te gjith e dime se ne jeten familjare konfliktet me te shpeshta jane mes vjehrres dhe nuses po sipas mendimit tuaj kush duhet te jete me shume fjatore per shkaktimin e konflikteve vjehrra apo nusja????
te gjith e dime se ne jeten familjare konfliktet me te shpeshta jane mes vjehrres dhe nuses po sipas mendimit tuaj kush duhet te jete me shume fjatore per shkaktimin e konflikteve vjehrra apo nusja????
Vjera duhet te mos e teproje, po edhe nusja ta qepe gojėn mos te behet princeshė ne shtepin e dikujt tjetėr.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Te dyja i kane gabimet e vete , por me shume vjehrra .
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Vjehrra ne shumicen e rasteve.
Booo.Vjehrra them une...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
po pse vjehrra gjithmon????se duan nuset qetsin e tyre???nuk i duan vjerrat neper kemb???por ama u vjen mire kur va mbajn femijet.vjerra ka me shume perparsi se eshte me ne moshe normal jo ta teproj por ama edhe nuset kerkojne shum kushte dhe mezi e presin te kthehet burri nga puna per tju ankuar...
Si mund tė paragjykoni kaq leht ju?!!
Varet pėr ēfarė konfliktesh bėhet fjalė, smund tė themi qė vjerra ėshtė fajtore ose nusja pėrderisa nuk dim shkaqet.
Nė pėrgjithėsi vjerra duhet tė jetė tolerante, tė shoh vetėm me njėrin sy e te dėgjoj veē mė njėrin veshkurse nusja tė ket respekt tė veēant ndaj vjerrės.
Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.
lorisa nuk mund te percaktosh 1 konflikt e te gjykosh kush ka faj...flasim ne pergjithsi nga ajo qe ne shohim.respekte
Nje burr kish pas thene prej se jam martu e kam marr vesh sa te keqe e kisha pas nenen.
ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.
Per mendimin tim as vjerra , as nusja. Faji eshte i djalit nese i le te kakarisin.
Krijoni Kontakt