Close
Faqja 11 prej 51 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 501

Tema: FC Barcelona

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa te fort jeni amon amonnnnn u shqepen ne mes ahahhahhahahaha

mizi cit e krajen e pop se ja zraun donet barces
    ta cajten ne krice kit me duket , halis ja hupen rendin e shpajs
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Jo mer se Barcelona si paska hic gje 8 pike diference...ahahahah
    Ci keni kto brrockulla qe lshoni mer? Te jesh 8 pike nga Reali eshte e pamundur te marresh titullin sidomos tani qe Reali nuk luan as ne champions. Ju per tu perqendruar paksa dhe ne kampjonat keni per tu skualifiku direkt dhe nga championsi...
    Mos thoni hic qe humbja nuk ishte e meritur se 1 gol sua quajten atyre plus qe barca sberi kushedi cfare loje.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga -Alda- Lexo Postimin
    Problemi i vetem qendron se Barcelona ka vetem 3 pike ne doren e saj dhe tani qe u skualifikua dhe nga Champions League Real Madrid nuk do toleroje ne kampionat. Puthni Copa Del Rey tani fort se mos ja u marri Valencia me Getafen se gje tejter su ngeli kete sezon. Enderrimet me sy hapur nuk te bejne mire ne mes te dites. E shikoni Airon^Boy, i kupton gabimet e tij dhe nuk shkruan hic

---------------

MUAHHH

Une jam perseri i mendimnit qei Barcelona ne fund do te jete kampione e Spanjes, Nje humbje nje barazim do e beje Reali ne vazhdim, dhe humbjen tjeter do e beje ne perballjen direkt : Real - Barcelona.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Airon, kete here edhe un p nderhyje, sa per kampion ne spanje kete vit eshte reali, pa dyshim aty, nqs vazhdon barca me kete trajner, prap reali do te jete kampion.. Shpresoj qe sa me shpejte te shkarkohet Rajkardi..

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Mariachi deri tani punonte mire Rajkard sa po fitonte trofe, tani qe spo i ecin me pune se lojtareve te Barces u ka hip tangerlleku deri ne maj te kokes, e paska fajin Rajkard.
    ...nejse gjithmone traineri do e haje, duam sduam ne.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Mariachi deri tani punonte mire Rajkard sa po fitonte trofe, tani qe spo i ecin me pune se lojtareve te Barces u ka hip tangerlleku deri ne maj te kokes, e paska fajin Rajkard.
    ...nejse gjithmone traineri do e haje, duam sduam ne.
    Rijkard fitoi Champions League dhe kampionatin bashke ne 2006 , dhe prap se prap nuk u shpall trajneri me i mire i vitit. Ishte Huande Ramos ai qe u shpall me i miri edhe pse vetem kupen Uefa fitoi.
    Rijkard ka fituar vetem nga cilesia e lojtareve dhe jo se eshte trajner i mire.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    o mos flisni kot palidhje bre...... se mir osht rajkardi nuk largohet jo me rajkardin ka me festu barca ket vit mos keni merak....... a keni haru ju tjeret qe cka tha krojfi me stojckovin per rajkardin? qe asht trajneri ma i mir i gjitha koherave te barcelona.... ka bo shum per barcelonen dhe per aq vite sa asht ka fitu mjaft dhe ka bo skuader te shkelqyeshme..... ka koh der en fund dhe do shifni se cka do ndodh....... une jam shum i sigurt qe asgja ska mar fund ne kampionat dhe at do ta shifni vet..... barcelona tash i ka 4 ndeshje te lehta dhe nqf se keto 4 javet qe do luhen tash reali humb 1 ndeshje dhe nje barazim kampionatin e fiton barca ket ua siguroj..... nqf se reali prej ktyne 4 ndeshjeve qe ka tash del pa humbur atehere jam dhe un me ju qe reali bahet kampion.,... aman shifni tash se reali lun jasht me deportivon ktu mendoj qe do i humbi 3 pik.... nuk ma mer mendja se mund te bjere nga primera division deportivo... ku i mori pik ket jav valencias duke qu valencia prej 2:0 e bani 2:2 ktu them qe reali do humbas piket..... pastaj lun reali ne shpi me sevillen, valencian plus qe i shkon edhe zaragozes jasht mendoj qe ne keto perballje reali do i humbi te pakten 5-6 pik.... mos harojm qe kan te lujn dhe ndeshje direkte real-barca........ rini te qet se cdo gja do shkoj perse miri tung

shifni vet tash kto 4 jave se cfar ndeshje do ket real e cfar barcelona.........

Liga Deportivo-R. Madrid
    Liga R. Madrid-Valencia
    Liga R. Madrid-Sevilla
    Liga Mallorca-R. Madrid
    --------------------------------------------

Liga Almeria-Barcelona
    Liga Barcelona-Valladolid
    Liga Betis-Barcelona
    Liga Barcelona-Getafe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albanian^Boy : 11-03-2008 mė 12:10
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    o fish bone ku e ke barceloniten ore?Edhe ky real i coptuar po ju a merr kampionatin mendohu te ishte reali i viteve me pare kjo tregon qe reali ka fanelle nuk eshte si ju qe jeni nje skuader me popull por me fanelle shume te lehte.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    O Fish bone edhe une pajtohem me ti, kam deshire qe barcelona te fitoj te gjithe titujt nen drejtimin e Rajkardit, po puna eshte se me nuk shkon keshtu, te gjith e kane mesuar lojen e barcelones, formacionin, nuk e di si eshte puna e trajnerit, ben mire te provoje edhe tjera skema, nuk shkon me kete, po e sheh edhe vet rajkardi, pas cdo humbje apo barazimi thot qe ne lojet tjera nuk ka gabime, po prap perseriten gabimet dhe vjen deri tek humbja, une e kam dashur rajkardin shum si trajner, po shpresoj se do te beje ndryshime ne skuader, dhe te arrijm deri te niiveli te cilit i perket Barcelona..

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Une jam perseri i mendimnit qei Barcelona ne fund do te jete kampione e Spanjes, Nje humbje nje barazim do e beje Reali ne vazhdim, dhe humbjen tjeter do e beje ne perballjen direkt : Real - Barcelona.
    Po dhe mund ti beje ato Reali, po kjo do te thote se Barcelona duhet te fitoje te gjitha ndeshjet ne vazhdim gje qe eshte 101% jo e mundur. Madje do lere pike te tjera rruges e do perfundoje me diference me te madhe se 8 pike kampionatin me Real.

Faqja 11 prej 51 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •