Close
Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 406
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Asnjeri nuk e ka kuptuar gocen!
    Nese lexoni me mire se si e ka formuluar pyetjen Elna,te tilla thonjeza => (") i ka gjetur,sepse i ka shkruar aty.Por i duhen keto => (“ ”),apo jo Elna ?

Per t`i gjendur keto lloj thonjza klik ne START/RUN dhe shkruaj “charmap”

Tjeta!
    ėėėėėė prandaj po vija anes une lol ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Waw...

Gjithe keto pergjigje.

Falenderimet e mia per ndihmen tuaj.

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Problem i madh te paska gjet mi Elna.Shyqyr kemi ket xfiles junior ketu.
    Drejten me thene, edhe ka gjetur... Me duhet te dorezoj nje punim neser dhe per ilustrimin e nje koncepti me duhen te dy palet e thonjezave: keto si apostrofa qė i kam gjetur dhe ato si "v" horizontale qe nuk i gjej dot. E theva tastieren duke i kerkuar me duket ( shaka).

Pershendetje

Elna.

Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Asnjeri nuk e ka kuptuar gocen!
    Nese lexoni me mire se si e ka formuluar pyetjen Elna,te tilla thonjeza => (") i ka gjetur,sepse i ka shkruar aty.Por i duhen keto => (“ ”),apo jo Elna ?

Per t`i gjendur keto lloj thonjza klik ne START/RUN dhe shkruaj “charmap”

Tjeta!
    I gjetaaaaaaaaaaaaaaa.

Falenderimet e mia ty dhe tė gjithėve qė kanė kontribuar me ndihmėn e tyre.

Mbrėmje te mirė. Mė saktė natė tė mirė .

Elna.

Exclamation Dua tė fus shkronja qė s'i pėrmban tastiera

Dua te fus shkronja qe si permban tastiera dhe hap programin Character Map. Gjej psh shkronjen "ė" e cila vjen si kombinim i komandes "Alt" + 0235. Mundohem te perdor kete komand ne fushen e komentit ne forum ose edhe ne cdo text dokument qe kam dhe s'funksionon!. Nuk e di nese komanda duhet bere njeheresh bashke apo vec "alt" dhe pastaj numrat?!. Gjithsesi i kam provuar te gjitha menyrat, edhe vec edhe bashke, dhe serisht nuk punon. Cili mund te jete problemi?! Flm
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Lightbulb

Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Dua te fus shkronja qe si permban tastiera dhe hap programin Character Map. Gjej psh shkronjen "ė" e cila vjen si kombinim i komandes "Alt" + 0235. Mundohem te perdor kete komand ne fushen e komentit ne forum ose edhe ne cdo text dokument qe kam dhe s'funksionon!. Nuk e di nese komanda duhet bere njeheresh bashke apo vec "alt" dhe pastaj numrat?!. Gjithsesi i kam provuar te gjitha menyrat, edhe vec edhe bashke, dhe serisht nuk punon. Cili mund te jete problemi?! Flm
    Une njoh keto kombinime:

ė = Alt+137
    Ė = Alt+0203
    ē = Alt+135
    Ē = Alt+128

Mban Alt e shtypur dhe nderkohe shtyp numrat.

Nqs deshiron te shkruash nje text ne MS Word apo ne nje Word Processor tjeter, germen "ė" e zevendeson me "w" dhe ne fund i jep replace.

Shpresoj te te kem ndihmuar nqs eshte kjo ajo qe ti kerkon.

........

Citim Postuar mė parė nga rm_renald Lexo Postimin
    Une njoh keto kombinime:

ė = Alt+137
    Ė = Alt+0203
    ē = Alt+135
    Ē = Alt+128

Mban Alt e shtypur dhe nderkohe shtyp numrat.

Nqs deshiron te shkruash nje text ne MS Word apo ne nje Word Processor tjeter, germen "ė" e zevendeson me "w" dhe ne fund i jep replace.

Shpresoj te te kem ndihmuar nqs eshte kjo ajo qe ti kerkon.

........

Ky eshte problemi se e mbaj Alt e shtypur dhe prape nuk i formon karakteret qe dua. Nuk e di c'fare problemi ka, cfare duhet konfiguruar?! Kam 2 laptope dhe me te dy s'arrij dot ta zgjidh problemin.

Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ky eshte problemi se e mbaj Alt e shtypur dhe prape nuk i formon karakteret qe dua. Nuk e di c'fare problemi ka, cfare duhet konfiguruar?! Kam 2 laptope dhe me te dy s'arrij dot ta zgjidh problemin.
    Ne laptope ky kombinim nuk behet.Nqs do te nxjeresh Charachter Map shko te Start-Run-charmap.Dhe do te dalin aty germat.Nqs do ti nxjeresh keto shkronja ne Word hyr te Insert-Symbol te Times New Roman i ke keto germa,
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ne laptope ky kombinim nuk behet.Nqs do te nxjeresh Charachter Map shko te Start-Run-charmap.Dhe do te dalin aty germat.Nqs do ti nxjeresh keto shkronja ne Word hyr te Insert-Symbol te Times New Roman i ke keto germa,
    Dmth, si perfundim, kombinimi i butonave nuk ka vlere ne laptope per te formuar karaktere?! E cuditshme sepse sikur e mbaj mend qe e kam pas bere disa kohe para.

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Vendosja e karaktereve te vecanta ne tastieren time behet me Alt + shifrat ne pjesen e djathte te tastieres (numrat qe jane te vendosura ne formen e makines llogaritese) , nuk mund te fus karaktere me numrat qe jane siper te rendiutr nga 1-9. Ndoshta kjo funksionon dhe me laptopet, nuk e kam provuar.
    Pjesa e makines llogaritese tek tastierat e laptopve eshte e perfshire ne tastat e shkronjave. Provo te aktivizosh numrat, ne tastire dhe fut kodin.
    kodi futet duke mbajtur ALT shtypur nderkohe qe numrat i fut me radhe.
    Love Inter

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Nuk ėshtė edhe shumė e vėshtirė. Thjesht shto nė gjuhėt qė pėrdor gjuhėn shqipe. Shkronja Ė gjendet tek pikėpresja kurse Ē gjendet tek kllapa katrore e majtė. Uroj ta gjesh shpejt.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •