Jo Ska Rendesi Mosha..
Jo Ska Rendesi Mosha..
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Nuk mendoj se eshte dicka qe mund ta paracaktojme nqs ndodh ndodh si per nje mashkull edhe per nje femer mjafton te kene mirekuptim ndermjet tyre dhe sigurisht dashuri.Por nuk ja dakort per diferencat e medha ne moshe pasi eshte nje gje qe i ben te ndryshem dhe kjo nuk eshte dicka pozitive.
Nga vete natyra femrat kane nevoje te mbeshteten tek dikush me fuqi ndaj mendoj se do ishte mire qe mashkulli te ishte ca me i madh per te qene me i pjekur!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Me thene te drejten, kur mashkulli eshte 10 vjet me i madh pershembull...hey
Ketu po flasim qe kur ai te jete 40 ajo do te jete 30... Edhe ketu fillojne ato "mosperputhjet e karakterit" qe e kane origjinen te mungesa e jetes se shendoshe seksuale.
Per te qene realist besoj se keshtu duhet pare.
Optimist pastaj : "Jo nuk ka rendesi... dashuria nuk ka moshe"
shoh qe shume te rinj po i pengojne te dashurojne per shkak te moshes por ne dashurine e vertete a ka rendesi mosha?a ka rendesi sa vjeq je qe te dashurosh?mund te filloje si loje femijesh dhe perfundon me nje martese te lumtur pas pak..
Ndryshuar për herë të fundit nga `JM` : 22-01-2008 më 16:42
SI ska rendesi mosha!
Mosha ime smund te dashurohet me nje grua me te madhe se veten, ca na qenka kjo teori!!!
Grate nga 30 vjec duhet te gjejn burra me te medhenj, jo te martohen me moshen time 26 vjec! Ska lezet, plus qe edhe mua do me humbte jeta (bie fjala)
Kshu qe ka rendesi mosha qe cke me te.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
te dali nje njeri nga ata qe kane thene qe nuk ka rendesi mosha edhe te me thote mund te martohet nje 16 vjecare me nje 75 vjec meqe egziston dashuria ??? do ndryshoja mendim po mos i pergjigjeshit me hipokrizi kesaj pyetje qe shtrova une !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
sbesoj se ka shume rendesi
e rendesishme eshte njeriu
JO SEKS PARA MARTESE
Mosha? Ka rendesi qe cke me te ! N q s nje 63-vjecar do te kerkonte te dashuronte nje 20-vjecare ma merr mendja se do ish me mire ta kerkonte tjeter ku .
La vida es un carnaval
Deri diku mund te thuash qe ka , deri diku jo , por kur ndodhesh perball nuk arrin te llogjikosh qart , me fjal dashuria snjef mosh me vepra besoj yeah ...
Krijoni Kontakt