Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 126

Balerinat serbe çmendin djemtë shqiptarë

Balerinat serbe, çmendin djemtë shqiptarë

30/08/2008 - 17:30

Si çdo fundjavë tjetër në kryeqytet gjallërinë dhe adrenalinën më të madhe mund ta gjesh në pubet apo klubet e natës. Dhe “Venue” është një ndër vendet që mirëpret gjithmonë balerina të huaja. Këtë rradhë ka qenë momenti i mikëpritjes së balerinave serbe të cilat kanë performuar ndryshe nga të gjitha koleget e tjera. Të rregulluara në mënyrën më të mirë të mundshme provokuese ato kanë mbajtur veshur ‘playboy’. Ngjyra e bronxtë e lëkurës ka bërë një kontrast perfekt me ngjyrën e bardhë të të brëndshmeve në formë guacke. Paparaci ka qenë këtë të premte tek “Venue” dhe ka kapur nga afër balerinat serbe të cilat për hir të së vërtetës kanë çmendur djemtë që ndodheshin në ato momente në pub, të cilët i kanë ndjekur për minuta të tëra gjatë performancave të tyre joshëse.

Gazeta Shqiptare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-08-2006
    Postime
    8
    Kto serbet alamet dhipash jan per ti shky. Kafsh fare.

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Balerinat serbe, çmendin djemtë shqiptarë

30/08/2008 - 17:30

Si çdo fundjavë tjetër në kryeqytet gjallërinë dhe adrenalinën më të madhe mund ta gjesh në pubet apo klubet e natës. Dhe “Venue” është një ndër vendet që mirëpret gjithmonë balerina të huaja. Këtë rradhë ka qenë momenti i mikëpritjes së balerinave serbe të cilat kanë performuar ndryshe nga të gjitha koleget e tjera. Të rregulluara në mënyrën më të mirë të mundshme provokuese ato kanë mbajtur veshur ‘playboy’. Ngjyra e bronxtë e lëkurës ka bërë një kontrast perfekt me ngjyrën e bardhë të të brëndshmeve në formë guacke. Paparaci ka qenë këtë të premte tek “Venue” dhe ka kapur nga afër balerinat serbe të cilat për hir të së vërtetës kanë çmendur djemtë që ndodheshin në ato momente në pub, të cilët i kanë ndjekur për minuta të tëra gjatë performancave të tyre joshëse.

Gazeta Shqiptare

Mossssss cfar paskam humb .Kure do vine perseri dini gje :P:P

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Po pse tek "Problematika Shqiptare" kjo?

Thjeshte i pelqejne ato balerinat, cte keqe ka kjo. Serbet jane femra shume te bukura, sllavet ne pergjithesi, vetem kjo gje qe s'mund te kete kufinje politik.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Kjo eshte pika kur turperohem pse jam shqiptare.
    Dje mirepritej kuzhina serbe ne mes te Tiranes,disa dite me pare trupa e teatros nga Beogradi
    me pase Edvini ndau celesin per nje tjeter shka,e sot djemet tane "cmenden" mbas balerinave serbe.Dhe komentet jan si gjithmone nga shume shqiptare te Shqiperise te cuditshme dhe te pa kuptueshme per ne,shqiptaret e viseve tjera.
    Pra,keto gjera me bejne secilen here te ndjehem i turperuar se jam shqiptare.

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Dje mirepritej kuzhina serbe ne mes te Tiranes,disa dite me pare trupa e teatros nga Beogradi
    me pase Edvini ndau celesin per nje tjeter shka,e sot djemet tane "cmenden" mbas balerinave serbe.Dhe komentet jan si gjithmone nga shume shqiptare te Shqiperise te cuditshme dhe te pa kuptueshme per ne,shqiptaret e viseve tjera.
    E di qe ndjehesh i turperuar sikurse shume bashkqytetare te tu. Ja qe duhet te mesohesh ti dhe te tjere me faktin qe qejfi dhe arti nuk kane ngjyra politike e etnike. Te kuptoje Daje, te kuptoj mire qe eshte e veshtire ta pranosh, por ja, me nje cik shtrengim dhe perpjekje dhe ti mund ta kuptosh nje dite qe ketu s'ka asgje te keqe.

Per temen, me zor pres te kthehem ne Tirane si turist dhe si ish-qytetari i vjeter i saj. Balerinat sllave jane hata fare. Ketu ne NY i kemi ruset te papara
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Pse a nuk paskan shqiptart per kend me u cmend veq per shkina a, zoti i marroft

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    E di qe ndjehesh i turperuar sikurse shume bashkqytetare te tu. Ja qe duhet te mesohesh ti dhe te tjere me faktin qe qejfi dhe arti nuk kane ngjyra politike e etnike. Te kuptoje Daje, te kuptoj mire qe eshte e veshtire ta pranosh, por ja, me nje cik shtrengim dhe perpjekje dhe ti mund ta kuptosh nje dite qe ketu s'ka asgje te keqe.

Per temen, me zor pres te kthehem ne Tirane si turist dhe si ish-qytetari i vjeter i saj. Balerinat sllave jane hata fare. Ketu ne NY i kemi ruset te papara
    Per shkak te miqesise tuaj me serbet,malazezet dhe ruset,edhe ne te kaluaren ne te tjeret kemi pare te zite e ullirit.Ky ka qene njeri nder shkaqet qe ne na kushtuan dekada vuajtje dhe mjerim.

Dhe une te them pa dashur te trumpetoj patriotizem:nje cike shtrengim duhet te beni ju te gjithe qe keni kete mendim,jo ne do te shtrengohemi pra, por ju.Ne(Shqiperia dhe Kosova )heret a vone do te funkcionojme si nje shtet dhe si nje bashkesi dhe me se voni atehere ju do te "shtrengoheni".
    Se cfare eshte arti e dime edhe une edhe ti.
    Se cfare eshte shkau(per fat te keq)e di une por nuk e di ti.
    Edhe fjalia"...te kthehem si turist dhe si ish qytetare..." ne vendin tende nuk do me kishte bere shume krenare,por ja se ka njerez qe krenohen edhe me keso gjera.

Ja pra ,ky eshte mendimi im per temen,zoteri, ish- qytetare tirons dhe ish- shqipetare.

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    po keto jane ato tendencat latente, qe te bejne te ndihesh inferior ndaj tyre.
    fatkeqesisht edhe po ia arijne qellimit, ne Tr...

ndersa ti bruko, juve mund te iu cmendin, eh neve jo valla se jon te tejkaluara per ne n'Pr...
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Ate qe kane e kane nuk mund tia mohojme ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •