Close
Faqja 103 prej 231 FillimFillim ... 35393101102103104105113153203 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 2309
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2008
    Postime
    47
    Marolsi une propozoj PAQE pasi shikoj defekte ne reklamen time gjithashtu pranoj qe nuk jam ekspert i mirefillte.Sigurisht qe me keni bere verejtje me vend dhe i pranoj si te mireqena.
    Pak me teper sinqeritet nga ana ime nuk do te kishte shtyre ty te me hetoje.
    Gjithsesi pervecse propozoj PAQE dhe MIQESI gjithashtu kerkoj ndihmen tende dhe te miqve te tjere se si mund te aplikoj ndonje rruge akome dhe me te sigurte per te ardhmen time pasi jam vertet i interesuar te zhvilloj nje biznes timin online,.
    FLM!

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga underground2008 Lexo Postimin
    bvizion te lutem me jep nje shpjegim si arrin ti terheqesh leket nga paypal ne accountin and bankes tende.cfare menyre perdor pasi ndoshta dhe une do ta provoj nje eksperience te tille.
    Me sa di une ( ndoshta ja fus kot ) paypal nuk mban leke ne llogari ( account balance ) por per shqiperine vetem mund te dergosh per momentin.Pra ALBANIA nuk eshte ne listen e save money with paypal.TE lutem nqs je online pergjigju sa me shpejt pasi jam dhe une online.
    Ps.Me trego nje menyre operative me leket...Ky eshte shqetesimi im.
    FLM!
    Sigurisht! Vetem se ne Shqiperi nuk jam i sigurte si funksionojne gjerat me bankat Shqiptare.

Me PayPal mund te terheqesh para nga banka, dhe parate e fituara ne PayPal mund ti transferosh ne banke sa here te duash. Tek "My account" ke nje opsion "Withdraw" Nga aty zgjedh se ne cfare banke do ti dergosh (ca knfigurime bankash te tuat do ti kesh bere perpara ne llogarine PayPal) dhe pastaj zgjidh shumen qe do dergosh. Ka nje kriter qe kofizon shumen minimale ne £6 apo 10 Euro. Pra nuk mund te dergosh ne banken tende shume poshte kesaj minimales. Dhe transferimi i parave nga PayPal ne banke mund te kompletohet mbrenda 5 ditesh pune (me dite pune nenkuptoj nga e hena deri te premten, fundjava ne pergjithesi eshte inaktive)

Dhe mund te mbash para ne llogarine e PayPal sa te duash. Por mbase rregullat dhe konditat ndryshojne ne vende te ndryshme. Une mund te flas per ketu ne UK vetem, se nuk kam patur/kam ndonje eksperience ne vende te tjera.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ja dhe nje paracitje...............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2008
    Postime
    47
    Byrazer flm shume por e kam provuar te terheq leke nga paypal kam bere disa refund money por e vetmje menyre ketu ne shqiperi eshte qe ato i cojne leket ne karten e kreditit pasi banka e shqiperise ( Qendrorja ) nuk ka SWIFT keshtu qe une as nuk mund te mbaj leke ne paypay dhe as mund ti terheq ne banken time ose ti terheq nepermjet ATM pasi ato nuk e ofrojne kete sherbim akoma ne shqiperi.
    Sa keq qe jetojme ne shqiperi...
    Flm dhe nje here dhe nqs ke ndonje rruge tjeter te sigurte per te bere para ( por te lutem jo te me haje shume kohe pasi jam i zene me pune te tjere "reale" ) mos u kurse....
    Thanks again!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    na e zgjidhet problemin.. gjithe mileti tani do behet i kamur. po mire mor keshilltare.. a thua mbeti per ne ta zbulonim kete metode dhe bota e qyteteruar ka fjetur gjume gjithe kete kohe?! te ishte aq kollaj do ishin te gjithe miliardere. ka miliona te papune bota dhe thua nuk do merreshin me kete zgjidhje origjinale sic na e pershkruani ju?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2008
    Postime
    47
    Keto gjera qe ne themi jane per boten e civilizuar qe perdor teknologjine e fundit te informacionit dhe te shkembimit monetar kurse bota e pa civilizuar ka nevoje per shume vjet te arrije ne stadin e botes se civilizuar dhe te behet pjese e ketij rrjeti te mrekullueshem
    Merr shqiperine ti....ka papunesi ka injorance prapambetje dhe sigurisht papunesi, plus e paintegruar.
    Por mos harro qe nivelet e papunesise ne evrope dhe amerike jane shume te ulta shoku dhe kjo e gjitha vjen si pasoje e zhvillimit te tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga underground2008 Lexo Postimin
    Keto gjera qe ne themi jane per boten e civilizuar qe perdor teknologjine e fundit te informacionit dhe te shkembimit monetar kurse bota e pa civilizuar ka nevoje per shume vjet te arrije ne stadin e botes se civilizuar dhe te behet pjese e ketij rrjeti te mrekullueshem
    Merr shqiperine ti....ka papunesi ka injorance prapambetje dhe sigurisht papunesi, plus e paintegruar.
    Por mos harro qe nivelet e papunesise ne evrope dhe amerike jane shume te ulta shoku dhe kjo e gjitha vjen si pasoje e zhvillimit te tyre.
    po si thua ti "shoku" shqiptaret jane brryla dhe nuk dine ti shfrytezojne mundesite qe jep interneti?! pra nuk ka shqipo te zgjuar pervec teje?! si mendon ti per kete ceshtje "shoku"?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Teliomenos1 : 30-08-2008 mė 11:00

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Teliomenos1, nuk eshte aq kollaj, ashtu sikur nuk eshte aq veshtire. Varet nga prirjet, vullneti, dhe aftesia personale e njerezve.

Nje futbollist sigurisht qe nuk do tregtoje ne ebay. As muratori, as avokati, as piloti, as profesori, as metalurgu, as bujku, as artisti, as shkencari, e as shume e shume te tjere.

Kjo eshte per ata qe kane prirje per te tregtuar. Nuk kerkon ndonje investim te madh. Po ama kerkon intuite dhe disipline te madhe pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2008
    Postime
    47
    UNE "SHOKU" mendoj qe po diskutoj per nje ceshtje qe bota ka kohe qe e ka filluar ndersa ne ketu jemi akoma te varfer per te shfrytezuar mundesite e internetit.
    Kur hyne piramidat ketu bota kishte kohe qe lulezonte me bisnese dhe INTERNET kurse ne "te mencurit e dynjase " vajtem futem leket aty dhe as qe e kishim idene se cdo te ndodhte dhe ne te njejten kohe nuk e kishim idene se c'ishte interneti.
    Shume sherbime qe bota sot i kufizon thjesht duke perdorur interneti ne as qe i kemi zhvilluar dhe as qe do i zhvillojme ndonjehere derisa politika te vazhdoje te mendoje ti pije gjakun ketij populli....
    Une mendoj qe te gjitha aktivitetet online sot drejtohen nga te rinj te cilet premtojne per shqiperine por mor harro qe bota ka njerez madje breza te kualifikuar inxhinieresh, informaticiensh e ku e di cfare tjeter.
    Ketu akoma paguajne per te marre diplomen dhe ti thua nuk jemi ne kaq te mencuar te shfrytezojme internetin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    ebay eshte lloj tregetie personale dhe varet cfare shet apo ble.. por ato shpjegimet e ketij mikut me faqen e tij personale, jane pak te ashpra dhe me gjemba.. nuk kaperdihen kollaj.

online punonin edhe ata qe i kishin vjedhur numrat e kredit kartave 45 milion personave ne bote.. 11 vete ishin gjithsej qe e bene parane online, por sot jane para trupit gjykues.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Teliomenos1 : 30-08-2008 mė 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •