Provo njheer kete se mbase nuk i con cd dem kot.:
Hap Magic ISO.(NQS E DO FULL ME THUAJ).
Pastaj ver skedarin iso.Jepi Burn CD/DVD with ISO...Percakto aty shpejtesine dhe jepi burn.Prit te mbaroj dhe ja ky e ke windowsin tend te cmuar lol.
Provo njheer kete se mbase nuk i con cd dem kot.:
Hap Magic ISO.(NQS E DO FULL ME THUAJ).
Pastaj ver skedarin iso.Jepi Burn CD/DVD with ISO...Percakto aty shpejtesine dhe jepi burn.Prit te mbaroj dhe ja ky e ke windowsin tend te cmuar lol.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
XP 2008, Ky eshte ai XP per te cilen thoja...
Njeri nder dy.
e gjeta edhe ne Rapidshare... Ia vlen!?
Rapidshare Premium... Provoje pas ores 12 e nates, pasi te rihapet sezoni i shkarkimit:
accountid=fshire
password=fshire
Une e perdora nje here, por duke qene se hyj mbasdite ne internet, ne tirane jetoj, dhe me del qe eshte perdorur...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 13-12-2008 mė 08:58
The Pathfinder,
Me postimin e fundit hodhe disa informacione te cilat kushtuan mbylljen e temes.
Gjithsesi, imazhet ISO digjen si te tilla edhe me Nero (me mundesine Burn Image to Disc), pa u dashur te zgjidhjet Bootable Disk.
Ditėn e mirė.
Desha ta di se a mundem ta beje Windows XP Professional Service Pack 2 CD Boot me programin Ashampoo Burning Studio 6, nese mundem ju lutem me tregoni si ta beje, sa ma kjarte sepse jam fillestar ne kete drejtim, edhe a mundem me be ne CD te thjesht CD-R , apo duhet DVD.
Dhe nese nuk mundem me Ashampoo Burning Studio 6 ateher me tregoni me qfar programi mundem ta beje , d.m.th. qe eshte ma i lehte me punu.
A nuk ka pergjigjje ???
Kete ashampoo a si e ka emrin se kam degjuar e perdorur ndonjehere. Nese windows e ke ne forme te image me prpashtese .iso kerko ne internet per imgburn shkarkoje e eshte falas shume program I thjeshte e I mire. Te lejon krijim e iso edhe shkruajtjen e iso ne cd thua si e ke windows qe te te jap detaje me te sakta. Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ardi , Windowsin e kam Windows XP Home Edition Version 2002.
Mund ta instaloj Nero por eshte program te them kogja i madh ne MB, dhe kam lexuar ne shum vende qe eshte veshtire te ē'instalohet keshtu qe kam frike qe me nxjerr problem. Kshtu qe per kete desha te ju pyes per Ashampoo.
Flm. per mundin, dhe kerkoj sqarime te me tejme.
MIrsat kerko ketu ne forum eshte e detajuar se si behet kjo.
mir me kujtohet se e kam pare ne "Forumin shqiptar" kete teme
A ka ndonje program te mire qe ben Rip DVD-te me cilesi te shume te mire qe te kete opsione psh. te pershtase filmin me nje madhesi 700 mb por te ruaje cilesine?
...
DVD ripin me te mire e ben Nero konvertorin. Cilesia varet nga parameterat dhe kodeku i zgjedhur per kompresim. Momentalisht (ose tash 7-8 vjet qe di une) kodeku me i avancuar ne bote eshte H.264/AVC MP4. (Por mund te perdoret edhe kontejneri AVI per deponim) viteve te fundit perkrahja e MP4 kontejnerit eshte shtuar dukshem.
Ky kodek tash 4-5 ka filluar te shfrytezohet per HD transmetim ne TV sastelitore (por duke shfrytezuar MPG2 kontainerin ekzistues).
Puna e rjepjes se DVD-ve me kete aplikacion eshte e thjeshte. Zgjedh formatin (kodekun) selekton ose shkruan manualisht madhesine finale te videos se kompresuar ne MB si psh 702MB (eventualisht 703MB) per DAO disqe. Zgjedh kolonen zanore. I ben crop ne menune e ardhshme (me autodetect, edhe me lehte) , Selekton kualitetin dhe formatin e zerimit preferoj AAC-HC multi ose stereo kanaleshe 96KB ose 128KB AAC-LC (pak me kompatibile) dhe klikon burn ose cfare shkruan atje ne hapin e fundit. I vetmi konkurent qe ende mbahet mire kundrejt H.264 eshte DivX per te cilin propozoj te shfrytezosh Dr.DivX ose ndonje me te ri.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt