Shoku: doktori te pyet si je me shendet dhe jo si ke qene!
Mire Tirona i ka fituar kampionatet ne kohen e qepes dhe te zogut po Dinamo?
Futbolli do dhe loje dhe mend! E ke pare Gjermanine! Me lojra te dobta ka arritur ne finale apo dhe ka fituar trofe! Ne fund te fundit ne i themi Gjermani se eshte 3 here kampione e Botes!
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Jam dhe une me Partizanin! E kam skuader zemre
Duam Gol Partizani Duam Gol dhe Fitoreeee
My Code is Honer & Pride!
Ishulli, ngjyr e kuqe ngjyr dashnie, Partizonit c`i ka hije ... oleeeeeee oleeeeeeeeee
oboboobobobo na u rikthyen brigadat e brigadieret lol
urime per tifo grupin
e suksese
JO SEKS PARA MARTESE
... Morra ...
Mos i ngatrroni Yjet me yllin tuaj komunist banditesk.
Keto jane YJE
YJE te fituar ne fushen e blerte me gjak e djerse. Ju morrat edhe ate yllin tuaj e keni te vjedhur nga skuadrat serbo - sllave ...
Sa per te tjerat TIRANASAURUS REX
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
o skuth, mireseerdhe ketu mes nes mes Demave te KuqPo here tjeter mos na bjerr keshtu ngjyrash me vete se na prish uniformen
neve jemi te Kuq lale dhe keto ngjyra na kane shume lezet.. Kush eshte skuadra me me shume tifoze ne Shqiperi? ---- PARTIZANIIIII Oleeee
Dhe sa per Yllin, kjo tregon se jemi Skuader me shume Histori brenda dhe kjo ska asgje te keqe.. me ato sllavet po ia fut kot fare ... Neve jemi Skuadra e Ushtrise : )) Kurse ju keni emer te ri, ku di une cka qene ajo 17 apo 18 nentori![]()
My Code is Honer & Pride!
Krijoni Kontakt