaritese tek tastierat e laptopve eshte e perfshire ne tastat e shkronjave. Provo te aktivizosh numrat, ne tastire dhe fut kodin.
kodi futet duke mbajtur ALT shtypur nderkohe qe numrat i fut me radhe.
Love Inter
Nuk ėshtė edhe shumė e vėshtirė. Thjesht shto nė gjuhėt qė pėrdor gjuhėn shqipe. Shkronja Ė gjendet tek pikėpresja kurse Ē gjendet tek kllapa katrore e majtė. Uroj ta gjesh shpejt.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Krijoni Kontakt