Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 130
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga ICE-BOY Lexo Postimin
    Te gjith ankohen qe ska pun jo ktej po andej varferi e madhe etje , po kur vjen puna kafenet i gjen plot e perplot (je me fat po pe ndonje femer) edhe jo ralle i gjen kta individ duke pir pije te shtrenjta. Edhe jo se nuk ka pune se pune ka plot. ose me sakt ka aq sa per te jetuar mre! Pse ndodh keshtu ?
    ca ke permendur ktu eshte shume e vertete...

tani un vetem nje here ne vit kthehem ne shqiperi (2here nqs jam me fat), edhe vetem per 1 muaj, edhe gjate atij muaji (zakonisht gushti) te gjith jan pak a shume rrumpall, dhe smund tiu ve shume faj se eshte edhe muaj pushimi...

por ne te njejten kohe nuk shoh shume mundesi pune ne shqiperi, mbase gabohem, por edhe ato vende pune qe jan nuk jane teper motivuese nga ana financiare... do thuhet qe jan me mire se hic fare, edhe jam shume dakort por mbase ne shqiptaret pa e ditur jemi icik dembela apo fodulla nga vete natyra.....

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Nuk besoj se ndalohet me ligj te qendrosh neper kafenio.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    Nuk besoj se ndalohet me ligj te qendrosh neper kafenio.
    ndalohet nga nomat njerzore te lesh femijet pa buk e te rrish si parazit...

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    ndalohet nga nomat njerzore te lesh femijet pa buk e te rrish si parazit...
    Nuk jemi ne ata qe vendosim per te tjeret.nje fjale e urte thote.KOKA TA BEN KOKA TA PESON.Dhe as per gjukim ndaj te tjereve nuk e kemi te drejten. i vetmi qe na gjukon te gjitheve eshte PERENDIA VETE.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    Nuk jemi ne ata qe vendosim per te tjeret.nje fjale e urte thote.KOKA TA BEN KOKA TA PESON.Dhe as per gjukim ndaj te tjereve nuk e kemi te drejten. i vetmi qe na gjukon te gjitheve eshte PERENDIA VETE.
    un nuk gjykova njeri, thjesht shpreha opinionin tim, sic kan bere edhe antaret e tjere sic po ashtu ke ber edhe ti...

un spo them qe nga pa-punsia e tyre po vdes un per buke...
    edeh ne rastin konkret, fjala jote KOKA TA BEN KOKA TA PESON sikur spara qendrron, sepse prindi rri pa pune por femija vdes per buke, pra ben prindi peson femija...
    Ndryshuar për herë të fundit nga white_snake : 13-10-2008 më 06:59

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga ICE-BOY Lexo Postimin
    Te gjith ankohen qe ska pun jo ktej po andej varferi e madhe etje , po kur vjen puna kafenet i gjen plot e perplot (je me fat po pe ndonje femer) edhe jo ralle i gjen kta individ duke pir pije te shtrenjta. Edhe jo se nuk ka pune se pune ka plot. ose me sakt ka aq sa per te jetuar mre! Pse ndodh keshtu ?
    Ju pergezoj per temen sepse eshte nje nder gjerat aktuale te shoqerise...

Duke pare realitetin tone, vertet nje gje e till ndodh...mund te shohesh cdokend duke frekuentuar kafenet, pamvarsisht i punsuar e jo...
    Vertet te vie cudi kur thone se jam i papune dhe si eshte e mundur qe ai te dal te pij ne kafene, por nje gje e till mendoj se ndodh sepse shumica e tyre kan nga te mbijetojne dhe gjithmone mendojn ne argetime duke mos pare si dikush i fiton parat, dhe ti harxhoj gati...
    duhet te jemi pak sa te ndergjegjshem ne ate qe bejm nuk them se un per vete nuk dal, dal po me kufi...jo per ta tepruar...
    Be Yourself....

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Albi Lexo Postimin
    Elen.....

Me duket se ketu s'po flasim per prinderit tane por per rinin shqiptare Ok.Se sa per prinderit tane ata dihet qe me frymen e punes jane ritur dhe ''kalitur''.Ndersa per brezin e ri eshte shume shume e veshtir te gjesh nje pune te (hajrit) dhe jo te gjithe jane ke varianti qe eeeehhhh ku punohet me 200 mije lek te vjetra ka dhe nga ata qe nuk e kan fare mundsin ta gjejne ate roge.Por sic eshte ajo shprehja qe po i zuni dhembi mish shqiptarit nuk kujtohet me per Barkpangopurin.Dhe sa per karakterin tend duket njeriu qe mendon vetem per veten e vet dhe me shume te drejt te kam karakterizuar qe ti je ai tip qe kalova lumin te dh..... kalin ciao.
    si ta kesh..
    me paske karakterizuar pale..Ajo shprehje eshte per bukeshkale..dhe ti..apo ate dime , ate themi..c lidhje ka me kete teme..
    Me beri ndonje nder mua rinia shqiptare apo qeveria shqiptare keshu dhe nuk ua di per nder une!!!
    What do you smoke man??
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    te rish anej ka shqipria osht mir por kur rin shqipot knej ka ameriqia neper ca kafene shqiptare si barake qi ene burundi i larget do i kishte zili hahahahahahahahaha ene lujn gjith diten bilardo. masanej nuk kon pare me pagu billat.

po kur rin gjith diten ne starbuks hahahahahahahahaha
    no glove no love

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Para nja pak oresh degjoj nje shqipo duke thene "paaa, ne Shqiperi behet qejf , kafe tere diten". Ene une tani si tipe qe kam lesh ne gjuhe e s'mund te rri pa folur i them"vallai po, atij i them qejf une; te kalosh 5h ne kafe duke pare kamarieret ne minifund e ne darke t'i lypesh para ne telefon vellait nga jashte se s'ke me ca mban kalamajte" Qejf truthatesh. S'kuptoj si nje njeri normal mund te hyje ne kafe me teper se dy here ne jave me nga nje ore.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Kjo dukuri eshte edhe ne Shqiperi edhe ne Kosove mendoj se e kemi ne gjake ne shqiptaret,dhe mendoj se na duket se po shijojme jeten ne nje fare menyre duke ndenjur neper kafene.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  4. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  5. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •