Close
Faqja 115 prej 231 FillimFillim ... 1565105113114115116117125165215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 2309
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    E kam bo atė remember po s'bėhet gjė. Kompjutrin e pastroj ēdo herė qė mbaroj punė me internetin (me CCleaner), po nuk qendron ketu problemi. Sepse edhe me pare e kam pastruar dhe i ka ruajtur te gjitha te dhenat, po tani gjate kesaj javes se fundit nuk i logohem dot automatikisht (jo vetem ne forum, po edhe ne faqe te tjera).

Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Kontrollo cookies dhe shif ke ForumiShqiptar.com

duhet te kesh bbuserid dhe bbpassword si cookie. Nese si ke i ke fshire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Jack Watson, mos u lodh fare. Shko ne start,All Programs Folderi (Mozilla Firefox), kalo tek Mozilla Firefox (Safe Mode). Jepi nje restore, dhe do jesh ne rregull, se me cfare lexova i paske provuar te gjitha.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    E kam bo atė remember po s'bėhet gjė. Kompjutrin e pastroj ēdo herė qė mbaroj punė me internetin (me CCleaner), po nuk qendron ketu problemi. Sepse edhe me pare e kam pastruar dhe i ka ruajtur te gjitha te dhenat, po tani gjate kesaj javes se fundit nuk i logohem dot automatikisht (jo vetem ne forum, po edhe ne faqe te tjera).

Nėse edhe kėto nuk bėjnė punė, atėherė jepi njė remove Mozillės nga Control Panel/Add Remove Programs dhe ri-instalo programin dhe duhet tė jetė nė regull. Ndoshta ka vet mozilla ndonjė problem, kėshtu njė ri-instalim ndoshta do tė mund tė tė ndihmoj tek problemi qė tė shfaqet.
    Sui generis

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mund te jete shkaku te CC cleaner.E hap programin klik ne options/cookies buton.Do shohesh dy dritare te vogla.Ne dritaren majtas klik te forumi shqiptar dhe klik djathtas ne kutine --->
    Cookies nga forumishqiptar do ruhen.
    Arsye tjeter mund te jete skadimi i cookies te forumit qe mund te jene sezonale qe nuk qendrojne aktive gjithe kohen,por skadojne.Ne kete rast shkaku eshte te serveri i forumit dhe jo te kompjuteri jot.
    provo te fikesh kompjuterin per 2 minuta per te pastruar memorjen Ram dhe routerin dhe e ndez prap dhe provon login me heren e dyte
    Heren e pare bej login te rregullt dhe fut chekmark V.E mbyll faqen dhe futesh prape ne forumi shqiptar.Login automatik duhet te punoje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 13-10-2008 mė 19:32
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106

Internet Explorer Script Error

Ēdo her kur hapi msn-n me cfaqet kjo dhe per disa sekonda bllokohet pc.
    Si mund ta fshij ose rregulloj kete problem ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 14-10-2008 mė 13:43 Arsyeja: Ndreqje e adresės sė figurės.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ke virus nė kompjuter, provo ta skanosh kompjuterin tek kjo faqe http://virusscan.jotti.org duke zgjedhur kėtė skedar actxprxy.dll.

Ndodhet tek C:\WINDOWS\system32\

Njė zgjidhje ėshtė ndėrrimi nė mėnyrė manuale e atij skedari me njė tė ri, tė pa infektuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 14-10-2008 mė 13:28
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Instalo nje version me te ri se ky qe perdor.Une te sygjeroj Mozilla Firefox..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk ka lidhje me versionin e Internet Explorer, e jep edhe nėse instalon Mozilla nė kompjuter.

SempreBarce, tė sugjeroj tė bėsh kompjuterin update.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 14-10-2008 mė 13:34
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Ke virus nė kompjuter, provo ta skanosh kompjuterin tek kjo faqe http://virusscan.jotti.org duke zgjedhur kėtė skedar actxprxy.dll.

Ndodhet tek C:\WINDOWS\system32\

Njė zgjidhje ėshtė ndėrrimi nė mėnyrė manuale e atij skedari me njė tė ri, tė pa infektuar.
    Mbrem bera scan me kaspersky, pa sukses.

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Zakonisht punoj me Firefox

Sidoqoft ju faliminder per ndihmen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •