Tani, pse gersheton materializmin me virgjerizmin? lol sigurisht qe eshte e padrejte dhe per mua, por, nese nje femer mesohet t'a perballoje vete jeten, nuk sheh as nga makinat dhe as nga leket.
Julius ne po flasim ne pergjithesi. Sigurisht qe marreveshja brenda ciftit eshte me e rendesishmja. Sigurisht qe bashkebisedimi mes gruas dhe burrit ka me shume rendesi.Edhe? Ku dolėm?
Nėse palėt bien dakort pa u pėrfshirė dhuna nė mes atėherė ty as mua ska pse na vjen keq pėr gjo jo.
Se ka boll fmi e vende tė varfėra qė vuajnė.
Ja ta them une pse duan meshkujt shqiptare vajza te virgjra. Qe te kene mundesi t'i nenshtrojne sa me shume. Sepse dikush qe nuk ka pare nga jeta e jashtme, vecse qendrimit ne shtepi (nuk po flas ketu per nje vajze te shkathet qe nuk ka pranuar te kete ndonje te dashur ne jete, por po flas per nje vajze te mbyllur qe te jete GARANCI E PLOTE PER TA! Me kupton?) nuk ka aftesi te 'shpertheje' njelloj si nje vajze qe di se cfare behet ne jeten jashte.
Ps. Videoja eshte nam fare lol, u shkriva![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 01-07-2008 mė 16:31
to be e virgjer or not to be e virgjer!?thats the question...........dhe per virgjerine flasin ato qe e kan bo si tuneli i lamanshit me disa kalime hahahahahaha
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Po mqs kishit hall si mund te riktheheshit te virgjer, hidhenizues dhe pastrues me efikas se acidi nuk do gjenit. Rrezikshmeria e acidit varet nga temperatura ... Me efikas eshte 90 qe tju vije mendja verdall. Ua siguroj qe do rivirgjeroheni serisht![]()
Tani ti Hyj qaj hallin tend , jo te femrave. E provoje kete punen e acidit![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Moj Perline po si ta nxe goja mi dreq. Ti duhet te thuash cuna goca mbajeni ne forme sa me te mire![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Jo mi jo ,ty sa kam merakun fare une. Aq nikoqire sa je me miqte ti , e imagjinoj sa do jesh me mikeshen
Meqe ra llafi per temen,doja te thoja se kjo puna e qepjes eshte poshtersi. Leqe heret a vone do dale llafi ne shesh e ne ate moment ndonje dell mund ta fluturoje nusen nga dritarja.
Jo mi pse ta fluturoj nga dritarja une banoj ne kat te pare![]()
Krijoni Kontakt