Close
Faqja 58 prej 117 FillimFillim ... 848565758596068108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1167
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Ka ca raste kurm shkarkoj disa file .rar nuk i hap dot se nxjerrin ndonji problem , me thoni emrin e ndonji programi qe ben riparimin e tyre.
    Winrar e ka opcionin per repair dhe shpesh kam pas sukses ne riparimin e tyre

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Varet gjithmone cfare lloj problemi ka. Na jep error code dhe mesazhin qe nxjerr kur mundohesh ti hapesh qe te te ndihmojme me mire.
    Gjithesesi mund te marresh dhe kete:
    Kodi:
    Rar Repair Tool 4.0

Password: 4shar1ng
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 06-07-2008 mė 08:42

Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Winrar e ka opcionin per repair dhe shpesh kam pas sukses ne riparimin e tyre
    EHE cvcx , sa here e kam provuar me kte un , ai thjesht nxjerr nji repaired tjeter po e njejta gje.

Muahhh e ke provuar , se kam pare neper warez si kjo po nuk dua te harxhoj kohen kot se shumica nuk bejne , dmth ka funksionuar per ty?
    Nejse faleminderit te dyve per pergjigjet!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Jo se kam provuar se skam pasur ndonjehere arkiva te prishur, dhe kur kam pasur kane patur probleme madhore qe krijohen gjate shkarkimit dhe ngatrrohet rradhitja ciklike nr file qe mund te zgjidhen vetem me rishkarkim, po perderisa eshte me leke si program duhet te funksionoje ma ha mendja

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Si tė bllokoj dosjet qė tė mos i shikojnė tė tjerėt?

Kam njė vit qė pėrdor Windows Vista por ende nuk kam mėsuar si tė krijoj dosje me kod ku vetėm unė tė kem mundėsinė e hyrjes.

Pra dua qė kur tė tjerėt e pėrdorin kompjuterin tim mos tė kenė hyrje nė disa dosje apo arkiva.

faleminderit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Pėrdore ketė Program qe e pėrdor dhe unė, instaloje vendosi njė pasword, dhe sa here dėshiron qe ta hapesh duhet ti futesh paswordin. Kalofsh mire.

Shkarkoje nga kėtu.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Exziston nje program per te kycur folderat.Ne fakt jane shme.Disa qe kam perdorur jane;
    Folder Lock;Folder Guard.nqs te duhen me thuaj...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Je qe je instalo e nje program per te fshehur folder gjithashu e nje qe I ve password e nje program tjeter qe bllokon hyrjen e nje program qe mbyll drejtorite....ca beni e ca beni pse ju duhen tereketo programe kur windows I ka keto gjera vete. Kliko me te djathte ne drejtori edhe shko ne properties pastaj shko ne permition ler vetem veten tende te kete akses ne kete drejtori pastaj krijo nje user tjeter qe ta perdorin njerzit e tjere e mos I jep te drejta administratori edhe kjo pune mori fund

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Un nuk po shoh permision tek propeties.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka Lexo Postimin
    Un nuk po shoh permision tek propeties.
    Ky e ka fjalėn te krijojmė njė Pėrdorues tjetėr ne pc, dhe sa here largohesh nga pc te ē'lajmėrohesh, apo ta mbrosh me pasword konton tende, nėse nuk din si ta besh atė na trego do te ta shpjegojmė edhe atė.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •