spanjollet fituan me te drejte !!! une jam me italine dhe nuk shpresoja me po te shkonte me penallti !!! urime spanjes dhe fitofte me i miri kampionatin europian !!!
Ps : po keta hollandezve shume shpejt iu erdhi zeri nje dite me vonese !!! nejse mire e kane skane cbejne tani edhe do merren me lloqe kavaje!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
LOLme mire te qojne ne kasaphane Spanjen se te shkojne vete...e te kthehen te turpruar...
Ruset u bene Terrori i Europianit.
Ishalla del nje Finale Gjermani vs Rusi aty do e shohesh se cfar kuptimi ka fjala "Kasaphane"
Si ne kampet e aushvicit ne poloni do behet.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pse nuk e dije ti qe Hollandezet e kan ngrit kupen?
Eee po po, ate kupen e bere nga Rrem Kovaçi e kan ngrit sa fituan kundra Rumanise, per disa skuadra diletantesh aq eshte kampionati, sa te dalesh nga grupi.. eshte Fitore e madhe kjo Lioness sepse rralle here e arrijne kte gje.![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Të betohem.. unë jam më shumë se tifoz me ManUtd po këtë vit uroj ta marri Arsenali vetëm për këtë lojtar gjenial. Më vjen keq që nuk loz për ManUtd po prapë, të jep qejf të shohësh futboll..
po meqë bëri dhe këto dy pastrimet këtë vit, e meriton plotësisht adhurimin.
edhe njëherë -
Fabragas 2008 - THE GRAND INQUISITOR
Prektora
Krijoni Kontakt