Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    PDSH ANGAZHOHET PËR SHTETIN E SË DREJTËS

Deklaratë për shtyp: Vrasësit të mos përdoren për propagandë politike

Gjatë ditës së djeshme në disa mediume elektronike , u prezentuan pamje nga një video incizim për “dhunën policore” të ushtruar ndaj Ebip Ahmetit në stacionin policor të pëercjellura me komente gazetareske për kinse dhunën policore ndaj banorëve të pafajshëm të fshatit Brodec.Për hir të informimit të drejtë të opinionit na duhet të rikujtojme se :

-Ebip Ahmeti është një vrasës , që vret një gardian në burgun e Tetovës dhe gjatë periudhës së qeverisjes se LSDM-BDI po i njejti person dënohet me burg të përjetshëm . I njejti person që paraqitet në video incizim është një vrasës ordiner që ju ofron strehim bandës kriminele të cilët kohë më parë u arratisën nga burgu i Dubravës - Kosovë dhe me muaj të tërë terrorizuan banorët e malësisë së Sharrit e vecmas banorët e Brodecit . Ky grup që u strehu në Brodec së bashku me Ebip Ahmeti e nxitur dhe e përkrahur nga shërbimet sekrete të Sërbisë, fakt të cilën atëherë e konfirmoi edhe ish Kryeministri i Kosovës, dhe disa qarqe të errëta brenda në Maqedoni, kishin për qëllim të shkaktojnë turbullenca dhe në mënyrë të drejtëpërdrejtë të pengojnë procesin e pavarësisë së Kosovës dhe shqiptarët të paraqiten si element destabilizues.

Policia multietnike e Maqedonisë me sukses të plotë shkatërroj ketë bandë kriminele duke marrë vlerësime maksimale pozitive si nga State Departamenti Amerikan nga Unioni Evropian dhe mbarë opinioni i gjërë, për aksionin e sukseshëm .Gjatë përleshjeve në mes policisë multietnike të Maqedonisë dhe kësaj bandë kriminele të armatosur sigurisht se është përdorur forca në përputhje me standardet e parapara për situate të tilla, ku edhe ka ardhur te lendimi i tyre në këtë rast edhe të Ebip Ahmetit.

Andaj, tentimi i BDI dhe i LSDM që me lansimin e lajmeve të tilla senzacionale që kanë për qëllim diskreditimin e PDSH në vecanti e të qeverisë në përgjithësi nuk paraqet asgjë tjetër por një tentim i rradhës për destabilizim në mënyrë që më lëhtë të arrinë të kycen në qeveri.

Ju rikujtojme se si LSDM ashtu edhe BDI si aleate e saj, gjatë qeverisjes së tyre vritnin femijë 11 vjecar në Brezë, vranë një vajze të rë ne Rakovec, montuan rastin e Sopotit, vrasje të përditshme në Shkup e Tetovë e sot po këta të njejtit na paraqiten si ujq me lëkurë qengji.

PDSH-ja cdoherë do të jetë kundër dhunës dhe terrorit pa marr parasysh nga kush vjen.Do të vazhdoje të angazhohet për një shtet të mirëfilltë juridik ,ku do të zbatohet ligji dhe do te respektohen rregullat demokatike.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Enhalon
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    38
    Citim Postuar më parë nga Manci Lexo Postimin
    Ahmeti: Rasti i Brodecit akt i turpshëm

Rasti Brodecit është akti më i turpshëm dhe revanshizëm ndaj shqiptarëve dhe UÇK-së, ka thënë kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti në takim me banorët e fshatrave të Malësisë së Sharrit. Ahmeti ka thënë se në Brodec është ushtruar dhunë mbi qytetarët e pafajshëm në të gjitha trojet shqiptare. Sipas tij, kjo është më e theksuar në zonat ku u zhvillua lufta dhe mbi ushtarët e UÇK-së me qëllim për të frikësuar shqiptarët. “Ju jeni dëshmitarët më të mirë të dhunës shtetërore. Pikërisht mbi Malësinë e Sharrit u provokua UÇK-ja dhe gjithë shqiptarët. Aty u vranë djem të pafajshëm dhe u maltretuan e burgosën qytetarë të pafajshëm. Ne e kemi ngritur zërin e arsye dhe kem denoncuar dhunën mbi qytetarët e pafajshëm. Kemi kërkuar ekspertizë ndërkombëtare, jo vetëm për rastin e Brodecit, por për të gjitha ngjarjet e shëmtuara ku është ushtruar dhunë dhe janë humb jetë të njerëzve të pafajshëm”, ka thënë Ahmeti, duke kërkuar lirim të të arrestuarve në aksionin policorë në Brodec. Duke folur për situatën politike në vend dhe për “ngjarjet e shëmtuara që kanë ndodhur për këto 18 muaj” Ahmeti ka akuzuar pushtetin aktual se nuk ka ndërmarr asgjë që të përmirësohet pozicioni i shqiptarëve, por përkundrazi ka shkatërruar atë që është arritur. “Kemi qenë dhe jemi të brengosur për situatën në vend. Që në fillim nga ky koalicion u vërejt një tendencë e rrezikshme, menjëherë filluan manipulimin me Komitetin për marrëdhënie ndëretnike dhe me revidimin e projekteve që janë miratuar në mandatin tonë”, ka thënë Ahmeti.
    me kto patriotizmat dhe burrerit e aliut deri te hunda na kan ardh le ti ler ata qytetaret e shkret ne dhimbjen e vet e te mos perfitoj nga kjo poena politike se eshte krejt e qart qe po e ben per perfitime politike.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Eshte fakt qe vepra e ketij grupi ishte e panevojshme dhe qe kohet kritike neper te cilen po kalojme tani, nuk e justifikojne ne asnje menyre. Mirepo, torturat cnjerezore qe ka perdorur policia maqedone, dhe qe duket shume mire edhe ne fytyren e te shkretit, jane te ndaluara me konventat nderkombetare. Rrjedhimisht, personat pergjegjes ne Ministrine e Brendshme duhet ta marrin denimin e merituar, dhe per kete duhet te angazhohen te gjitha partite shqiptare ne Maqedoni, institucionet shteterore ne Shqiperi e Kosove, BE, SHBA, dhe gjithe bota demokratike. Keto tortura cnjerezore nuk perkojne me realitetet e reja demokratike boterore te shekullit 21. Eshte i njejti rast me ate te Dedvukajt ne Mal te Zi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 12-02-2008 më 21:52
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Deklaratat mund te trajtohen si eksploatim i rastit POR..dedikim i vertete ndaj drejtesise, dedikim i vertete ndaj ceshtjes kombetare do te ishte: Qoft organizata per mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne Maqedoni( nese ende egziston), qoft opozita politike shqiptare ( BDI dhe BDSH, edhe te tjeret qe jane , perfshire intelektualet, studentet, shoqata te ndryshme qe egzistojne atje), te cojne te gjitha faktet ne instancat me te larta nderkombetare per mbrojtjen e lirive njerezore, Helsinki, OKB, dhe gjithe shteteve perendimore-=-=Torturat qe jane kryer mbi nje fshat te tere nuk justifikohen me asgje, as me fabrikimet e ndryshme qe bejne ata qe sot jane ne pushtet.Ata nuk kane rrezikuar Maqedonine, Maqedonine e rrezikojne ata qe jane sot ne pushtet =-Kush don te jetoje ne nje shtet barbare qe mund te te vrasi kur ti teket dhe pa dhene pergjegjesi?...kush don pra te jetoje ne nje shtet te poshter qe me akuzen me genjeshtra dhe me faktet e fabrikuara mund te vrasi ke te doje...dhe te mbuloje faktet, realitetin.
    .................................................. ..............................
    Per ata qe deshirojne te merren me ceshtjen kombetare me te vertete, deklaratat nuk mjaftojne, gjykimet e padrejtesive nuk mjaftojne, nuk mjafton as rreshtimi kunder dhunes, as keqardhja nuk mjafton...
    Ata duhet te mendojne seriozisht nese duan te merren me ceshtje te verteta, me vepra dhe mjaft me llafe,...se sa per llafe ne eren e komunikimit global ka plot...ja dhe ne i bejme ketu ne Forum..por edhe ne te gjitha mediat egzistuese....
    Per mua nuk mjafton arsyetimi i askujt deri me sot per nje akuze serioze per te ashtuquajturin Grupin e Brodecit, e le me vrasje, dhe dhune barbare...Po te ishte nje organizim per nje akt thua ti do te dorzoheshin ato te armatosur?!?....
    Lironi te Burgosurit JU kushdoqofshi dhe une do te them se eshte dedikim kombetare, dedikim njerezor dhe Ju me te vertete Jeni dicka...ne te kunderten.....jeni te vdekur ne politike, jeni te vdekur ne organizate humanitare...nuk keni arsye te jeni, vec sa edhe njerezit tjere te rendomte qe shikojne hallet e tyre dhe s'cajne koken per nje ceshtje te pergjithshme.........

Per Dodonie ikurit nga Dubrava kane qene pjelle e Luftrave shqiptare ne Ballkan.....kan ikur ne liri...kane gjet jatak ne toke shqiptare ku kane luftuar perpara....kane shkuar ti takojne shoke lufte qe i ka njoftuar dhe bashkuar mali...nuk ka qene nje organizate lufte....nuk kane pasur qellim te shkatrrojne shtetin....por edhe sikur te kene qene te tille...thuhet se jane egzekutuar pa gjyq....ne videot aq sa ka shihet se ne keto forca multietnike shahet nena shqiptare sllavisht.............Ka gjyq per krim, per kriminel, per terror, dhe per terrorist...nese te gjitha keto vertetohen dhe JO eliminimi i njerezve dhe fakteve ....tash me te burgosurit nen presion te dhunes do te formojne edhe organizaten-=grupin qe ne fakt nuk ka egzistuar...
    Turpi tek te gjithe qe merren me politike ne Maqedoni, dhe bajraku i turpit vete partia ne pushtet PDSH
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 12-02-2008 më 23:07
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Rrjedhimisht, personat pergjegjes ne Ministrine e Brendshme duhet ta marrin denimin e merituar, dhe per kete duhet te angazhohen te gjitha partite shqiptare ne Maqedoni, institucionet shteterore ne Shqiperi e Kosove, BE, SHBA, dhe gjithe bota demokratike.
    Unë nuk kuptoj pse flisni duke u nisur nga standardet demokratike.

Çfarë persona përgjegjës ka këtu? Nuk ka persona përgjegjës por ka dhunë shtetërore institucionale që nuk ndryshon aspak nga dhuna që bënte Rankjoviqi pas L2B në Dardani, dhuna e sllobodanit, etj
    Është dhunë që raca sllave e bën mbi shqiptarët duke pasur forcën në dorë.

Nuk ka këtu persona përgjegjës, sepse polici kur ka shku aty, ka shku me urdhërin e shtetit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    GAZIBAB
    Postime
    15
    PDSH(parti e cila esht formuar nga UDB)esht afer shkatrimit total,dhe krimenelet si Refet Elmazi dhe Mendu Vojvoda dhe shum te tjer dot transportohen ne AUSCWITZ.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Brodecasit dëshmojnë - Makdi Islami:
    Policë serb m’i kanë djegur gishtat me cigare

“Me pistoletë në kokë pjesëtarët e njësisë “Alfa” në stacionin policor ‘Bit Pazar’ kërkuan nga unë të pranoj se Ali Ahmeti dhe Jani Makraduli më kanë urdhëruar të sulmoj forcat policore”, ka deklaruar i akuzuari Makdi Islami para gjykatës në fillim të seancës gjyqësore kundër të akuzuarve në rastin e Brodecit. Duke rrëfyer për ngjarjet rrëqethëse dhe sjelljen barbare të policisë që ka ndodhur gjatë aksionit policorë në fshatin Brodec, Islami ka kërkuar që në seancën gjyqësore të marrinë pjesë edhe ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska dhe komandanti i njësisë “Alfa” i quajtur Sinisha për të dëgjuar se si policia i ka trajtuar të arrestuarit e Brodecit. “Më kanë rrahur edhe para gjykatës ditën kur më kanë arrestuar, ndërsa gjatë arrestimit pjesëtarët e policisë të cilët flisnin në gjuhën serbe m’i kanë djegur gishtat me cigare”, tha Islami para gjyqit. Më pas gjykimi u anulua me kërkesë të avokatëve mbrojtës për shkak se dëshmitë kundër të pandehurve nuk kanë qenë të përkthyera në gjuhën shqipe.
    “Mbrojtja si dhe të akuzuarit nuk dispononin me provat të cilat ishin potencuar në aktakuzën. Ne si mbrojtës ishim të pamundësuar të japim mbrojtje adekuate pa i pasur në posedim provat materiale”, tha avokati i të akuzuarve Taip Elezi
    Avokati Harun Beadini deklaroi se epilogu i këtij procesi ende pa filluar është i qartë pasi që sipas tij do të bëhet çmos që të akuzuarit të shpallen fajtor. “Para gjithë kësaj policie dhe ushtrie, kanë ardhur 10 vetë me duar të lidhura dhe 7 avokatë me duar në xhepa. Kjo tregon se procesi do të jetë i vështirë i gjatë dhe mund të them prej fillimi se përfundimi do të jetë i hidhur për të akuzuarit, duke parë insistimin e gjykatëses për ta vazhduar gjykimin”, tha Beadini.
    Seanca gjyqësore për rastin e Brodecit do të vazhdojë më 19 maj. Në aksionin policor në fshatin Brodec më 7 nëntor të vitit 2007 u vranë 6 veta, 13 u arrestuan dhe 4 nga të dyshuarit kryesor janë në arrati. Të gjithë akuzohen për veprën “terrorizëm” dhe “veprimtari armiqësore”.

LAJMPRESS
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Postime
    49
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    [B]

-Ebip Ahmeti është një vrasës , që vret një gardian në burgun e Tetovës dhe gjatë periudhës së qeverisjes se LSDM-BDI po i njejti person dënohet me burg të përjetshëm .
    Nuk perkrah vrasesit dhe keqberesit por edhe ndaj tyre jane disa rregulla dhe ligje te cilat duhet te zbatohen .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Brodeci asnjeher sduhet te harrohet , nuk duhet te harrohen as ata qe e beren ket , pra miqt (krijuesit) e PDSH-se , respektivisht sllavo-serbet.
    Paramilitaret dhe sherbimi sekret serb paraqitet ne mbrojte te PDSH-se cdo her kur e kerkon nevoja , serbet per PDSH-ne jan sikur spanaku per Popajin.
    Ndersa PDSH vegel permes te ciles serbet realizojn projektet e tyre.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Masakra e Monopolit 1944 - Tetovë
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 14:21
  3. Masakra në Kazakistan
    Nga ~Geri~ në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 06:32
  4. Brutaliteti i ushtarëve të aleancës ndaj të burgosurve Irakien
    Nga bunny në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 202
    Postimi i Fundit: 28-05-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •