Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 128
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Flm. Drini_i_Zi edhe une keshtu kam ndegju nga disa qe thon nuk ka literatur as te ta lejon po as qe ta ndalon.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Duhet të kihet kujdes që organet të jen të pastra sepse mos pastërtia mund të sjell semundje te ndryshme , infektime...
    Pasiqë muslimanët janë të bër synet dhe femrat muslimane e kan për obligim pastrimin e organeve ateher duhet të jen të lejuara.

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Pershendetje per temen shum e qelluar. Une jam musliman dhe perpiqem sa me shum qe te jem me afer Aallhut dhe gjithnje lutem te jem i udhezuar nga AI pa keqkuptime kam nje pyetje qe skam mujt me i gjet pergjigje deri me tani.

A lejohet sexi ORAL ne Islam....

flm. per mirkuptim.
    Lejohet por kushtimisht!.. Ne rend te pare duhet qe te siguroheni se organet gj. jan te pasterta, sepse ne islam kerkohet pasterti, dhe duhet ruajtur se mos po behet zakon kjo pune (shpeshtohet)..... Allahu e din me se miri
    Selam aljekum

Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    2. Ndalohet për burrin të bëjë marrëdhënië seksuale me gruan e tij në anus (rektum).
    Ne shkolle kam patur disa vajza myslimane te larguara prej vendit te tyre dhe ne perendim ishin hapur me shume ndaj jetes dhe lirise seksuale. Gjate nje bisede shoqerore ne lidhje me virgjerine ishin disa ato qe konfirmuan kete qe vajzat ne keto vende, pra me besim te forte mysliman dhe me ligj te Sharia-s kur krijojne lidhje dashurore (jo martesore) kryejne marrdhenie ne anus qe mos prekin virgjerine. Dhe kjo doli nga goja e vete femrave.

p.s. Shume gabim qe e ndalojne marrdhenien ne anus me gruan. Seksi nuk ka pse te kete kufizime, pavaresisht nga deshira e disave. Ka plot femra qe e preferojne kete lloj marrdhenie seksuale.

Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin

4. I ndalohet gruasë të refuzojë ftesën e burrit për marrëdhënie seksuale
    Transmeton Buhariu dhe Muslimi nga Muhammedi alejhisselam ,ku thuhet :
    “Në qoftë se burri e thirr gruan e vet në shtrat për marrëdhënie (seksuale), kurse ajo nuk vjen (refuzon) dhe ai hidhërohet në të , atëherë mëlaqet e mallkojnë këtë grua deri në agim (sabah) “. Në një transmetim tjetër thuhet : “Derisa ai të pajtohet me të (gruan)” .Kjo do të thotë allikimi I melaqeve do të vazhdojë ,derisa ai të pajotohet me gruan (vër.e përkth.).
    Pra gruaja e ka për detyrë që të vërejë temperamentin e burrit të saj dhe t’I plotësojë atë që dëshironë nga zbukurimi ,mirësjellja dhe marrëdhëniet seksuale në kohë të caktuar , që nëpërmjet kësaj forcohet lidhje bashkëshortore midis tyre dhe të thellohet mirëkuptimi dhe dashuria në shpirtin e tyre .
    Në të kundërtën , jeta bashkëshortore do të shkojë nga një e keqe në tjetrën dhe ndoshta kjo mosmarrrëveshje do të çojë nç ndarje dhe shkurorëzim!

Marrë nga libri : “Rregullat e fejesës ë të martesës dhe detyrimet e bashkëshortësisë “
    Autori : Abdullah Nasih Ulvan
    Po nese burri refuzon te bej seks me gruan e tij, cfar mallkimi a denimi e pret?

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Rina3 Lexo Postimin
    Po nese burri refuzon te bej seks me gruan e tij, cfar mallkimi a denimi e pret?
    Duhet me e ba edhe nje here synet.(shaka)

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Duhet me e ba edhe nje here synet.(shaka)

More pse ben ti shaka pak pune, po une kam dertin tim, se si muslimane qe jam, deri me tani kam ber seks per qef timin, e kur kam pas deshire. Ndoshta edhe kur skam pas qef kam refuzu burrin, e ndoshta edhe ai kur ka qen i lodhur me ka refuzu mua. Per vete po e di qe melaqet mi paskan shti 700 mije dreqen ne bark duke me mallkuar, po cka u ba me burrin tim, a e kan mallku edhe ato, apo t´ja filloj une ta mallkoj? Ketu ta kam problemin una.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    More pse ben ti shaka pak pune, po une kam dertin tim, se si muslimane qe jam, deri me tani kam ber seks per qef timin, e kur kam pas deshire. Ndoshta edhe kur skam pas qef kam refuzu burrin, e ndoshta edhe ai kur ka qen i lodhur me ka refuzu mua. Per vete po e di qe melaqet mi paskan shti 700 mije dreqen ne bark duke me mallkuar, po cka u ba me burrin tim, a e kan mallku edhe ato, apo t´ja filloj une ta mallkoj? Ketu ta kam problemin una.
    Po ku ka mallkim me te madh se ta beshe burrin per se dyti synet moj Rina.
    Per ate edhe te thash.Mos ua ler ti fare ate pune melaqeve.Po te refuzoi edhe njehere,dergoje menjehere te kirurgu.Pra,me mire ta mallkosh ti se sa melaqet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-09-2008
    Postime
    1
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ne shkolle kam patur disa vajza myslimane te larguara prej vendit te tyre dhe ne perendim ishin hapur me shume ndaj jetes dhe lirise seksuale. Gjate nje bisede shoqerore ne lidhje me virgjerine ishin disa ato qe konfirmuan kete qe vajzat ne keto vende, pra me besim te forte mysliman dhe me ligj te Sharia-s kur krijojne lidhje dashurore (jo martesore) kryejne marrdhenie ne anus qe mos prekin virgjerine. Dhe kjo doli nga goja e vete femrave.

p.s. Shume gabim qe e ndalojne marrdhenien ne anus me gruan. Seksi nuk ka pse te kete kufizime, pavaresisht nga deshira e disave. Ka plot femra qe e preferojne kete lloj marrdhenie seksuale.
    Ti duhet te jesh me origjin greke, ndryshe ska mundesi. (hajde pler hajde)

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Jam shume kurjoz te lexoj mendimin e disa vajzave muslimane per kete regull. Ma mer mendja se pyetja ime perse femrat nuk u lejohet te hyjne ne xhami nga dera kryesore por duhet te hyjne nga dera e pasme ose anash mori nje pergjigje direkt nga ky paragraf. Nuk eshte kjo shkelje e te drejtave te femres?
    E qka je ka don me thene me kete , jo aspak , femrat kur hyne ne xhami hypin lart kurse meshkujt posht .

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin

Ke naj gje me me vlere me thene apo vetem me thashe e theme don te mirresh , tek ne s eshte me rendesi se qfar bene ai apo ajo kryesorja eshte te dihet e verteta . Ketu ja ki fut kot plako qefi dhe arsyeja dallojn .

?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
    KOSOVA E MADHE

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  3. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  4. Shpjegim i lehte mbi temat e Teuhidit
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 08:01
  5. Sfida e Kur’anit në lidhje me prozën dhe poezinë arabe
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2006, 15:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •