Close
Faqja 7 prej 51 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 504

Tema: FC Barcelona

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Po mė habit dėshira e Guardiolės qė ngul kėmbė mos ta shesi Ronaldinhon, dhe mendon se e do pėr plane afat gjata qė ka ndėrmend tė bėj tek Barēa. Mendon se e ka njė lider dhe nuk do ta shesi.
    Ky ėshtė komenti nga ajo qė mora nga webi i Barēės, unė kam qejf ti lexoje webet e ekipeve pėrkatėse nuk i besojė shum gazetave se e dim mirė ku i marin lajmet.

Gjithesesi doja te thoja qe Barcelones i duhen fytyra te reja ne ekip. Disa lojtar e kane perfunduar ciklin tek Barcelona. Ndac ti vi mire disave ndac jo.
    Deri diku jam dakord me ty po dhe deri diku jo. Do lindi pyetje pse ??

Po tė ndėrosh ekipin ē'do vit pėrveē humbjes nuk ke asnjė fitim. Tani tė them qė jam dakord me ty, dua tė them qė shum lojtarė i duket vetja si zot, dhe mendojė se duhet tė lėvizin dhe ta shikojnė njėher veten jo tė parėt po tė fundit diku tjetėr. Dhe mendojė se shum lojtarėve kjo mundėsia e largimit do i bėj mirė, dhan ē'dhanė ishin tė detyruar pasi ėshtė biznes une paguaj pėr tė fituar dhe jo pėr tė tė parė ty se si tallesh, siē kanė bėrė shum lojtarė tek Barēa qė kan nga dy vjet qė marin rrogėn kot dhe nuk japin absolutisht asnjė gjė.

P.s Tė shikojmė fundin pasi aty gjehet e vėrteta, se vitė pėr vit ē'farė nuk po dėgjojmė do iki ky do iki ai, do vi ky do vij ai etj.

Kalofsh mirė,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    Me qė jemi tek tema e Barēės po sjell disa video tė talentėve tė skuadrave tė tė rinjėve.

http://www.youtube.com/watch?v=z37bAWzXwRQ

http://www.youtube.com/watch?v=-VvjPG2PN3g

http://www.youtube.com/watch?v=lkm8oKn63Fg

Kjo video ėshtė e Tiago Alcantara i cili ėshtė thirur dhe nga Barēa ekipi i tė mėdhenjėve.

P.s Kjo video ėshtė pėr DoLpHiN qė nuk pati mundėsin tė shikojė talentet e rinjė qė lozėn me Muarcian.

http://www.youtube.com/watch?v=auUxdr78Rok
    Po nuk luajten keta te dy me Murcian. Luajti Fali dhe nje tjeter qe ja harrova emrin. Nuk e pashe dot ndeshjen dhe nuk po e gjej dot te plote.
    Meqe ra fjala , Jonathan Dos Santos eshte 17-18 vjec more
    Me te talentuarit mbahen Thiago dhe Assulin 16 dhe 17 vjec.
    Te shikojme kete vere ke do te sjellin nga Argjentina ne akademi , se Barca ka krijuar nje lidhje me Atletico Lujan ne Argjentine i cili qe vjet e ka nderruar emrin ne "FC Barcelona Juniors Lujan".
    Ky projekt pervec spikatjes se talenteve ka si qellim qe pervec stervitjes edhe ti shkolloje femijet. Secili prej femijeve eshte i detyruar te shkoje ne shkolle nese deshiron te vazhdoje te jete pjese e projektit. Rendesi e madhe i kushtohet edhe trajnimit te femijeve per tu mesuar me jetesen larg familjes apo me ndryshimin e vendbanimit.

Marre nga faqja zyrtare e Barcelones.

PS: Assulin eshte thirrur ne kombetaren e Izraelit qe para 5 muajsh. Atehere ishte vetem 16 vjec
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 23-05-2008 mė 20:21
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Lider duhet te jesh ne loje, jo ne letra

Dinho nuk eshte me lider i Barcelones. Per mua eshte bere thjesht nje lojtar.
    Personalisht nuk me intereson shume, qendron apo jo Dinho.

