Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 102
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria...pastaj vijne te tera gjerat e tjera allah, zot , buda dhe buda bar bashke me te...Skeni pse te ziheni jo jam une me shqiptar se ty jo je ti me pak se mua se te vjen per te qeshur..Sa per nacionalizmin nuk eshte gje mire per disa por sa per shqiptaret tani per tani nje "Nacionalizem i paster" do na ndihmonte shume duke pare situaten tone ne rajon dhe duke mare parasysh se cfare fqinjesh kemi...
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk eshte me e mire as feja muslimne as ajo katolike as ortodokse.. Keni besimin tuaj njerez, besoni ne ato qe keni mesuar, ckeni me fene e tjetrit?
    shume te drejte ke,
    po ec dhe thuaja keto nje besimtari qe t'ia mbushesh mendjen, te te thoje ai se cila fe eshte me e mire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    nacionalizmi nuk shprehet vetem me fjale,por edhe me vepra.jemi kaq shume patriote,saqe atdheu yne na mban cdo dite e me teper me larg.fjalet e bukura dhe madheshtore,pa vepra,jane aq bosh sa edhe nje tullumbace.po ta cash,nuk mbetet asgje tjeter brenda.vetem ajer....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin

Tema ishte pse Shqiptaret ia kthejne prapanicen atij qe e ka me te madh?
    kiniku gjithsecili flet per pervojen e vet !!! ti ia paske kthyer atij qe e ka me te madh !!! meso te flasesh njehere se le nom me keto shprehje !!! i identifikoke Shqiptaret ti me nje shprehje !!! te te vij turp !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Tema ishte pse Shqiptaret ia kthejne prapanicen atij qe e ka me te madh?
    Me fal kinik, po tema ishte per ata qe e teprojne me nacionalizem ne kete forum, jo per shqiptaret jashte forumit.

Tani, realiteti ashtu eshte, ne jeten reale nuk ka fare nacionalizem.
    Tani, meqe une flas me nacionalizem ketu ne forum, qofte te tepruar, kjo eshte gabim?

Po flas une me nacionalizem te tepruar sepse nuk duroj dot kur disa duan ta bejne shqiperine arabi. Ca si puna e fisnikut me shoke.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    kam nje pyetje retotike.si shpjegohet,sa here hapet nje teme ne temat shoqerore,shumica e anetareve e kthejne ne teme me permbajtje fetare?kaq te fanatizuar jeni?kur arritet ne kaq pak kohe??????tani me ha dora te krijoj nje teme dhe une.po te them te verteten,pertoj se e di cfare do te shkruani ju.....eshte si kjo pyetja ime retorike....e dime te gjithe pergjigjen.
    sorry.dola jashte teme.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    kiniku gjithsecili flet per pervojen e vet !!! ti ia paske kthyer atij qe e ka me te madh !!! meso te flasesh njehere se le nom me keto shprehje !!! i identifikoke Shqiptaret ti me nje shprehje !!! te te vij turp !!!

Eh, tash jemi kthyer ne teme. Nese genjeva dicka, bujrum. Per ate a me vjen turp a jo, ndonje here tjeter.

Citim Postuar mė parė nga Xfiles
    Po flas une me nacionalizem te tepruar sepse nuk duroj dot kur disa duan ta bejne shqiperine arabi. Ca si puna e fisnikut me shoke.
    Tema, ashtu si e kuptova une, nuk ka te bej as me islam e as me fe tjeter por me gatishmerine dhe deshiren e Shpirtit Shqiptar te i pershtatet "madhesise".

I vetmi popull Ballkan qe shiti fene.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Po banalitetin qe e ke thene ...aq di dhe aq fletė...

Kush eshte ai qe po don ta bene shqiprin Arabi???

Ti edhe disa si puna jote qe nuk ia dini identitetin vetes ,mendoni se me praktikimin e nje feje siq eshte islami ,absolutisht shendrrohemi ne Arab...pffffffffff

Nuk eshte mbetur edhe ky forum per tu vizituar...

Te qonė mallin si nje Muze i lodhet i mesjetes ,i mbushur me arkeolog dhe historian ...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Cdo Shqiptar i vetedijshem etnikisht,eshte armik i muslimanizmit,dhe ndihmon ne mbijetesen e popullit Shqiptar.
    Ja se qfar Livadha ka ketu...

Poj qiftitit te ketij ,pak eshte me u perjashtu nje herė,ketij duhet me ja bė orar pune Forumin,(veq njeher ne javė),se veqė shpufla kokoriz...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    kam nje pyetje retotike.si shpjegohet,sa here hapet nje teme ne temat shoqerore,shumica e anetareve e kthejne ne teme me permbajtje fetare?kaq te fanatizuar jeni?kur arritet ne kaq pak kohe??????tani me ha dora te krijoj nje teme dhe une.po te them te verteten,pertoj se e di cfare do te shkruani ju.....eshte si kjo pyetja ime retorike....e dime te gjithe pergjigjen.
    sorry.dola jashte teme.
    te te jap dhe une nje pergjigje, mbase ja fus kot, po une po e provoj.
    Sepse dashur pa dashur feja eshte ajo qe asimilon identitetin dhe kulturen e nje populli.
    Feja do zhdukur.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Civilizim" i tepruar...Lakuriqėsia!
    Nga Apollyon nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 09:48
  2. Humbja e vlerave shoqėrore dhe "civilizim i tepruar"!
    Nga Tr|BaL nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 19:55
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Patriotizmi i tepruar
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2009, 15:49
  5. Rexhep Qosja: Moisiu nderoi tradhtarin Rugova
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 15-05-2007, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •