Ky nen-forumi i futbollit esht bere si nen-forum kopeshti dhe i gjuhes shqipe.
Rralle gjene qe te lene nje koment ashtu sic duhet.
Te gjithe vijen thone do i shpartallojm. Jo te behet real + inter barcelona i shpartallon jo kshu jo ashtu. Topi i rrembullaket eshte, asiher nuk i dihet...
Reli eshte ekip me 3 yje, kshu qe mos e nenvleresoni kaq shume se do ngrihet nga varri Puskas!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Me ne fund njeri qe foli me mend
13 me 0 thone keto, pse re me ke luani ju me ekip lagjeje. Hajde mendje hajde. Mos e nenvleresoni kete ndeshje se do luani kunder Realit dhe ndoshta do ju rrafin prape si vitin e kaluar. Eshte ndeshje e forte dhe te gjithe e dime shume mire se ne ndeshje te forta asnje nuk fal e ju siguroj se as ne kete ndeshje s'do kete leshime. Mendoj se do jete nje ndeshje fantastike, plot spektakel, le te fitoje ekipi me i mire dhe pse une deshiroj te fitoje Reali. Nje gje e kam te sigurte, macja e zeze e Barcelones, Rauli do te shenoje ne kete ndeshje, te tjerat ia leme fushes.
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
per ket ndeshje kisha me then![]()
Nje gje te kesh parasysh qe : BARCELONA DO E DEGJENEROJ REALIN. Kjo ndeshje do te jete nje fitore me golead nga ana e Barcelones. Fitore me diference, nje apo dy gola nuk do jete e pranueshme nga ana e Barces.
LEO MESSI, Henry dhe Eto` kane per t'i dhuruar Realit, dhe te gjithe tifozave anti-futboll, shume gola![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Jam tifoz i Barcelones, por nuk ben te jesh kaq shum euforik. Edhe une mendoj se Barcelona eshte favorite ne kete takim, por gjithqka eshte e mundur, sikur qe humbi nga numancia, po ashtu barazimi nga Getafe. Humja eshte e njerzishme, dhe eshte nje argument se edhe nese nje ekip eshte i fort dhe ne form mund te humbas sepse te gjith jan njerz dhe nuk asgje me shum, prandaj e di qe je tifiz i flakt por me duket se pak po e tepron, ndoshta e ke edhe per arsye inati nuk e di.