Une dua fryme te re ne ekip.

Lider ka qene, eshte edhe do te jete akoma Dinjo nqs do te qendroj ne Barcelone. (Edhe jam disi i bindur qe do te qendroj)

Aldo ty personalisht le te mos te interesoje, u intereson te tjerve.
    P.S Ajo fryma e re qe don ti ne ekip nuk te sjell asgje. Ne skuader duhen 2-3 lojtare me shume. (Une po te them vetem kete, ishalla qendron Dinjo dhe marim nja 2 perforcime te mira, dhe nuk kemi probleme me lendime ne skuader si kete vit) e pastaj shif se kush eshte Barcelona e madhe sic thua ti.
    #VamosArgentina

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Meqe ra fjala , Jonathan Dos Santos eshte 17-18 vjec more
    11 ANTIGUOS ??? Ē'do tė thot se nga pėrkthimi im do tė thotė nė moshė 11-tė vjeēare.

Tani ky nuk ėshtė faji im, po i Webmasterave tė faqes zyrtare tė Barēės.

P.s Mayo 13 1997 ??? Ē'do tė thot kjo... Mos mė thuajė qė ke ngatėruar Eder Dos Santos me Jonathan Dos Santos, se kėto e kanė traditė familjare futbollin, qė nga i jati kur luante me Brazilin i cili njihej me Zizinho.

Kalofshi mirė,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gerrard : 24-05-2008 mė 13:12
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    E di me njemije firma qe eshte 17-18 vjec , se jam anetare ne nje forum te Barcelones dhe aty jane ca anetare nga Barcelona qe shkojne i shikojne edhe ndeshjet e te rinjve. Ata ashtu thone. Edhe ne faqen zyrtare 18 vjec figuron jonathan. Biles para 1 muaji e paska pasur ditlindjen. 11 vjec nuk lejohet ne Barca C (Youth A). Minimumi eshte 14 vjec. Me te vegjelit jane ne Youth B dhe C.

shiko listen e te rinjve:

NAME POSITION DATE OF BIRTH
    Jordi Masip López Goalkeeper 03-01-89
    Rubén Mińo Peralta Goalkeeper 18-01-89
    Mauricio Alcaide "Mauri" Defender 29-01-89
    Daniel Garcia Currius "Dani" Defender 07-01-90
    David Įlvarez Vįzquez "Polaco" Defender 19-02-90
    Marc Blasco Albaladejo Defender 11-02-89
    Įlex Bolańos Garcķa Defender 06-01-90
    Rubén Martķnez Granja Defender 08-12-89
    Įlex Ruiz Jiménez Defender 19-06-89
    Mario Vicens Manzanares Defender 10-04-89
    Thiago Alcantara Do Nascimento Midfielder 11-04-91
    Andreu Fontas Prat Midfielder 14-11-89
    Ilie Sanchez Farres Midfielder 21-11-90
    Enric Vallés Prat Midfielder 01-03-90
    Jonathan Dos Santos Ramķrez Midfielder 26-04-90
    David Gonzįlez Dķaz Midfielder 20-01-90
    Juan Antonio Garcia Osado Forward 07-08-89
    Walter Fernįndez Balufo Forward 14-08-89
    Joan Pons Barrera Forward 07-08-89
    David Rodrķguez Miquel "Rodri" Forward 02-01-89
    Jorge Yepes Roda Forward 25-02-89

Ja kalofsh mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 24-05-2008 mė 13:43
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Blerja e pare per sezonin 2008/09 ne radhet e Barces eshte lojtari i Sevilles Keita. Ky transfert ka kushtuar 14 milione euro.

#VamosArgentina

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Transfertė i qelluar duket ky ... do shihet ne sezonin e ri

Suksese.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Lider ka qene, eshte edhe do te jete akoma Dinjo nqs do te qendroj ne Barcelone. (Edhe jam disi i bindur qe do te qendroj)

Aldo ty personalisht le te mos te interesoje, u intereson te tjerve.
    P.S Ajo fryma e re qe don ti ne ekip nuk te sjell asgje. Ne skuader duhen 2-3 lojtare me shume. (Une po te them vetem kete, ishalla qendron Dinjo dhe marim nja 2 perforcime te mira, dhe nuk kemi probleme me lendime ne skuader si kete vit) e pastaj shif se kush eshte Barcelona e madhe sic thua ti.
    Po ca lider me thua re !!!! Lider s'e do ti tani ?! Nuk te ka faj njeri s'e je fiksuar ti me ate, por e verteta eshte se Dinho nuk eshte me ai i pari. Te pakten ka me teper se nje sezon qe nuk jep asgje.

Cfare kishte per te dhene i tha. Nese do iki do i uroj suksese nga te veje dhe i jam mirenjohes per cfare ka dhene.

Deshira ime eshte qe, jane dhe ne diskutime e siper per te afruar Ibrahimovic dhe Alves.
    Barcelona duhet te nderroj ekip. Ata lojtar qe do vijne nuk vijne nga hici. S'e shof disa nga ju qe thoni do kohe te lidhet ekipi etj. Lojtaret qe do vijne do jene lojtar qe i pershtaten lojes se Barcelones.

LIDER NJE ESHTE TEK BARCELONA. I MADHI LIONEL MESSI.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Barca patjeter duhet te shese Eton dhe te afroje nje apo dy lojtar dhe aq.Pasi qe Keita u mor nuk duhen edhe shume te tjere, besoj se Alves do te hynte shume ne planet e Guardioles.
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Po ca lider me thua re !!!! Lider s'e do ti tani ?! Nuk te ka faj njeri s'e je fiksuar ti me ate, por e verteta eshte se Dinho nuk eshte me ai i pari. Te pakten ka me teper se nje sezon qe nuk jep asgje.

Cfare kishte per te dhene i tha. Nese do iki do i uroj suksese nga te veje dhe i jam mirenjohes per cfare ka dhene.

Deshira ime eshte qe, jane dhe ne diskutime e siper per te afruar Ibrahimovic dhe Alves.
    Barcelona duhet te nderroj ekip. Ata lojtar qe do vijne nuk vijne nga hici. S'e shof disa nga ju qe thoni do kohe te lidhet ekipi etj. Lojtaret qe do vijne do jene lojtar qe i pershtaten lojes se Barcelones.

LIDER NJE ESHTE TEK BARCELONA. I MADHI LIONEL MESSI.
    Jo se dua une po ashtu eshte. Dinjo kure ka qene prezent ne fushe gjithmone ka dhene me te miren e tij, tani ne se duam ta shohim nje Dinjo te dyfishte jo 100% te formes se tij po 200% eshte ndryshe. Cdo lojtare ka sezonet e tij te mire dhe te keqij por Dinjo mbetet i madhi tek Barca. Ka bere shume per ne, dhe do te beje akoma nqf se qendron kete ta mbash mend.
    (Shpresoj qe do te qendroje, dhe do vije sezoni i ri shume shpejt e do te shohesh se perseri ka per te qene fantastik si dikur me pare)

P.S Messin nuk e hudhen poshte askush eshte i madh si lojtare edhe kunder moshes qe ka aq te re(Eshte duke shkelqyer per momentin dhe jam i bindur qe keshtu do te vazhdoj), por Dinjo sa te qendroj tek Barca ka per te ngelur lider.

Barca nuk ka nevoje per 100 lojtare te rij, nuk nderohet cdo sezon skuadra. Keita u mor te vije Alves dhe nje tjeter, maksimumi me shume 3 blerje gjithsej te bej. (Dhe te leshoj ata lojtare qe nuk kane ckerkojne me te Barca, emra i kam permendur ne postimet tjera)

Forca Barcelona!
    #VamosArgentina

Faqja 7 prej 51 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •