u kënaqa me leximet e fundit --sidomos të baptistit të cilat i lexova tanime ashtu sikurse se duhet-si nxënësi para profesorit.
bizantini po e filloj me ty.
lulëzimi greko romak nuk lejoj më ripërtërirjen(rishkrimin) e veprave që ishin shkruajtur në gjuhë të ndryeshme nga greko latinia me rrezultatin tragjikë të humbjes së shumë veprave shkencore--të paktën kështu thotë historia e gjuhës greke 2002-kopidhaqi.Pastaj po ju kujtoj edhe besimin e lashtë mbi ekzistencën e shumë qiejve-ndertimet e piramidave me saktesi të mahnitshme matematikore në lidhje me largësin edhe levizjen e yjeve.Po kështu vetëm vjetë u vërtetua nga shkenca se deti Jonë kishte thellësin..........po kaq na kishin njoftuar që nga shek 3 p e s etje etje.epoka e gurit rifillon me fundfillimet e p e s me erën tonë....gjë që ti nuk do as ta dëgjosh edhe as ta kuptosh....besoj unë.
alibaba më pëlqeu shumë linku që sollët.Për autorët që janë marrë me shumerët do ju shkruaj në një nga postimet e ardhëshme.Kujtoj se zgjedhimin e foljes "shlyej"=laj..borxhin, e kam sjellë në postimet e mësipërme....zgjedhohet ashtu sikurse shqipja e sotme-fatkeqsisht për zenithin.
Epoka pellazge i ka rrënjët e saja shumë largë edhe vjenë deri në ditët tona falë shqipes.Në kohët më të lashta flitej e njëjta gjuhë--ashtu sikurse thotë bibla e vjetër më duket..
Vërtetimi i Thomopulos se shumerishtja është shqipja e lashtë si edhe vërtetimi i një sëre gjuhësh të lashta të pretenduara si të pa njohura por që bëjnë myyyyyyyqë fjalët e shkruajtura mbi sendin e ashpër i përkasin gjuhës shqipe-duke përmbledhur dalim në përfundimin se shqipja pellazge është njëra nga gjuhët kryesore të mesdheut-sigurisht që është mëma e të quajturave gjuhë indoevropiane.
Krijoni Kontakt