"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
oj moj ti qiki, leje hakmarrjen, por buzeqeshi te parit qe te pelqen dhe ai do te jet shume me i mire se ai, qe te beri te vuash dhe harreoje, q eka ekzistuar ne jeten tyende..., dhe nje gje uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sa djalin d ta nderosh ti gjate jetes, sa dikur do te qeshesh me veten ,se si ke menduar...
shnt...
flm per mendimet dhe sygjerimet yuaja. mosha ime eshte 16 vjec,ndersa ai 20. ka qen i dashuri im dhe me falni qe se kam shkruajtur. dua te hakmerrem per lotet e mi me teper se per tradhtin e tij. dhe sa per harresen do duhen vite sic tha njeri nga ju. mos u shjetsoni se dhe po vrava sme kap do policia mua,haha. e qeshura te zjat jeten.http://NE CA VARGJE POEZI, KISHA SHK...XOJA PER TE DY
Pershendetje - Sot nuk e lehte te kesh nje dashuri te vertete ! Ne po shohim ca si shume filma dhe telenovela e mendojme se dhe jetet tona sado te perballen me veshtersi prape fundi do jete i bukur . Nuk ka fund te bukur ! sidomos ne jeten reale . Kan ardhur kohe te veshtira dhe ne nuk po dim te kontrollojme jeten ashtu sic duhet . I kemi prishur freret e saj e thomi te dale ku te dale .
Adela...kur isha 16 vjeē mbaj mend qe isha shume i trishtuar...sepse e kisha humbur per nje vajze qe s'me perfillte fare.Me dukej sikur te ajo fokusoj ēdo gje,dhe pa te bota ime do ishte bosh.
Me ka mbetur ne mend qe me tha nja vajze nja 25 vjeē atehere:"Mos u bej merak...ti s'e ke idene se sa vajza ke per te njohur ti ne jeten tende,shume me te mira si ajo"...Tani qe kane kaluar vite...e kuptoj qe paska pasur te drejte.
Adela...ti nuk e ke idene sa djem do njohesh ti ne jeten tende shume here me te mire se ai.
Per te zbutur inatin...blej nje nr te ri celi...dhe dergoji sms talles dhe ofendues ēdo dite ose nate...
Dita 1 "O flliqesire!"....
Dita 2: "O mbeturine"
Dita 3:"Hidhu vete me noj kosh plehrash qe te mbash paster qytetin!"
Dita 4: "O impotent!....
Dita 5:"O deshmitar i Jeovait!Ty s'ka ezorcist qe te mer persiper"
Dita 6:"O pederast qe shkon me deputeta!
....deri sa te arrish 100 dite...pastaj lere...ke per ta pare sa do lirohesh.
Nuk mendoj se me sharje do nxjerri gje ne vije.Me siguri do mendoj se i paskam ngelur akoma fiksim(mos ja jep kete kenaqesi) ose sa mire paskam bere qe e lashe, se kjo paska qene nje'' allah na ruajt''.Me siguri per te ti je nje nga te dashurat ne listet e tij me te cilen u mburret shokeve,se sa i zoti eshte per te bere per vete nje femer.Qendro indiferente ndaj tij .Nuk ja vlen te shkaterrosh jeten tende per nje qe s'ja vlen.Ti sapo e ke fillur jeten .Shijoje jeten dhe mos harxho asnje min.duke qare nje dashuri qe ke humbur.Jeta eshte shume e shkurter per ta jetuar ne lote,dhimbje.Nuk je as e para dhe as e fundit ,qe ke humbur nje dashuri.Dhe nje keshille miqesore,si me e madhe qe jam.Shoqerohu me shume me moshataret e tu,merakosu me shume per shkollen per edukimin tend, se je shume e vogel per t'ju futur nje lidhje me serioze dhe afatgjate.
e mer sikur ca ndodhi :P
un kam len 101 :P ju beni per nje dmth te tera dp hakmeren tek mu:P
Duhet ta harron, nuk leht ta harron por edhe me veshtir eshte ta harron, kur ti nuk perpiqesh fare. Duhet te bejsh perpjekje dhe pastaj koha eshte ajo qe i qet gjerat ne binar.
sa kam qeshur me Lenc bukuroshin..hahaha. po kjo sjellje sben pjese ne mua.
e dini ca i drg me sms pas disa fjaleve qe kishte then per mua?
' Hej ti djali qe te duket vetja me i miri nga te tjeret,je vec nje turp ne boten mashkullore. mos kujto se me parat e tua mund te pelqejne te gjithe ok. po as me lek smund te kesh gjithcka. ke vetem k...a. dhe mos i jep shum gojes. se s'jam dosido un. vertet qe sjam nje UL....J,as dua te jem. por kam nje personalitet'
mendoni se i kam then mire? apo... keni mendime shum te bukura dhe me beni naj her me haru merzitjen. ju kam sh xhan. puc
Kam kohe qe nuk kam qene ne kete forum per arsye te ndryshme.
Gjithsesi me behet qejfi qe I'm Back dhe mire se ju gjeta te gjitheve.
Me beri pershtypje tema Jote Adela, qe ne fakt eshte nje realitet qe ti po perjeton tani. Mund te te thoja shume fjale te bukura si mos te merzitesh, ta injorosh e gjera te tilla.......... Por e di cfare e dashur Adela? Une mendoj qe ti nuk e dashuron ate, e ke thjesht fiksim. Ti mund te jesh nje vajze qe nuk je mesuar te humbasesh dhe do te fitosh dhe kesaj here.
Pastaj si mund te urresh ate qe do? Sikur te te bej te gjithe te keqijat e botes ti nuk arrin ta urresh, jo nese ke ndjenja te pastra ndaj atij personi. Gjithsesi, me cfare kuptova ju nuk keni qene te lidhur, dhe si pasoje ai nuk nuk ka bere premtime qe ty tani te "vrasin" kur e sheh prane nje tjetre. Pastaj nuk te kane mesuar qe nuk duhet te lakmosh gjene e te tjereve? Imagjino tani te na urrejne te gjithe femrat qe duan te dashurin tone? Ti te ishe ne vend te asaj vajze si do ndjeheshe nese nje lakmitare e lidhjes tende do donte te vepronte kshu si ti?
Nuk dua te ngjaj si psikologe sepse nuk jam, dhe e di qe vend qe te me kuptosh drejt mund edhe te me marresh inat, gjithsesi jam realiste dhe jam e sigurt qe dhe ti me kalimin e kohes do i kuptosh gjerat ndryshe. Koha eshte sheruesi me i mire per gjithcka.
Uroj te jesh mire dhe pas ca kohesh te thuash, AI.......?!!!, SE MBAJ MEND
Best Regards
Rudina
Krijoni Kontakt